Kā iegūt jaukas nulles siltuma cirtas? Dabiskas matu lokošanas metodes

Kā iegūt jaukas nulles siltuma cirtas? Dabiskas matu lokošanas metodes

Vai esat kādreiz dzirdējuši, ka bērnu salvetes vai galvas saite var sniegt labākus rezultātus nekā jaunākā, modernā kērlinga zizlis? Atkarībā no meklētā efekta ir daudz lietu, ko varat izmantot. Apskatiet labākos veidus, kā iegūt cirtas bez bojājumiem!

Frizieri mūs brīdina, ka pārmērīga karstuma veidošana nodara lielu ļaunumu. Plakanie gludekļi, loku nūjiņas, karstie rullīši sniedz ātru, ilgstošu un krāšņu efektu, bet apmaiņā tiek bojāti mati... Mitruma līmenis pazeminās, mati kļūst sensibilizēti, rupji, sausi un trausli.

Vai tas nozīmē, ka mums ir jāatsakās no pasakainām cirtām? Nepavisam!

Risinājums ir cirtas bez karstuma. Tas nozīmē iegūt cirtainus vai viļņotus matus, neizmantojot karstumu (ruļļus vai taisnotājus), tādējādi nesabojājot matus. Ir daudz dabisku veidu, kā iegūt čokurošanos, un šeit ir populārākie no tiem.

ELASTĪGI LĪKOTĀJI

Mūsu vecmāmiņām ļoti patika kērlinga stieņi. Vienkāršākais un populārākais veids, kā izlocīt matus bez spieķa. Daudziem no mums var būt kērlinga stieņi, kas atrodas kaut kur apakšējā atvilktnē. Ir pienācis laiks atgriezties pie vecmodīga veida, jo sekas var izrādīties pozitīvi pārsteidzošas. Kas būtu jāzina par kērlinga stieņiem?

Kērlinga stienis ir gara caurule, kuras iekšpusē ir smalka stieple. Ir divi galvenie veidi:

  • putuplasta kērlinga stieņi, mīksti un viegli, pieejami dažādos izmēros
  • neoprēna kērlinga stieņi, izturīgi pret matu veidošanas līdzekļiem, izmantoti piem. pastāvīgajam vilnim

Kērlinga stieņu galvenā priekšrocība ir to ērtā lietošana un maigums matiem. Aptīt matu daļu ap stieni nepavisam nav grūti; tad jūs vienkārši sasienat stieņa galus. Milzīgs pluss ir tas, ka stieņi ir mīksti un ērti gulēt.

Kā lietot kērlinga stieņus?

  1. Vakarā izmazgājiet matus vai samitriniet tos, izmantojot ziedu ūdeni vai termālo ūdeni.
  2. Sadaliet matus daļās un aptiniet tos ap stieņiem.
  3. Sasieniet stieņu galus, lai tie turētos vietā.
  4. No rīta maigi noņemiet stieņus.
  5. Izbrauciet ar pirkstiem caur matiem vai izmantojiet ķemmi ar platiem zobiem.

Atcerieties! Stieņu izmērs (to diametrs) nosaka jūsu cirtas platumu un matu apjomu. Plāni stieņi un mazas matu daļas nozīmē stingras cirtas.

LĪKOJUMA RULĻU VEIDI

Vēl viens populārs veids, kā iegūt bezkarstīgas cirtas, ir parasto rullīšu izmantošana. Tas nav tik ērts kā mīkstie stieņi, taču jums ir plašākas iespējas. Izmantojiet tos, lai izveidotu klasiskas parastās cirtas garos matos vai paceltu īsu matu saknes.

Jūs varat izvēlēties kādu no šiem matu ruļļu veidiem:

  • Pašsaķeres rullīši — lieli vai mazi (3–6 collu plati), izgatavoti no mākslīga materiāla un āķa un cilpas stiprinājuma, tāpēc veltņa nostiprināšanai nav nepieciešami citi piederumi vai tapas. Viegli aksesuāri, kas lieliski paceļ saknes, taču jūs varat izvilkt dažus matiņus, tos noņemot.
  • Konusa formas rullīši atgādina letes; jūs aptiniet matus, sākot no plānākā konusa gala un beidzot ar platāko āķa un cilpas galu. Tiem ir pievienotas tapas, kas papildus nostiprina matus un notur tos vietā.
  • Dažādu izmēru plastmasas matu ruļļi, ko izmanto kā pašsaķeres rullīšus, bet āķa un cilpas vietā jūs iegūstat nofiksējamu pārsegu, kas liek rullītim palikt vietā.
  • Ilgviļņu stieņi parasti ir izgatavoti no koka vai plastmasas. Speciāli izstrādāts permanentā viļņa vai afro lokām. Lieto uz slapjiem vai mitriem matiem, cieši sarullē galvas ādas tuvumā.
  • Spirālveida rullīši - vismazāk populāri, iespējams, diezgan sarežģītas lietošanas dēļ. Katram spirālveida veltnim ir āķis, kas liek rullītim pieķerties galvas ādai, un plastmasas uzgalis. Spirālveida rullīši ļauj izveidot dabiska izskata stingras cirtas.

CITI MATU KROKOŠANAS AKSESUĀRI

Apspriežot pašsaķeres rullīšus un citus instrumentus, apskatīsim dažus jaunumus, piemēram, loku veidotājus. Tie ir pazīstami kā burvju sviras un burvju rullīši.

Spirāles ir izgatavotas no mīksta elastīga materiāla. Matu daļas tiek iesūktas rullī, lai tām piešķirtu vēlamo loku. Ir grūti tos klasificēt kā veltņus, jo jūs tos izmantojat atšķirīgi. Cirku veidotāji ir pieejami ar āķiem matu izvilkšanai, kas padara tos ērti lietojamus.

Acīmredzot burvju sviras ruļļiem ir dažādi garumi, lai jūs varētu izvēlēties savam matu garumam piemērotāko. Tie ir ļoti vienkārši lietojami, ļauj ērti gulēt, ne velk, ne sapininās matus.

PĪTES VIĻŅI (GROBOTO MATU EFEKTS)

Runājot par mājas matu cirtināšanas veidiem, viļņaini mati ir ļoti populāri pīt uz nakti. Laikam to ļoti mīl mazas meitenes, kuru mammas vakarā sapina garos matus ērtās bizēs.

Kā iegūt viļņainus matus ar bizēm?

Nekas nav vieglāks! Izmazgājiet matus vakarā un ļaujiet tiem nožūt – tiem jābūt mitriem, nevis slapjiem. Varat arī to samitrināt, izmantojot termālo ūdeni vai speciālu cirtas uzlabojošu aerosolu. Tālāk jātaisa angļu bize (divas bizes būs vēl labāk) un jāiet gulēt. Pēc atvīšanas parādīsies gofrēts izskats, dabiski, skaisti viļņi!

DABĪGĀS LĪDZEKĻAS AR bulciņām

Vai zinājāt, ka skaista matu ķemme var izrādīties lielisks nulles siltuma veids, kā iegūt dabiskus viļņus vai cirtas? Acīmredzot efekts atšķiras no

pinuma cirtas, bet noteikti ir vērts izmēģināt.

Kurš maizītes veids ir vislabākais kērlingam? Kārtīga angļu vai franču bulciņa nederēs. Savukārt nekārtīga maizīte vai dubultmaizītes noteikti derēs. Minimaizīšu savīšana ir vienkāršākais veids, kā iegūt pārsteidzošus viļņus.

Matu locīšana ar bulciņām sniedz dažādus efektus:

  • daudz mazu mini bulciņu piešķir cieši cirtas
  • stingras maizītes ir vienādas ar labāku čokurošanās definīciju

BOBIJS PINS NEKARSTS cirtas

Ko dara sievietes, kas meklē cirtas, ja viņām nav pieliktas kērlinga zizlis? Viņi sniedzas pēc piespraudēm, kas ir vēl viena lieliska bezkarsuma kērlinga metode. Pretēji citiem paņēmieniem šī neder nakts laikā. Jūsu spraudītes var kairināt ādu, kas nav ne ērta, ne droša. Tāpēc spraudītes cirtām ir laba izvēle 2 stundas pirms ballītes, kamēr gatavojaties.

Kā saritināt matus, izmantojot spraudītes?

  1. Izmazgājiet matus, samitriniet ar ūdeni vai uzklājiet putas, labi izķemmējiet.
  2. Sadaliet matus 3 daļās, lai viegli paņemtu plānākas šķipsnas.
  3. Sākot no matu saknēm, paņemiet plānu šķipsnu un aptiniet to ap pirkstu un izveidojiet tādu kā cilpu.
  4. Nostipriniet cilpu ar spraudīti.
  5. Atkārtojiet ar pārējiem pavedieniem.
  6. Kad visas matu šķipsnas ir nostiprinātas ar spraudītēm, ļaujiet matiem dabiski nožūt vai izmantojiet vēsu fēnu.
  7. Pēc matu izgriešanas ar pirkstiem izlaiž matus, aizmirsti par suku.

GALVAS STIKU LOKAS

Cirtas ar galvas saiti? Viņi ir romantiski un izskatās lieliski. Vislabākais šajā metodē ir spēja iegūt satriecošu sānu sitienu.

Matu lokošanai acīmredzot nepieciešama mīksta galvas saite – jo platāka josla, jo lielākas lokas. Jūs varat arī iegādāties sev The Aurora Band Night Roller.

Kā soli pa solim izveidot galvas saišu cirtas?

  1. Izmazgā vai samitrini matus; pēc tam precīzi izķemmējiet.
  2. Izstiepiet galvas saiti ap galvu.
  3. Paņemiet matu daļu un aptiniet to ap jostu un atkārtojiet, līdz visa daļa ir aptīta.
  4. Atkārtojiet ar nākamajām sadaļām.
  5. Ej gulēt vai pagaidi, līdz mati izžūst.
  6. Pēc iztīšanas izķemmējiet matus un izmantojiet līdzekli ar spēcīgu fiksāciju, lai izvairītos no čokurošanās.

GALVAS LATAS LOKAS

Nekarsu loku veidošanai var izmantot arī galvas lakatu vai parastu šalli. Jūs varat izveidot cirtas vai viļņus no vidēja garuma. Efekts ir burvīgs, un viss, kas jums nepieciešams, ir trīs šalles.

Šalles cirtas soli pa solim:

  1. Kā vienmēr, izmazgājiet vai samitriniet matus, izķemmējiet.
  2. Sadaliet matus trīs vienādās daļās (pa kreisi, pa labi, aizmugurē).
  3. Apvienojiet šalli ap katru daļu — tieši tajā vietā, kur vēlaties, lai jūsu cirtas sāktos (ausu līmenī vai zemāk).
  4. Ņem vienu sadaļu un sadali uz pusēm; pīt šķipsnas ap šalli.
  5. Nostipriniet galus ar gumiju.
  6. Dariet to pašu ar pārējām atstātajām matu daļām.
  7. Ej gulēt vai pagaidi, kamēr mati izžūst.
  8. Pēc lakatu novilkšanas izbrauc ar pirkstiem caur matiem.

ROMANTISKĀS BĒRNU LATVES CIRAS

Mitrās salvetes izmantošana ir vēl viena ideja, kas maina spēli bez karstuma cirtām. Lai gan tas izklausās dīvaini, šī metode patiešām ir pārbaudes vērta. Efekts ir atkarīgs no matu daļu izmēra. Mazākas sadaļas nozīmē lielāku apjomu un stingras cirtas.

Metode ir ārkārtīgi vienkārša! Viss, kas jums jādara, ir sadalīt matus vairākās daļās un pēc tam aptiniet tos uz sarullētām bērnu salvetēm. Lai tos nostiprinātu, sasieniet kopā salvešu galus vai izmantojiet spraudītes. Šāds bezkarstuma cirtas iegūšanas veids noteikti pieder pie vieglākajiem.

Kādas ir bērnu salvetes cirtas priekšrocības?

  1. Tā ir dabiska kērlinga tehnika bez bojājumiem.
  2. Salvetēs iekļautajām vielām ir matu kondicionējoša iedarbība.
  3. Ir labi lietot nakti (ērti).
  4. Tas dod iespēju pielāgot efektu, cirtas izmēru un apjomu atbilstoši jūsu vēlmēm.

KO VĒL VAR IZMANTOT, LAI IEGŪTU BEZSILTUMA IZVĒRTĪBAS?

Patiesībā daudzas lietas, ko lietojat ikdienā, var darboties kā matu ruļļi. Aptiniet matus bez bojājumiem cirtas:

  • veca kokvilnas T-krekla gabali
  • papīra dvieļu sloksnes
  • zīmuļi, krītiņi, pildspalvas (nav ērti valkāšanai, bet rada efektu)
  • zeķes vai zeķes
  • no avīzēm izgrieztas garas sloksnes

Jūsu radošums patiesībā ir vienīgais ierobežojums!

AFRO-KIRTAS AR SALMIŅIEM

Lielākā daļa mājas veidu rada plānu vai biezu viļņu un romantisku cirtu efektu. Ko darīt, ja jūtaties kā ļoti šauras afro cirtas? Jums nav nepieciešami skarbi permanentā viļņa izstrādājumi vai karstuma veidošana.

Afro cirtas var iegūt ar... parastajiem dzērienu salmiņiem. Izmantojiet piena kokteiļa salmiņus, kas atrodas kaut kur atvilktnes apakšā, un iegūstiet krāšņas stingras cirtas.

Kā izlocīt matus, izmantojot salmiņus?

Kūkas gabaliņš! Pirmkārt, standarts - samitriniet matus. Pārliecinieties, ka mati ir nedaudz mitri, jo uz salmiņiem ietīti mati nožūs stundas. Otrais solis ietver ļoti plānu daļu noņemšanu un cieši aptīšanu ap salmiņiem visā salmiņu garumā; salieciet salmiņu galus un sasieniet tos kopā. Vislabāk ir iet gulēt, valkājot tās, bet, godīgi sakot, ar stundu vai divām vajadzētu pietikt, lai iegūtu skaistu loku.

Laikietilpīgā procedūra piešķir krāšņas afro-cirtas. Acīmredzot efekts ir nedaudz atkarīgs no

matu šķipsnu lielumu, ko tinat uz salmiņiem, un to, vai jums ir [cirtaini mati] (vai viegli lokāmi). Ja centīsities vairāk, jūs saņemsiet pilnu galvu ar burvīgām spolēm.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika