Kā noteikt savus cirtainos matus? Ātras un vienkāršas metodes

Kā noteikt savus cirtainos matus? Ātras un vienkāršas metodes

Matu cirtaini mati ir skaisti un romantiski, taču bez atbilstošas kopšanas tie var izskatīties neestētiski: tie kļūst frizēti, blāvi vai pat taisni. Daudzas sievietes sapņo par garām cirtām un nezina, ka var baudīt arī dabiski cirtainu frizūru. Atkarībā no matu modeļa tās var būt maigi viļņi vai izteiktas cirtas. Pareiza kopšana un daži pārbaudīti triki ļauj baudīt pilnīgi jaunu frizūru.

Produkti un procedūra... - dabiski veidi, kā uzlabot cirtas:

1. INTENSĪVA MITRINĀŠANA PIRMS IEVEIDOŠANAS.

Varētu teikt, ka cirtaini mati ir smalkāki un jutīgāki. Tie ātrāk pūkojas un ir mazāk noturīgi pret matu veidošanas līdzekļu dehidratējošajām īpašībām vai mainīgajiem laikapstākļiem. Tāpēc ir ļoti svarīgi nodrošināt pienācīgu mitrināšanu. Mums ir jāizmanto maigi produkti, kas nodrošina matu mitrināšanu, nesatur kaitīgus alkoholus un parabēnus.

2. MAZĀK SILIKONU, VAIRĀK PROTEĪNU.

Silikonu (ietilpst matu masku, kondicionieru un losjonu sastāvā) uzdevums ir nogludināt matu virsmu. Acīmredzot tie nav labvēlīgi matiem. Tie tikai maigi iztaisno šķipsnas. Ja vēlamies noteikt dabiskās cirtas, mums ir jāpārliecinās, ka mati saņem atbilstošu olbaltumvielu daudzumu. Kas tie ir? Proteīni ir aminoskābju virkne, kas veido matus. Proteīnu trūkums apgrūtina matu veidošanu. Tāpēc jāmeklē produkti, kuru sastāvā ir: kolagēns, keratīns, sojas proteīns, proteīns, kviešu un zīda proteīns.

3. LABS DABĪGO EĻĻU MAISĪJUMS.

Dabiskās eļļas izrādās nenovērtējamas matu kopšanā. Dažas no tām var apgrūtināt matus, savukārt citas - izraisīt sprogas. Tāpēc ir ļoti svarīgi izvēlēties eļļas, kas atbilst jūsu matu porainībai. Ir vērts izvēlēties produktu, kas iedarbojas gan uz matiem, gan galvas ādu. Ideāla kosmētika nodrošina eļļu un kopjošo sastāvdaļu līdzsvaru, kā arī nesatur parabēnus, silikonus un spirtu.

4. SAPRĀTĪGS MATU VEIDOŠANAS LĪDZEKĻU SKAITS.

Daudzas sievietes uzskata, ka, jo vairāk veidošanas līdzekļu lieto, jo labāku efektu panāk. Viņas nevarētu kļūdīties. Pat gēli, aerosoli un krēmi, kas paredzēti cirtainiem matiem, nedos nekādu rezultātu, ja mēs to lietosim pārāk daudz. Vienīgais efekts būs nosvērtas šķipsnas. Galu galā mēs iegūsim viltus frizūru, kas turklāt būs dehidrēta, jo stila veidošanas līdzekļi uz spirta bāzes ir dehidrēti.

5. SKRUBJU ŽĀVĒŠANA.

Viena no labākajām metodēm dabisku cirtas iegūšanai: viegli izskrubiniet mitras, ar dvieli nosusinātas šķipsnas. Jūs varat izmantot maigu ieveidošanas losjonu, atstāto kondicionieri vai pareizi izvēlētu eļļu maisījumu. Pēc izžāvēšanas mati vairs nebūs frizēti.

6. PAREIZA FRIZŪRA.

Daudzas meitenes pirms gulētiešanas veido copes, lai panāktu maigus viļņus. Vēl viena ideja ir sadalīt matus sekcijās, savīt vienu vai divas šķipsnas kopā un saspraust tās. Pēc tam no rīta pietiek matus izņemt no pīnēm un maigi ar pirkstiem izbraukt cauri matiem. Pirms matu noķemmēšanas jālieto maigs matu veidošanas līdzeklis. No rīta izmantojiet arī matu eļļu vai vieglu migliņu, lai nostiprinātu frizūru.

7. PLOPĒŠANA/ PLUNKURĒŠANA.

Tā ir ļoti populāra un problēmu nesagādājoša metode. Maigi izķemmējiet matus un ietiniet tos dvielī. Tā ir ļoti ērta tehnika, kas neprasa lielas pūles. Internetā ir daudz videoklipu, kuros sniegta informācija par to, kā pareizi veikt plopēšanu.

8. AURORA LENTE VAI JEBKURA MATU LENTE.

Tradicionālā matu lenta var noderēt, veidojot cirtas. Uzlieciet lenti un aptiniet ap to cirtas. Atstājiet lenti visu nakti. Noņemiet to no rīta, viegli izķemmējiet matus ar pirkstiem un uzklājiet fiksācijas aerosolu. Aurora lenta ir alternatīva tradicionālajai lentai. Ar ko tā atšķiras? Tā atgādina biezu ruļli vai spraudni. Matu aptinšana ap lenti ir ļoti vienkārša.

9. MITRAS PUTAS.

Izmēģini metodi, ko iesaka blogeri, vlogeri un frizieri. Tā vietā, lai izmantotu ruļļus, kas savelk matus un ir neērti miega laikā, aptiniet matus ap mitrām salvetēm un sasieniet galus. Salvetēm jābūt mitrām, lai veidotu cirtas un mitrinātu matus. No rīta noņemiet salvetes un veidojiet matus ar pirkstiem.

Veiksmi!

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika