Vakara prīmulas eļļa - dzelteno ziedu skaistinošais spēks

Vakara prīmulas eļļa - dzelteno ziedu skaistinošais spēks

Vakara prīmulas eļļa - dzeltena viela, kas iegūta no neuzkrītoša auga vēl dzeltenākā krāsā. Vakara pieriju mazie augi ir labi pazīstami galvenokārt kā dārza augi, bet aug arī pļavās. Meitenēm bieži vien patīk tos ievākt un veidot skaistus vainagus un pušķus.

Vakara prīmulas eļļa

Oeonthera Biennis sēklu eļļa

Vakara prīmulas ir ļoti izplatīts augs. Dominē lauka dabā, bet tai ir arī sava otrā seja - neuzkrītoša pļavā kļūst par spēcīgu un iekārojamu vannas istabas plauktā. Kosmētikas pasaulē vakara prīmulas eļļa ir zvaigzne. Tā kļūst par vienu no spēcīgākajām vielām, kas cīnās par mūsu ādas un - pats galvenais - matu jaunību. Pat visdehidratētākajiem un bojātākajiem matiem ir jāiztur vakara prīmulas eļļas atjaunojošais spēks. Tā sevī ietver vitamīnu, enzīmu, aminoskābju un elementu spēku, kas atbild par mūsu matu skaistumu un veselību.

Vakara prīmulas eļļa - īpašības

Vakara prīmulas eļļas izmantošana atklājas daudzās kosmētikas jomās. To parasti izmanto kā sejas krēmu vai krēmu zem acīm. Ļoti populāri ir iegādāties tīru vakarpusēklu eļļu, kas iepildīta mazās kapsulās. Pēc atvēršanas to var lietot tieši uz sejas, sajaucot ar krēmu, sejas losjonu vai matu kondicionieri. Ir vērts atcerēties, ka vakara prīmulas eļļai piemīt atjaunojošas un dziļi atjaunojošas īpašības. Tas ir līdzeklis ļoti bojātiem, dehidrētiem un balinātiem matiem ar augstu porainību. To apliecina vakarpusē esošās taukskābes:

  • 1,8 % stearīnskābes (piesātinātās),
  • 2,0 % alfa-linolēnskābes, omega-3 (polinepiesātinātās).
  • 5,4 % oleīnskābes, omega-9 (mononepiesātinātā).
  • 6,2 % palmitīnskābes (piesātināta),
  • 75 % linolskābe, omega-6 (polinepiesātinātā).

Turklāt vakarpusē eļļa satur E vitamīnu, fitosterīnus, sēru, aminoskābes, triptofānu un minerālvielas, piemēram, cinku, selēnu, magniju un kalciju.

  • E vitamīns ir ļoti spēcīgs un labi zināms antioksidants, kas palēnina matu novecošanās procesu. Vakara prīmulas eļļa satur ļoti daudz E vitamīna, tāpēc to bieži izmanto kā līdzekli pret matu novecošanos.
  • Fitosterīni - pateicoties to spējai stimulēt kolagēna sintēzi, tie ir nepieciešami matu kopšanā. Pateicoties fitosterīnu klātbūtnei vakara prīmulas eļļā, tā samazina elastīna degradāciju, nodrošina matu, kas ir stingri sakņoti sīpolos, vitalitāti un veselību.
  • Triptofāns ir ļoti svarīga sastāvdaļa, ko izmanto matu izkrišanas novēršanai. Tā trūkums organismā izraisa alopēciju un pastiprinātu matu izkrišanu.
  • Sēra aminoskābes piedalās bojāto matu šķiedru atjaunošanā. Tas ir tāpēc, ka matu pamatelementi ir olbaltumvielas (tostarp keratīns, kas sastāv no aminoskābēm).
  • Cinks - novērš matu izkrišanu un aptur plikpaurību un pat paātrina matu augšanu.
  • Selēns - spēcīgs antioksidants ar īpašībām, kas palēnina matu novecošanās procesu.
  • Magnijs - tieši piedalās olbaltumvielu (tostarp keratīna) veidošanā un atbalsta sēra aminoskābju darbību, ar kurām ir bagāta vakara prīmulas eļļa.
  • Kalcijs - tā trūkums izraisa pastiprinātu matu izkrišanu un matu retināšanos.

Vakara prīmulas eļļa matiem

Vakarpuķu eļļa ir neaizvietojama bojātu un dehidrētu matu atjaunošanā un kondicionēšanā. sastāvā dominējošās lielās polinepiesātināto taukskābju (galvenokārt linolskābes) molekulas padara vakarpuķu eļļu īpaši piemērotu matiem ar augstu porainību, kas gandrīz pilnībā zaudējuši spīdumu un elastību. Kombinācijā ar citām reģenerācijai paredzētām eļļām tā ir spēcīgs ierocis cīņā par skaistiem un veseliem matiem. Perfekts bojātiem matiem piemērotu eļļu līdzsvars ir Nanoil - eļļā matiem ar augstu porainību. Pēc regulāras lietošanas uz matiem un galvas ādas pat visnelabvēlīgākajā stāvoklī esoši mati kļūst dzīvīgi un mitrināti no saknēm līdz pat galiem. Sķiedras iegūst ne tikai skaistu izskatu, bet arī padziļinātu reģenerāciju. Turklāt vakara prīmulas eļļai piemīt ne tikai spēja atjaunot bojātās matu struktūras. Pateicoties lielajām omega-6 taukskābju daļiņām, tā nodrošina labu matu aizsardzību. Mikroskopisks okluzīvošs slānis, kas veidojas uz matu virsmas, pasargās matus no karstuma (gan no dabas radītā, gan mehāniski radītā - ar fēnu vai taisnotāju). Vakara prīmulas eļļa ir pieejama aptiekās un aptiekās. Tā ir pazīstama ar savām ārstnieciskajām un skaistumkopšanas īpašībām.

Kā lietot vakara prīmulas eļļu?

Jūsu mati iemīlēsies vakara prīmulas eļļu, īpaši pēc tam, kad to izmantosiet gan matu šķipsnu, gan galvas ādas eļļošanai. Šāda procedūra, ko veic regulāri, pat reizi nedēļā, dos lieliskus rezultātus. Eļļas lietošana atgādina matu masku lietošanu - vienīgās izmaiņas ir kosmētikas līdzekļa (eļļas) konsistence un laiks, kas nepieciešams, lai to noturētu uz matiem (vislabāk to atstāt uz nakti, bet pirmo eļļošanu var veikt stundas vai divu laikā - pārliecinieties, kā eļļa iedarbosies uz konkrētā tipa matiem). Var izrādīties, ka vienas stundas procedūra ir pietiekama, lai pabarotu matus.

Vakara prīmulas eļļa ir ideāls aizsargājošs matu kondicionieris, un, protams, daudzas sievietes to labprāt izmanto ne tikai visas nakts (vai optimāli - stundas) matu eļļošanas procedūras laikā. Tā kā šī eļļa nodrošina šķipsnām spīdumu, to var veiksmīgi izmantot kā serumu, ko vairākas reizes dienā var uzklāt uz sausām šķipsnām, lai padarītu tās spīdīgas, mīkstas un savaldītu nepaklausīgas šķipsnas. Turklāt vakara prīmulas eļļu var lietot pat vairākas reizes dienā. Tā kā tikai dabīgām eļļām piemīt spēja iekļūt matu iekšienē un barot tos gan no ārpuses, gan no iekšpuses, vakarpusriekstu eļļa ļoti labi iedarbojas arī uz mitriem matiem. Vislabāk vakarpusē eļļu uzklāt pēc vannas, sākot no matu garuma vidus, kas vairāk vai mazāk ir ausu līnija. Produkts nav jāizskalo. Turklāt pēc šāda veida lietošanas tiks atvieglota matu veidošana un saīsināts žāvēšanas laiks. Līdz ar to mati īsāku laiku būs pakļauti augstai temperatūrai. Vakara prīmulas eļļa neļaus matiem zaudēt mitrumu no iekšpuses, tāpēc tā lieliski rūpēsies par matu un ādas ūdens un lipīdu divslāni.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika