Labākais ādas kopšanas režīms, kas jāievēro, sasniedzot 30 gadu vecumu

Labākais ādas kopšanas režīms, kas jāievēro, sasniedzot 30 gadu vecumu

30 gadu vecumā āda joprojām izskatās jauna, taču tā ir mazāk noturīga pret nepiemērotiem ādas kopšanas līdzekļiem, kosmētikas atlikumiem un negulētām naktīm. Pat vislabākais sejas krēms izrādās nepietiekams. Kā kopt ādu, kurai jācīnās ar sejas grumbu parādīšanos? Pievērsīsimies nopietnai un kārtīgai ādas kopšanas rutīnai, ko mēs visas esam pelnījušas. Mēs jums pastāstīsim, kā aizkavēt novecošanās procesus un saglabāt 20 gadus vecu jaunību.

Kāda ir āda 30 gadu vecumā?

Jūsu āda 30 gados noveco, taču jūsu seja to vēl neizpauž. Diemžēl šis process ir neizbēgams, jo samazinās kolagēna līmenis ādā, kā arī estrogēna līmenis. Kā tas ietekmē sejas krāsu? Ir pierādīts, ka 30 gadus vecu cilvēku āda:

  • zaudē elastību.
  • neļauj tai viegli atkopties.
  • vairs nav noturīga pret ārējiem agresoriem.
  • pakāpeniski zaudē veselīgu spīdumu, vitalitāti un mitrināšanu.

Pakāpeniski samazinoties estrogēna līmenim, ādā palēninās kolagēna un elastīna, kas ir divas šķiedras, kuras novērš ādas novīšanu un uztur to perfektā stāvoklī, ražošana. Līdz ar to ādas kuplums un tvirtums ar vecumu pasliktinās.

30 gadu vecumā āda zaudē spēju atjaunot šūnas. Ar katru gadu ādas šūnu atjaunošanās notiek lēnāk. Savukārt parādās grumbiņas, ādai ilgāk jāārstējas, seja vairs nav tik kupla kā vēl pirms dažiem gadiem. Vēl sliktāk, āda strauji zaudē mitrināšanu, jo tās aizsargslānis kļūst vājāks.

Obligāti jāzina: kā rūpēties par ādu 30 gadu vecumā?

1. Ādas kopšana 30 gados. PIRMAIS PĒCIS: LĪMJU LĪMŠANAS PĒC 1.

Rūpīga grima noņemšana ir ārkārtīgi svarīga. Grima paliekas ir sejas grumbu avots! Tas paātrina novecošanu, jo traucē atjaunošanās procesus, piesaista netīrumus un izraisa oksidatīvo stresu. Grims apgrūtina ādas atmirušo šūnu noņemšanu. Mēģiniet atrast vislabāko grima noņemšanas līdzekli un vienmēr pirms gulētiešanas pārliecinieties, ka no jūsu sejas nav grima.

2. ĀDAS KOPŠANAS LĪDZEKĻI 30 gadu vecumā. OTRAIS SOLIS: TĪRĪŠANA

Neatkarīgi no mūsu vecuma tīrīšana ir pamatpakāpe. Tīra, no netīrumiem un atmirušajām šūnām attīrīta āda ir vieglāk atjaunojas un labāk uzsūcas. Vienkāršāk sakot, ādas kopšanas līdzekļu barības vielas darbojas labāk un sniedz intensīvāku efektu. Sāciet dienu ar maigām sejas tīrīšanas putām, kas bagātas ar nomierinošām sastāvdaļām un vitamīniem. Vismaz reizi nedēļā izmantojiet skrubi, pielāgojot to savam ādas tipam. Neaizmirstiet lietot putas arī pēc tam, kad vakarā noņemts grims.

3. Ādas kopšana 30 gadu vecumā. TRĪTRIS KĀRTUMS: TONERIS

Sejas toniks liek jūsu ādai atviegloti nopūsties. Tas nomierina kairinājumus un nomierina ādu, kā arī līdzsvaro pH, atjaunojot ideālo skābuma pH. Tonikam, kas paredzēts ādai pēc 30 gadiem, jābūt ar barības vielām. To var aizstāt ar [ziedu ūdeni], bet pārliecinieties, ka tas ir bagāts ar antioksidantiem. Ideāls ir rožu vai lavandas ūdens.

4. Ādas kopšanas līdzekļi tavos 30 gados. CETURTAIS SOLIS: LABS SERUMS PIRMS SEJAS KRĒMA

Vai jūs zināt, ka sejas serums ir jūsu prioritārais ādas kopšanas līdzeklis, kad jums aprit 30? Izvēlieties to gudri, pārliecinieties, ka tas ir piemērots jūsu vecumam, kā arī ādas tipam un tās vajadzībām. Pat reaktīvai ādai ir nepieciešams sejas serums. No rīta lietojiet hialuronskābes serumu, bet vakaram izvēlieties progresīvāku serumu, lai aizkavētu novecošanās procesus: pārliecinieties, ka tas ir bagātināts ar C un E vitamīnu, kolagēnu vai koenzīmu Q10.

5. Ādas kopšana 30 gadu vecumā. PIEKTAIS SOLIS: MITRINĀŠANA, BAROŠANA, AIZSARDZĪBA

Laika gaitā ādas aizsargfunkcijas pavājinās, bet lipīdu slānis tiek bojāts, tāpēc āda ātri zaudē ūdeni. Zemāks mitrināšanas līmenis nozīmē ātru grumbu veidošanos. Tāpēc ir svarīgi kontrolēt lipīdu un mitrināšanas līmeni un novērst ūdens zudumu. [Hialuronskābe] ir ļoti svarīga. Lai uzturētu tās pietiekamu daudzumu ādā, neļaujiet tai iztvaikot. Lietojiet krēmus, kas novērš TEWL (transepidermālo ūdens zudumu).

Jūsu sejas krēmam jābūt ar mīkstinošām vielām, jo tās veido ādas aizsargājošo lipīdu apvalku. Iegādājieties krēmu, kas bagāts ar eļļām, vai pievienojiet pilienu dabīgās eļļas, kas jums patīk (piemēram, [jojobas eļļa] vai [argana eļļa]), savam krēmam tieši pirms lietošanas. Citi mīkstinošu vielu piemēri ir minerāleļļas, silikoni un vaski.

Labam krēmam, ko lietot 30 gadu vecumā, jābūt bagātam arī ar vielām, kas stimulē kolagēna un elastīna ražošanu. Svarīgi, ka nedrīkst atstāt ādu bez UV aizsardzības! Jūsu dienas krēmam jābūt ar augstu SPF faktoru, ideālā gadījumā 30 SPF.

6. ĀDAS KOPŠANAS LĪDZEKĻI 30 gadu vecumā. 6. KĀRTA: LABS ACU KRĒMS

Acu krēms nav būtisks 20 gadu vecumā, bet tas kļūst par obligātu sastāvdaļu, kad tu sasniedz 30 gadu vecumu. Maiga āda zem acīm noveco visātrāk, tāpēc tai ir jāpalīdz: labs acu krēms padara ādu kuplāku, aizkavē grumbiņas un novērš pietūkumu un tumšos lokus. Ideālas acu krēma sastāvdaļas cita starpā ir kofeīns, kaviārs, kafijas sviests, koenzīms Q10, E vitamīns, gurķu ekstrakts, zaļās un baltās tējas ekstrakti.

Kuru sejas serumu vislabāk lietot 30 gadu vecumā?

Jūsu āda ir pelnījusi pilienu kvalitatīva seruma katru dienu. Izvēlieties to rūpīgi un pārliecinieties, ka tajā ir daudz uzturvielu. Rudenī papildiniet savu ikdienu ar C vitamīna serumu, jo tas lieliski atjauno epidermu, izgaismo un piešķir jaunības mirdzumu.

Nekad neatmetiet hialuronskābes serumu. HA ir būtiska neatkarīgi no vecuma. Hialuronskābe mitrina, atjauno un aizpilda starpšūnu telpas, lai āda būtu kupla un īpaši maiga.

Pirms gulētiešanas varat uzklāt arī argana eļļu, kas uzlabo lipīdu slāni un aizkavē grumbu veidošanos. Kolagēna serums lieliski noder arī ādai 30 gadu vecumā, jo tas uztur optimālu kolagēna līmeni.

Piezīme!

Katram produktam, ko lietojat, jāatbilst jūsu ādas tipam. Ja jūsu āda ir jutīga, reaģētspējīga vai jūs cīnāties ar kapilāru bojājumiem, jums vajadzētu pievērst uzmanību tam un izvēlēties produktus, ievērojot ādas problēmas un vajadzības. 30 gadu vecumā ir lielāks risks, ka var rasties kapilāru plīsumi un nevēlamas zirnekļdzīslas, kā arī apsārtums, ko ir grūti samazināt līdz minimumam. Šim ādas tipam varat palīdzēt ar labu serumu kuperozai ādai. Nanoil ir kaut kas jums nepieciešams: Sejas seruma pret apsārtumu sastāvā ir bugejas, cipreses un liepas koka ekstrakti, kas nomierina ādu un uztur to veselīgu.

Kuru sejas krēmu vislabāk lietot 30 gadu vecumā?

  • DIENAS Sejas krēmi ādai 30 gadu vecumā

Jūsu dienas krēmam jāsatur mīkstinošas vielas mitrināšanas uzturēšanai (dabīgās eļļas) un SPF, kā arī aizsargājošas, nomierinošas un skaistinošas sastāvdaļas, tostarp vitamīni un augu ekstrakti (pētersīļi, smiltsērkšķi, smiltsērkšķi), kam piemīt spēcīga kopjoša iedarbība.

  • NAKTSĒJĀS sejas krēmi ādai 30 gadu vecumā

Jūsu nakts sejas krēmam jābūt bagātīgākam un ar vairāk atjaunojošām vielām, kas uzlabo ādu un pastiprina naktī notiekošo atjaunošanās procesu. Izvēlieties krēmus, kas bagāti ar koenzīmu Q10, kolagēnu, retinolu un dabīgām eļļām, kurās ir daudz vērtīgo omega skābju, flavonoīdu un augu sterīnu, kam piemīt atjaunojoša un pretnovecošanās iedarbība.

Kādas sejas maskas vislabāk lietot 30 gadu vecumā?

Jūsu 30 gadu ādai ir nepieciešami spēcīgāki līdzekļi nekā tie, kurus izmantojāt iepriekšējos gados. Nomainiet sejas maskas un iegādājieties produktus, kas baro ādu, bagātīgi satur vitamīnus, atdzīvina utt. Lietojiet tos biežāk, vismaz divas reizes nedēļā. Laiku pa laikam izmēģiniet nakts krēma masku, kas ir ideāli piemērota ādai 30 gadu vecumā, jo tās sastāvdaļas visu nakti baro ādu, lai jūs varētu pamosties, izskatoties atpūtusies un jauka.

Kādus sejas skrubjus vislabāk lietot 30 gadu vecumā?

Jūsu sejas skrubim jābūt ar papildu īpašību: papildus atmirušo ādas šūnu noņemšanai tam ir jānodrošina barības vielas un jāatjauno āda, lai tā būtu perfektā stāvoklī. Tāpēc šādu produktu pamatā ir augļu skābes, un tie var padarīt seju gaišāku un izlīdzināt ādas toni. Jums noteikti ir jāizmanto balinošs fermentu skrubis, kura sastāvā ir daudz augļskābju.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika