Karstā stilizēšana mājās. Kurus rīkus izmantot, lai stilizētu pasakainu frizūru?

Karstā stilizēšana mājās. Kurus rīkus izmantot, lai stilizētu pasakainu frizūru?

Sapņo par nevainojamu frizūru? Lai īstenotu sapni, nevajag apmeklēt frizētavu. Ieveidot pasakainu frizūru ir iespējams mājās - vieglāk, pateicoties loku veidotājiem, fēniem, taisnotājiem, lokšķērēm utt. Apskatiet labākos karstuma stilizēšanas rīkus un atklājiet veidu, kā tos pareizi izmantot.

Sievietes pret matiem izturas kā pret sievišķības atribūtu. Mums patīk to izskatu uzlabot, lai tie ietu kopā ar tērpu vai grimu. Ikdienas izskatam un īpašiem gadījumiem izvēlamies dažādas frizūras (randiņš, darba intervija, kāzas). Tieši viegla karstā-stilizēšana ļauj mums bez pūlēm darīt brīnumus ar frizūru.

Karstā stilizēšana mājās

Pirms dažiem desmitiem gadu karstuma veidošanas instrumenti nebija tik populāri un viegli pieejami. Mums vajadzētu novērtēt to, ka mūsdienās matu veidošana mājās ir tik vienkārša un sniedz tikpat pasakainu rezultātu kā salona procedūras. Tomēr tas nenozīmē, ka pilnībā jāatsakās no frizieru pakalpojumiem. Tas vienkārši dod mums iespēju izdarīt izvēli un veidot matus tā, kā mēs to vēlamies. Krāšņas un ilgi noturīgas cirtas var iegūt dažu minūšu laikā.

Varat palīdzēt sev lietojot pareizos produktus, matu eļļas procedūras un karstuma stilizēšanas rīkus. Sekojot profesionāļu kuriem patīk arvien biežāk dalīties ar saviem frizūru veidošanas trikiem, norādēm, var izveidot savu sapņu frizūru. Tikai atceries, ka karstums un aizsardzības trūkums strauji izraisa matu bojājumus.

Karstās stilizēšanas rīki

Kā stilizēt apburošās sprogas un pievienot kādu kuplumu? Vajag kārtīgu loku veidotāju vai... taisnotāju! Izmantojiet gofrētāju, lai paceltu saknes un piešķirtu matiem neticamu viļņainu tekstūru. Var izvēlēties arī uzkarsētus rullīšus, matu taisnošanas otas, automātiskos rullīšus un daudzfunkcionālus veidošanas rīkus, kas ir tikpat efektīvi kā matu salonu rīki. Kāpēc gan nepamēģināt atrast matiem piemērotāko ierīci?

Lūk, pamatiedalījums:

  • vienfunkcionāli karstuma veidošanas instrumenti ar vienu mērķi: lokošana, taisnošana vai viļņošana, lai iegūtu katru no efektiem, nepieciešama atsevišķa ierīce;
  • daudzfunkcionāli karstuma veidošanas rīki, piemēram, lokveida fēns, rullītis ar uzgaļiem, taisnotājs ar gofrētām plāksnēm, kas ļauj iegūt dažādus stilus tikai ar vienu ierīci.

Siltumveidošanas instrumentu veidi - rullīši, taisnotāji u.c.

Kādas ierīces mūsdienās ļauj mums veidot matu sakārtojumu?

1. Fēns

Profesionāls fēns un apaļu suku komplekts veido friziera pamatinstrumentu. Tik maz vajag, lai paceltu matu saknes, padarītu matus zīdaini gludus vai iegūtu apjomīgas cirtas. Pareizi otas gājieni un pareiza temperatūra ļauj viegli, ātri un ar satriecošu rezultātu izpūst matus. Bez rullīšiem, bez rullīšiem, bez muguras ķemmēšanas. Par ierīci varat lasīt rakstā kā darbojas fēns ar pūtēju.

2. Loku veidotājs

Mūsu vecmāmiņām bija jālieto lokojoši rullīšiem vai tapas, ja viņas vēlējās iegūt krāšņas matu cirtas. Šodien mums ir vieglāki risinājumi. Vajag tikai kārtīgu rullīti, lai pēc dažām minūtēm izveidotu fantastisku stilu. Nav svarīgi, vai vēlies vaļīgas lokas vai cirtas. Ar loku veidotāju var iegūt dažādus efektus. Galvenais ir izvēlēties piemērotu rīku.

Populārākie loku veidošanas rīku veidi:

  • tradicionāls cirtotājs ar vienkāršu sildierīci, kurai ir caurules forma (15-25 mm diēma) un speciāls knaģītis sānos, lai mati viegli noturētos vietā;
  • bieza cirtotāja forma ir tāda pati, bet tā diēma ir lielāka (pat 32-38 mm), lai varētu iegūt mīkstus viļņus un apjomīgas cirtas;
  • koniskajam cirtotājam parasti nav spaiļu, tāpēc šķipsnas jātur ar pirkstiem, sildelementam ir sašaurināts gals, lai varētu izveidot dažāda biezuma dabiskas cirtas;
  • spirālveida cirtotājs ir klasiskas lokošanas ierīces variants, un tā siltummezgls ir spirālveida veidots apburošām romantiskām, sīkām cirtām;
  • trīsstūra cirtotājs - tā siltummezgls nav ovāls; tam ir trīs taisnas sieniņas, kas ļauj iegūt raksturīgas “neregulāras” juceklīgas cirtas;
  • plakanu cirtotāju lieto mīkstu sievišķīgu retro stila cirtu veidošanai, jo tam ir līdzens, labi veidots gals;
  • Automātiski rotējošs cirtotājs ir modernākais no visiem loku veidotājiem, tā sildelementi ir paslēpti un ierīce velk šķipsnas iekšā, tur tās patur un signalizē, kad cirtas ir pabeigtas un tās var izņemt ārā.

3. Loku veidošanas fēns

Nereti tas tiek kategorizēts kā cirtotājs. Jāatceras, ka tikai lokveida fēns ir piemērots lietošanai uz slapjiem matiem, bet cita veida ruļļi, ko izmanto uz slapjām šķipsnām, sagādās matu bojājumus. Tas nav tikai slapju matu veidošanas instruments - šis sīkrīks ļauj ietaupīt laiku.

Arī lokveida fēniem ir dažādi pielikumi. Biezāks vai plānāks dažādiem stiliem. Diemžēl tiem nav spēcīga sprogojuma efekta, tāpēc pēc šāda veida rīka lietošanas būtu jāzina kā padarīt noturīgus sprogainos matus.

4. Gludeklis/taisnotājs

Taisnu, zīdainu, gludu, mirdzošu matu cienītājiem - plakana dzelzs ir daudz labāka izvēle. Šis rīks sastāv no divām sildplāksnēm, kas ļauj iztaisnot matus. Taisnotāja darbības veids ir vienkāršs; vienkārši jāizvēlas kvalitatīva ierīce, lai nesabojātu matus ar pārāk augstu temperatūru vai asām siltummezglu malām.

Vai Tu zināji, ka, izmantojot taisnotāju, vari izveidot arī viļņus? Viss, ko dari, ir maigi uztin šķipsnu uz taisnotāja - tā malas ir nedaudz sakarsušas, lai varētu skaisti sarullēties.

5. Iztaisnojoša suka

Elektriskās sukas domātas arī matu izlīdzināšanai. Tas ir diezgan jauns izgudrojums, kas nodrošina vēlamo matu gludumu sukāšanas rutīnas laikā. Mēs pilnībā apzināmies matu sukāšanas priekšrocības un sarakstam varam pievienot vienkāršāku matu veidošanas opciju. Iztaisnošanas sukas pilda arī dažādas lomas - tām var būt joniska funkcija, tās var atjaunot matu struktūru, pateicoties infrasarkanajam starojumam, papildus veikt galvas ādas masāžu. Turklāt šādām sukām nav jāizmanto karstums, lai mati būtu zīdaini gludi.

6. Matu gofrētājs

Vēl viens rīks, kas savu slavu zaudēja pirms daudziem gadiem (tā bija lieta 1980./90. gados). Tā konstrukcija atgādina taisnotāju, bet plāksnes nav gludas. Pēc šķipsnu nospiešanas ar ierīci jūs iegūstat smalkas, regulāras, četrstūrainas cirtas, un jūsu matu sakārtojums palielinās apjomā.

Šobrīd gofrēti mati nav tik populāri, taču var redzēt, ka dizaineriem patīk atgādināt par tā krāšņumu. Praksē sievietēm patīk izmantot gofrētājus sakņu pacelšanai un apjoma palielināšanai.

7. Lokšķēres

Frizieru vidū noteikti šis ir visretāk sastopamais matu veidošanas instruments. Šī ierīce izskatās pēc ruļļa un dzelzs vai knaibles kombinācijas. Starp izliektajām plāksnēm ieliec matu šķipsnu, lai tai piešķirtu skaistu, viļņotu formu. Iespējams, viļņiem neizdevās iegūt milzīgu popularitāti, jo līdzīgu efektu var panākt, pareizajā veidā izmantojot loku ieveidotāju.

Kuru frizūras rīku izvēlēties?

Ja jums ir trausli plāni mati, jūs varētu biedēt karstuma stilizēšanas rezultātā iegūstamie matu bojājumi. Vai ir kādas ierīces, kuras var lietot bez raizēm? Kā ir ar tiem, kam ir biezi mati? Jums noteikti ir problēmas ar to pieradināšanu un jāmeklē spēcīgs noturošs efekts. Ko izvēlēties?

Mūsdienās mēs katrs varam atrast kaut ko piemērotu matu instrumentu kaudzēs. Vienkārši jāzina, kā meklēt. Galvenās lietas, uz kurām jāskatās, izvēloties labāko lokošanas ierīci, taisnotāju un fēnu:

  1. Siltuma kontrole - katrai ierīcei jābūt iespējai paaugstināt un pazemināt temperatūru, lai varētu to pieskaņot savām vajadzībām un matu tipam;
  2. Keramikas plāksnes – karstuma veidošanas darbarīki, kuriem ir kvalitatīvi siltummezgli (piemēram, keramika, titāns vai jaukts), ir daudz labāki; ar teflonu pārklātas plāksnes ir vissliktākā izvēle;
  3. Jonu funkcijas vai ar minerāliem pārklātas plāksnes - tām ir papildu īpašības, kas ļauj novērst statiskas svārstības vai papildus barot matus.

 

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika