Maiga ādas un matu kopšana ar saldo mandeļu eļļu

Maiga ādas un matu kopšana ar saldo mandeļu eļļu

Maiga iedarbības eļļa, kas piemērota arī bērnu ādas kopšanai. Lieliski piemērota pat jutīgai, uz alerģijām tendētai ādai. Ideāli piemērota kā pirmā dabīgā skaistumkopšanas eļļa. Nepārspējama matu kopšanā, lieliski atvieglo galvas ādas kairinājumu. Sapņojat par nevainojamu matu un ādas kopšanu? Pārbaudiet maigās saldo mandeļu eļļas apbrīnojamo iedarbību.

Mandeļu eļļu iegūst, auksti spiežot mandeļu sēklas. Tās smarža ir patīkama un maiga. Šī eļļa ir populārs kosmētiskais līdzeklis, kas aizstāj visus kondicionierus, matu maskas un spīduma pastiprinātājus. Tā darbojas arī kā efektīvs sejas serums, acu krēms, krēms pēc sauļošanās vai pat krēms pret autiņbiksīšu izsitumiem. Tā kā mandeļu eļļa papildus aizsargā matus no karstuma, tā darbojas kā lielisks karstuma aizsargs. Visspēcīgāk un visefektīvāk darbojas nerafinēta, auksti spiesta versija tumša stikla pudelē.

Mandeļu eļļa INCI:

Prunus Amygdalus Dulcis eļļa.

Iegādājoties saldo mandeļu eļļu, atcerieties, ka efektivitātes ziņā vislielākā vērtība ir nerafinētai aukstā spieduma eļļai. Izvēlieties augstākās kvalitātes eļļu, lai maksimāli izmantotu tās potenciālu.

Nerafinētā saldo mandeļu eļļā saglabātas visas nenovērtējamās sastāvdaļas, kas tiktu zaudētas rafinēšanas procesā. Jūs varat viegli zināt, vai darāt darījumu ar nerafinētu mandeļu eļļu: tā ir nedaudz duļķaina, jo ir tikai nedaudz filtrēta. Filtrēšanas procesā tiek iznīcināti eļļā esošie vērtīgie fosfolipīdi un lecitīni. Vēl viens rafinēšanas posms ir atskābināšana, un tās rezultātā saldo mandeļu eļļa zaudē vērtīgās taukskābes. Jums arī jāzina, ka nerafinētā mandeļu eļļa nesatur transtaukskābes, kas veidojas rafinēšanas procesā un apdraud jūsu veselību un labu izskatu. Tāpēc ir ārkārtīgi svarīgi izvēlēties tikai tīru saldo mandeļu eļļu.

Ko satur mandeļu eļļa?

Mandeļu eļļā ir daudz omega-9 (55%), omega-6 un omega-3 (vairāk nekā 40%) taukskābju, tāpēc tā ir piemērota matiem ar augstu un vidēju porainību. Eļļas daļiņas ir dažāda lieluma, tāpēc tās lieliski aizpilda divu matu tipu struktūras nepilnības. Omega-9 mononepiesātinātās taukskābes aizsargā vidēji porainus matus no bojājumiem un nodrošina spīdumu un zīdainu gludumu. Pateicoties omega-3 un omega-6 polinepiesātinātajām taukskābēm, mandeļu eļļa aizkavē ādas novecošanās procesus un nodrošina, ka procesi šūnās norit raiti. Tā pasargā matus un ādu no ārējiem agresoriem, nomierina kairinājumus, atdzīvina, maigi eļļo, neatstājot lipīgu taukainu slāni. Papildus mononepiesātinātajām un polinepiesātinātajām taukskābēm mandeļu eļļā ir daudz olbaltumvielu, minerālvielu un vitamīnu, kā arī jau minētie fosfolipīdi un lecitīni.

A un E vitamīnus dēvē par jaunības vitamīniem, un to trūkums izraisa matu izkrišanu, traucē matu sīpolu darbību, izraisa grumbu veidošanos un tvirtuma zudumu pārāk agri.

Turklāt saldo mandeļu eļļa ir bagātīgs D vitamīna avots, kas līdzīgi kā iepriekš minētie divi vitamīni uzlabo matu un ādas stāvokli. Jāzina, ka augsts D vitamīna saturs ietekmē matu pārveidošanās ciklu, galvenokārt koncentrējoties uz anagēna - matu augšanas fāzes - sākšanos.

Mandeļu eļļā esošais B vitamīns rūpējas par to, lai mati augtu pareizā veidā, veidojot un stiprinot to stublāju. Turklāt eļļā ir tādas minerālvielas kā dzelzs, magnijs, kalcijs, mangāns, fosfors, kālijs, nātrijs un cinks. Šīs minerālvielas ir veselīgu, spīdīgu matu garants, kā arī stiprina matu sīpolus un kopj galvas ādu, veicinot epidermas atjaunošanos un aizkavējot novecošanos.

Kāpēc jums vajadzētu izmēģināt saldo mandeļu eļļu?

  • ir viegli uzklājama un ātri uzsūcas
  • atgriež ādai mirdzumu un atjaunojas
  • noņem atmirušās ādas šūnas un nodrošina mitrinošu iedarbību
  • nomierina kairinājumus un ir maiga
  • aizkavē ādas novecošanos
  • ir ideāli piemērots īpaši sausai, iekaisušai ādai un matiem.

Kādas ir mandeļu eļļas priekšrocības ādai un matiem?

Tā ātri iesūcas ādā, maigi ietauko matus un atstāj mikroskopisku okluzīvo slāni uz to virsmas. Tā aizsargā ādu un matus pret bojājumiem, toksīniem gaisā un ārējo elementu iedarbību (mīnus temperatūra, vējš, spēcīgi saules stari). Saldo mandeļu eļļa ir maiga un nekaitīga. Tā nostiprina lipīdu slāni un palielina asins plūsmu ādā, kā arī nodrošina matu sīpolu vienmērīgu darbību. Šī eļļa novērš ādas dehidratāciju un matu sausumu, vienlaikus aizsargājot matu galiņus un pasargājot no fiziskiem bojājumiem. Tā uzlabo matu spīdumu un atjauno to bojāto struktūru. Saldo mandeļu eļļa ir lielisks pamats matu maskām un kondicionieriem, kā arī ķermeņa un sejas krēmiem. Tās ātrā uzsūkšanās padara to par populāru izvēli matu kopšanai ar eļļu, masāžai, kāju un ķermeņa vannām, maigam aizsargājošam krēmam pieaugušajiem un zīdaiņiem.

Kādam matu tipam ir paredzēta saldo mandeļu eļļa?

Saldo mandeļu eļļai ir apbrīnojama kondicionējoša iedarbība uz matiem ar augstu vai vidēju porainību. Pateicoties nomierinošajai iedarbībai, tā lieliski sader ar citām dabīgajām eļļām. Ideālu šādu sastāvdaļu līdzsvaru nodrošina Nanoil matu eļļai ar augstu porainību.

Nanoil matu eļļas sastāvā esošo sastāvdaļu izcils sastāvs garantē gan matu atjaunošanu, gan labāku matu izskatu. Mandeļu eļļā ir sabalansēta taukskābju koncentrācija, tāpēc tā ir paredzēta vidēji un ļoti porainiem matiem. Ir vēl viena unikāla īpašība: mandeļu eļļa atvieglo iekaisušas, ļoti sausas galvas ādas kairinājumu. Sausi, bojāti, šķeldoši mati? Saldo mandeļu eļļa ir eksperts, lai to novērstu.

Saldo mandeļu eļļa ir ļoti populāra un plaši pieejama tiešsaistē un veikalos, kuros pārdod veselīgu pārtiku. Neaizmirstiet, ka skaistumkopšanai jāizvēlas tikai nerafinēta saldo mandeļu eļļa. Tā ir neticami efektīva matu kopšanas līdzekļu un kondicionieru bāze, tāpēc tā ir bieži sastopama sastāvdaļa dabīgās eļļas bāzes produktos. Labākais piemērs matu atjaunošanas terapijai, kurā izmantotas atbilstoši sabalansētas dabīgās eļļas, ir Nanoil produkts.

Saldo mandeļu eļļa: īpašības

Mandeļu eļļu plaši izmanto kosmētikas rūpniecībā: to izmanto ādas, ķermeņa un matu kopšanā, tā brīnumaini iedarbojas uz matiem un maigu, pat atopisku ādu. Pateicoties milzīgajam vitamīnu un minerālvielu daudzumam, saldo mandeļu eļļa nodrošina padziļinātu matu atjaunošanu un uzlabo ādas izskatu un stāvokli. Eļļa padara matus veselīgus, mīkstus, spīdīgus un zīdaini gludus, kā arī nodrošina pietiekamu mitruma daudzumu ādā. To var saukt par īstu skaistuma eliksīru, kas ir maigs un rūpējas par to, lai jūs saglabātu savu jaunību.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika