Rīcineļļa matiem un ādai - nekļūdīgs līdzeklis īpašiem uzdevumiem

Rīcineļļa matiem un ādai - nekļūdīgs līdzeklis īpašiem uzdevumiem

Rīcineļļa nav tik labi pazīstama austrumu un tropu reģionos, tomēr lielākajā daļā Eiropas un Ziemeļamerikas reģionu tā pārspēj popularitātes rekordus. Galu galā tā ir netipiska un neparasta - pat dabīgo eļļu pasaulē. Vienkārši ierakstiet meklētājā šādu frāzi: "ricineļļas cena". Jūs uzreiz uzzināsiet tās pirmo būtisko (bet ne vissvarīgāko) īpašību. Rīcineļļa ir lēta, salīdzinot ar citām kosmētikas tirgū pieejamām eļļām. Tāpēc, ja gatavojaties iegādāties savu pirmo eļļu un vēlaties izmēģināt matu kopšanu ar eļļu vai atjaunot nagus un uzacis, un jums ir svarīga zema cena, izvēlieties rīcineļļu: efektīvu, budžeta ziņā izdevīgu nagu un matu kopšanas līdzekli, kā arī uzacu un skropstu serumu.

Rīcineļļa INCI

Ricinus Communis sēklu eļļa

Rīcineļļa - pielietojums

Rīcineļļu iegūst no rīcineļļas sēklām. Tā ir ļoti bieza un bagātīga eļļa, ko ir diezgan grūti uzklāt uz matiem un izmazgāt. Tas ir labi, jo tās apbrīnojamā iedarbība pilnībā kompensē šīs nelielās neērtības. Turklāt tā iedarbojas ne tikai uz matiem. Rīcineļļa ir piemērota uzacu, skropstu un nagu kopšanai. Tā ir lēts kondicionieris, kas papildus darbojas kā izcili make-up noņemšanas eļļas maisījumu bāze OCM (Oil Cleansing Method). Tā pārspēj visas pārējās eļļas kā līdzeklis vāju un plānāku matu ārstēšanai. Rīcineļļa ir nevainojams līdzeklis matu stiprināšanai, kas neaug.

Rīcineļļa ir bieza, taukaina, un dažkārt to ir grūti izmazgāt. Ideāls risinājums ir kombinēt rīcineļļu ar citām eļļām, ko var izmantot matu kopšanā. Tās ne tikai atbalstīs tās iedarbību un nodrošinās matus ar papildu barības vielām, bet arī atvieglos lietošanu, jo tās biezā konsistence tiks atšķaidīta. Nanoil zemas porainības matiem satur līdzsvaru starp rūpīgi atlasītām dabīgām eļļām, starp kurām lepni dominē rīcineļļa. Tā ir atzīta un atzinīgi novērtēta, pateicoties tās ārstnieciskajām īpašībām un labvēlīgajai iedarbībai uz galvas ādu.

Rīcineļļas sastāvdaļas un iedarbība

Rīcineļļa darbojas kā ārsts, dziedinot matus, nagus un uzacis no jebkādām kaitēm. Regulāri lietojot, tā padara šķipsnas mīkstas, spīdīgas un dzīvības pilnas. Tā ir novērtēta galvenokārt tāpēc, ka rūpējas arī par galvas ādu: palīdz atbrīvoties no blaugznām un ārstē daudzas galvas ādas slimības. Turklāt tā stimulē matu augšanu un novērš matu izkrišanu. Tā palīdz ārstēt psoriāzi un uzlabo tauku dziedzeru darbību.

Iegādājoties rīcineļļu, atcerieties, ka tikai auksti spiesta rīcineļļa ir viena no vērtīgākajām matu un ādas kopšanas sastāvdaļām. Tā izceļas starp citām, pateicoties neparastām īpašībām. Jau pēc pirmās lietošanas reizes var pamanīt tās satriecošo matu atjaunojošo iedarbību: uzlabotu izskatu, intensīvu krāsu, samazinātu matu izkrišanu. Cik ilgā laikā notiek vispārēja matu atjaunošanās? Viss ir atkarīgs no matu stāvokļa un to bojājumu pakāpes. Tomēr rīcineļļa nostiprina matus apmēram pēc mēneša regulāras lietošanas.

Rīcineļļa 90 % sastāvā ir organiskā taukskābe, kas pazīstama kā ricinolskābe. Tai ir raksturīga maza molekulmasa, un to ātri uzsūc mati ar zemu porainību. Turklāt tā stimulē matu augšanu, novērš matu izkrišanu un tai piemīt antimikrobiālas īpašības. Dezinficē un nomierina jebkādus kairinājumus, attīra un aizsargā ādu. Līdzeklis neļauj attīstīties baktērijām uz galvas ādas virsmas un palīdz cīnīties ar blaugznām, kā arī citām galvas ādas slimībām. Tas arī novērš pārmērīgu ādas sausumu. Rīcīna eļļa līdzsvaro galvas ādas ūdens-lipīdu barjeru un stiprina matu sīpolus. Turklāt tā dziedē un atjauno matus no to pamata. Šī ir viena no nedaudzajām eļļām, kas piešķir matiem tik dabisku spīdumu, vienlaikus padarot tos zīdaini mīkstus.

Kāpēc jums vajadzētu lietot rīcineļļu?

  • tā ir ekonomiska un ilgi noturīga
  • tā atjauno nagus pat pēc gela noņemšanas
  • tā kopj un stiprina skropstas un uzacis
  • tā ir OCM bāzes eļļa
  • tā padara ādu nevainojami tīru un līdzsvaro eļļas sekrēciju
  • bloķē matu izkrišanu
  • stimulē ātrāku matu augšanu
  • pastiprina matu krāsu, novērš tās izbalēšanu

Rīcineļļa matiem - recepte, lietošana un piemērošana

Rīcineļļa jālieto uz sausiem vai mitriem matiem? Iesākumā mūsu ceļojuma ar matu eļļošanu šis, iespējams, ir visbiežāk uzdotais jautājums, ko sev uzdod visas sievietes. Galvenais, kas jāatceras pirms pirmās lietošanas, ir tas, ka tās formula ir ļoti bieza un tās nevajadzētu lietot pārāk daudz. Tajā pašā laikā šī īpašība padara to ļoti ilgi noturīgu.

Eļļu var uzklāt uz sausiem matiem un (galvenokārt) uz galvas ādas. Uzklājiet rīcineļļu uz galvas ādas un matiem, atstājiet to no 15 minūtēm līdz pat dažām stundām (šajā ziņā ir patiešām liela brīvība - viss atkarīgs no tā, cik daudz laika varat veltīt rīcineļļas matu kopšanai). Pēc nepieciešamā laika perioda vienkārši nomazgājiet. Eļļa palielina spīdumu, mitrina matus un uzlabo to krāsu.

Ja mati ir ļoti bojāti un tiem nepieciešama pamatīga atjaunošana, rīcineļļa labāk un ātrāk uzsūksies, ja to uzklās uz mitriem matiem. Jūs varat nedaudz samitrināt galvas ādu un šķipsnas. Mitru matu zvīņas paaugstinās, tāpēc eļļas un citas vērtīgās vielas var tieši iekļūt matu iekšpusē.

Ja runa ir par līdzekļa mazgāšanu, sākumā tas var šķist nedaudz problemātiski. Lai nomazgātu rīcineļļu, jums tā jāemulģē ar parasto matu kondicionieri. Uzklājiet to tieši uz matiem tieši pirms mazgāšanas ar šampūnu un pagaidiet dažas minūtes. Varat viegli iemasēt galvas ādu un matus. Rezultātā eļļa ir vieglāk izmazgājama un neatstāj taukainu plēvi uz jūsu šķipsnām. Tas ir ļoti labs risinājums, ja nejauši esat lietojis pārāk daudz eļļas. Turklāt matu kondicionieris kombinācijā ar eļļu kļūs par nākamo posmu jūsu šķipsnu barošanā.

Jūs varat arī mazgāt matus, izmantojot jebkuru šampūnu. Tomēr paturiet prātā, ka visām dabiskajām eļļām priekšroku dod šampūni bez silikoniem, parabēniem, komedogēnām vielām vai SLS, SLES. Mākslīgās ķīmiskās vielas traucē un nedaudz vājina matu eļļas iedarbību. Šādā gadījumā, lai nomazgātu rīcineļļu no matiem, piemērots būs maigs bērnu šampūns.

Rīcineļļa uzacīm un skropstām

Rīcineļļa uz skropstām un uzacīm jāuzklāj, izmantojot vecu, tīru skropstu tušas tušas nūjiņu vai vates tamponu. Lietojiet pēc iespējas mazāk, lai tā nenokļūtu acīs un neizraisītu acu apsārtumu vai acu asarošanu. Kāda ir ārstēšanas iedarbība? Tumšākas, garākas un biezākas skropstas un uzacis.

Rīcineļļa nagiem

Katru vakaru ieberzējiet tīru auksti spiestu rīcineļļu nagos un nagu kutikulās. Eļļa spēj nostiprināt pat ļoti vājus nagus, kas bojāti no želejām. Droši pievienojiet to arī kāju vai roku vanniņai - tā baros ādu un atjaunos trauslus nagus. Tā padara efektīvāku roku un kāju krēmu iedarbību - sajauciet dažus pilienus eļļas ar krēmu un rūpīgi ieziepējiet to ādā.

Viedokļi par rīcineļļu

Neaizstājama eļļa ādas un matu kopšanā. Rīcineļļa ir droša, tāpēc to var lietot uz matiem, uzacīm un ādas. Tā ir ļoti ilgnoturīga. Cena, ko maksājat par eļļu, ir patiešām neliela, tāpēc nav brīnums, ka tā saņem tik sajūsminātas atsauksmes kā matu augšanas veicinātāja, uzacu vai nagu kopšanas līdzeklis. Tāpat tā ir lielisks līdzeklis grima noņemšanai un tīrīšanai. Rīcineļļu varat sajaukt ar mitrinošiem līdzekļiem un acu krēmiem, taču visvairāk tā iepatiksies jūsu matiem. Un jūsu mati to mīlēs pretī, tas ir skaidrs.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika