Argana eļļa - pretnovecošanās šķidrais zelts un matu aizsardzība pret karstumu

Argana eļļa - pretnovecošanās šķidrais zelts un matu aizsardzība pret karstumu

Argana eļļa tiek saukta par Marokas šķidro zeltu vairāku iemeslu dēļ. Tā ir viena no dārgākajām un visaugstāk novērtētajām eļļām. Ar argana eļļu, ko lieto uz matiem un ādas, var atrisināt sausuma, stīvuma un grumbu problēmu. Pateicoties E vitamīnam un ideālam taukskābju sastāvam, tā atjauno un nodrošina spēcīgu aizsardzību pret kaitīgo augsto temperatūru. Pārbaudiet, kāpēc argana eļļa ir izdevīga cenas un kvalitātes ziņā.

Argana eļļa Marokā ir labi pazīstama jau tūkstošiem gadu. Mūsdienās tā ir viena no dārgākajām augu eļļām, ko novērtē visā pasaulē. Argana eļļa joprojām tiek importēta no Marokas, jo tieši tur atrodas argānijas plantācijas. Argānija (Argania spinosa) tiek audzēta tikai Marokas dienvidrietumu daļā, kas ir ļoti tīra. Šie reģioni ir iekļauti UNESCO biosfēras rezervātu sarakstā. Tieši no turienes nāk katra oriģinālā argana eļļa. Tas ir viens no iemesliem tās augstajai cenai.

Kur iegādāties kvalitatīvu argana eļļu?

Argana eļļas spiešanas process joprojām ir ļoti laikietilpīgs, jo argānijas koka rieksti ir ļoti cieti, un ir ļoti grūti no tiem izspiest eļļu. Šīs vielas popularitāte veicināja masveida eļļas ražošanu, un tagad tā tiek ražota ar mašīnām. Pašlaik mēs varam iegādāties tīru un profesionāli ražotu argana eļļu. Tā ir dārga, jo, lai izspiestu vienu litru eļļas, ir nepieciešams milzīgs riekstu skaits. Šīs vielas ražošana prasa daudz laika un darba. Tāpēc argana eļļa ir viena no dārgākajām augu eļļām. Tomēr cena ir adekvāta produkta kvalitātei un iedarbībai.

Ja vēlaties iegūt vislabāko, tīru argana eļļu bez piedevām, ar pārsteidzošu iedarbību, izvēlieties auksti spiestu, nerafinētu dabisku eļļu, ko apliecina Ecocert marķējums un sertifikāts.

INCI argana eļļa:

Argania Spinosa Kernel Oil: argānijas argānijas argana eļļa.

Argana eļļai ir ļoti patīkams aromāts. Jūs varat sajust ļoti maigu riekstu aromātu. Eļļai ir šķidra formula un zeltaina krāsa. Tā viegli uzsūcas. Krāsa ir tumšāka, ja argana eļļa ir spiesta no grauzdētiem kodoliem.

Argana eļļa kosmētikā

Sievietes no dažādiem pasaules nostūriem ir iemīļojušas argana eļļu tās skaistuma priekšrocību dēļ. Mūsdienās gandrīz katrai sievietei ir argana eļļa vai produkts, kas satur šo eļļu. Tā ir iekļauta lielākajā daļā krēmu, balzamu, kondicionieru, masku, kā arī šampūnu un kosmētikas līdzekļu. Eļļa atdzīvina, palēnina novecošanās procesus, baro un atjauno ādu, kā arī aizsargā no ārējiem agresoriem. Eļļu var atrast labākajos matu kopšanas līdzekļos. Visaugstākās kvalitātes, oriģinālā argana eļļa ir iekļauta katrā no trim Nanoil versijām - augstas, vidējas un zemas porainības matiem. Tās vērtīgās īpašības nodrošina intensīvāku produktu iedarbību un aizsardzību pret karstumu.

Kāpēc ir vērts izvēlēties argana eļļu?

  • palīdz cīnīties pret celulītu
  • mazina strijas, krāsas izmaiņas un rētas
  • aizkavē novecošanās procesus, aizsargā pret oksidatīvo stresu
  • izgaismo un baro ādu
  • izlīdzina grumbas un savelk ādu
  • novērš tumšos lokus zem acīm
  • mitrina ādu, bloķē ūdeni epidermā
  • piemērots visiem matu tipiem
  • atjauno bojātus, raupjus un sausus matus
  • iedarbojas kā kondicionieris, aizsargā, palielina spīdumu.
  • veicina ātrāku matu augšanu, novērš matu izkrišanu
  • ir ideāls sejas, ķermeņa, nagu serums.

Argana eļļa ādas kopšanā

Tā ir spēcīgi atjaunojoša viela, kas ievērojami palēnina novecošanās procesus. Tā palīdz dziedēt pinnes, pasargā no brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības, novērš celulītu, mazina striju, rētu un krāsas izmaiņas, kā arī nostiprina ādu. Izmantojot argana eļļu sejas ādas kopšanā, tā novērš tumšos lokus zem acīm un piešķir mirdzumu. Tā ir piemērota arī topošajām māmiņām un zīdaiņu jutīgai ādai. To var izmantot kā losjonu pēc sauļošanās, masāžas eļļu un kosmētikas līdzekli ādas lobīšanās gadījumā.

Argana eļļa matu kopšanai. Ko tā satur?

Tas ir lielisks matu kopšanas līdzeklis. Nav brīnums, ka argana eļļa kļūst arvien populārāka kā galvenā kosmētikas līdzekļu sastāvdaļa, ko iesaka profesionāli frizieri. Galvenais iemesls, kāpēc tā būtu jālieto matiem, ir tas, ka tā satur daudzas vērtīgas uzturvielas. Eļļā ir daudz E vitamīna, kas ir labi zināms kā spēcīgs antioksidants; tā iedarbību pastiprina karotinoīdi. Tomēr vissvarīgākās ir neaizvietojamās taukskābes. Argana eļļa ir bagāta ar nepiesātinātajām taukskābēm, jo īpaši omega-6 un omega-9 skābēm līdzīgās proporcijās.

Kādam matu tipam ir piemērota argana eļļa?

Dabiskā argana eļļa satur gandrīz vienādu mononepiesātināto un polinepiesātināto taukskābju procentuālo daudzumu. Tas nozīmē, ka argana eļļa ir piemērota visiem matu tipiem. Tā ir līdzeklis vāju, bojātu, trauslu, raupju un dehidrētu matu ārstēšanai. Argana eļļa parasti tiek ieteikta augstas porainības matiem, un tas ir loģiski. Eļļa ir piemērota arī vidējas porainības matiem, kuru stāvoklis pasliktinās, un zemas porainības šķipsnām, kurām nepieciešama aizsardzība.

Argana eļļa - kādas ir tās īpašības un iedarbība?

Aukstā spieduma argana eļļa ir neaizstājams siltuma aizsargājošs līdzeklis. Tā pārklāj matus ar aizsargslāni, kas samazina augstas temperatūras kaitīgumu. Tāpēc izmantojiet to pirms matu veidošanas, lai nodrošinātu aizsardzību. Tā lieliski stiprina bojātus un trauslus matus. Regulāri lietojot, tas intensīvi baro un stiprina matu sīpolus. Argana eļļai piemīt apbrīnojamas īpašības - tā iedarbojas gan matu iekšpusē, gan ārpusē, kā arī baro galvas ādu - nomierina un aizsargā to, nodrošinot tauku dziedzeru pareizu darbību.

Argana eļļa matu augšanai

Argana eļļu parasti izmanto, lai ārstētu matus, kas pārmērīgi izkrīt un atsakās augt. Tā atjauno matu folikulus un tādējādi ievērojami kavē matu izkrišanu, kas ir viena no tās lielākajām priekšrocībām. Argana eļļa nav visefektīvākais matu augšanu veicinošais līdzeklis, taču tā stiprina un baro matu sīpolus. Rezultātā tie darbojas efektīvāk, tāpēc mati ātrāk kļūst garāki un blīvāki. Tomēr ricīna eļļa izaugsmes veicināšanas spēka ziņā to noteikti pārspēj.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika