Skaisti mati kāzās! 2. daļa - labākās līgavas frizūras

Skaisti mati kāzās! 2. daļa - labākās līgavas frizūras

Jūs drīz būsiet līgava vai kāzu viesis? Neatkarīgi no tā, kāda ir jūsu loma, pareiza frizūra ir neatņemama jūsu izskata sastāvdaļa. Kā panākt, lai jūsu mati izskatītos vislabāk? Atrodiet karstākās un jaunākās matu tendences un atklājiet savu ideālo kāzu frizūru!

Jums vajadzētu uzdot sev jautājumu par labāko līgavas frizūru jau kāzu sagatavošanas sākumā. Jums priekšā ir svarīgs uzdevums: iepazīstieties ar jaunākajām kāzu tendencēm un padomājiet par dažiem galvenajiem jautājumiem, kas saistīti, piemēram, ar pareizās frizūras izvēli ballītes stilam vai matu garumam. Jums noteikti jāpaplašina savas zināšanas šajā jomā.

Ja jau uzzinājāt par labāko [pirms kāzu matu kopšanas rutīnu], ķerieties pie perfektas kāzu frizūras meklēšanas.

Kāzu frizūru tendences

Ir grūti atbildēt uz jautājumu par šīs sezonas modernākajām kāzu frizūrām. Tendences mainās katru gadu, bet, godīgi sakot, tām nevajadzētu būt par kritēriju, lai izvēlētos labāko.

Tomēr ir dažas tendences, kas saglabājas neatkarīgi no Prada, Dolce&Gabbana vai Giorgio Armani prezentētajām frizūrām. Par kādām kāzu frizūrām mēs parasti izšķiramies?

Neapšaubāmi, pīnes valda. Līgavas ir iemīlējušas [dažādus pīņu variantus], piemēram, vainaga pīnes vai netīras copes. Pretstatā tam ir krāšņi glamūrīgi gludas frizūras, piemēram, [dažādas kupenas versijas], piemēram, augsta vai zema kupena, kā arī cirtainas frizūras, kas prasa daudz darba, laika un pūļu.

Vaļīga līgavas frizūra

Aizvien populārāka kļūst atteikšanās no klasiskām frizūrām un pievēršanās matu izlaišanai īpašajā dienā.

Tas ir interesants risinājums gariem matiem, taču tas varētu noderēt arī īsākām šķipsnām, ja nav iespējams izveidot standarta frizūru, kas prasa zināmu garumu. Atlaisti mati kāzās izskatās krāšņi, ja vien mati ir veselīgi, spīdīgi un apjomīgi (apjomu var palielināt, izveidojot galvā lokas vai romantiskus viļņus).

Vai vaļīgi mati ir laba ideja kāzām?

Brīvi izlaistu matu labās puses:

  • Tie ir ērti, jo daži cieši veidoti matu sakārtojumi neļauj jums brīvi kustēties.
  • patiesi dabisks, sievišķīgs un elegants efekts.
  • Jums nav jānēsā līdzi simtiem piespraužamu spraudīšu, lai nostiprinātu frizūru.
  • Sievietes jūtas pārliecinātas, nēsājot matus uz leju.
  • Mīlīgas vaļīgas cirtas izskatās labāk nekā daudzas kupenas vai pīnes.

Vaļīgu matu sliktās puses:

  • To noturība ir sarežģītāka.
  • Tas izskatās slikti, ja jums ir bojāti šķelti mati.
  • Vaļīgas šķipsnas var izrādīties neērtas, piemēram, dejojot.
  • Daži aksesuāri viegli noslīd no vaļējiem matiem.
  • Frizūra var zaudēt apjomu jau pēc dažām stundām.

Kādu frizūru vislabāk izvēlēties līgavai?

Atzīsim, ka matu saspraušana sniedz vairāk iespēju un iespēju parādīt (savu vai friziera) radošumu. Tā ir daudz populārāka nekā matu nolaišana uz kāzām. Kā atrast labāko frizūru starp tik daudzām iedvesmām?

Seši ieteikumi skaistākajām līgavas frizūrām!

1. Boho līgavas frizūra

Visi boho stili ideāli atbilst jaunākajām tendencēm un sader ar lauku kāzām. Nejaukas, nepilnīgas, vēja plīvurainas, patiesi sievišķīgas, lieliski saderīgas ar vainagu vai svaigiem ziediem, tās veido jauku duetu ar brīvām kleitām, piemēram, mežģīņu kleitām. Šāda frizūra noteikti liks jums izskatīties burvīgi un meitenīgi.

2. Eleganta līgavas kupete

Ar matu lakas slāņiem nosvērtie, stīvi izskatītie mati kādreiz bija elegances sinonīms. Mūsdienās eleganto frizūru piemēri ir skaisti, zemi franču cirtas vai augstas kupenas. Ķemme ir mūžīga kāzu izvēle, kas ideāli sader ar plīvuru un princeses vai zivs astes kleitu.

3. Rustikāla kāzu pīnīte

Atgriežoties pie lauku kāzām, pīte šķiet visdabiskākā frizūra, kas atbilst atmosfērai. Patiesībā ir daudz pīņu, no kurām var izvēlēties. Vispopulārākā ir idilliska copīte (papildināta ar vainagu) vai divas holandiešu pīnes (kas krīt uz pleciem vai vienā galvas pusē). Abos gadījumos pīnes ir laba izvēle kāzām un izskatās patiešām iespaidīgi.

4. Atgriezties pie retro

Lai gan retro frizūras prasa daudz manuālo iemaņu, tās ir laba izvēle, īpaši, ja plānojat Lielo Getsbija kāzu ballīti. Lielas cirtas, gludi un precīzi nostiprinātas pie vaiga, plus tociņš ar plīvuru vai lielu zelta krāsas aksesuāru - tā ir recepte ideālai retro kāzu frizūrai. Mūžīgs stils.

5. Līgavas ponija

Mūsdienu kāzu mīļotājām patīk ideja par līgavas versiju ar poniju. Tā ir nevainojama frizūra, un jūs varat izvēlēties vienu no divām versijām - elegantu, gludu, augstu poniju ar krāšņiem aksesuāriem vai nedaudz nekārtīgu poniju ar vaļīgām un cirtainām šķipsnām un ziediem. Abos gadījumos jūs izskatīsieties patiešām sievišķīgi.

6. Kroņa pinums

Viena no universālākajām līgavas frizūrām, kas sader gan ar romantiskām kleitām, gan elegantām grandiozām kleitām. Efekts ir atkarīgs no tā, vai jūsu vainags ir stingrs un gluds, vai arī tam ir dažas vaļīgas šķipsnas. Tā nav labi saderīga ar vainagu, bet tās vietā varat to kombinēt ar tradicionālo plīvuru.

Līgavas īsās frizūras

Ko darīt, ja jums ir īsi mati?

Lai gan ideju saraksts ir īsāks, jūs varat aizrauties ar aksesuāriem - vainagiem, galvas lentēm, ziediem, piespraudēm, glamūra vai boho rotājumiem.

Ja jums ir slaida seja, izvēlieties piksi slāņainus matus vai nogludiniet matus atpakaļ (Holivudas mitro matu izskats). Kuplus vaigus var nomaskēt, pateicoties nerātnam matu sprādzienam vai izcilam mohavkam, kas padara seju slaidāku.

Kā izvēlēties pareizo līgavas frizūru?

Pārlūkojot simtiem tiešsaistes iedvesmu un veidojot savu sev tīkamāko līgavas frizūru apkopojumu, ir viegli iemīlēties vienā konkrētā frizūrā. Tomēr centieties neaizrauties. Atzīsim taisnību - dažas kāzu frizūras jums nederēs. Nav tādas lietas kā universāla līgavas frizūra.

Aplūkojiet dažus būtiskus elementus:

  • Kleita ir viens no svarīgākajiem faktoriem. Jūsu frizūrai ir jāatbilst kleitas garumam, piegriezumam un tipam. Mežģīņu boho kleitai labi piestāvēs netīri mati, piemēram, pīnes, savukārt elegantas satīna kleitas vislabāk izskatīsies ar gludu pušķi.
  • Matu garums ir tas, ko mēs mēdzam izlaist. Protams, pirms kāzām var izvēlēties [matu pieaudzēšanu], bet dabiskas frizūras izskatās daudz labāk. Teorētiski prasmīgām friziera rokām vajadzētu stāties pretī ikvienam izaicinājumam, bet par matu garuma iespējām labāk padomāt laikus (atcerieties arī, ka ar slāņainiem matiem ir grūtāk strādāt).
  • Kāzu stils ir vēl viens kritērijs ideālas līgavas frizūras izvēlē. Noteikti jāļauj tai iet kopsolī ar svinību atmosfēru. Lakoniska līgava ar gludu, ar pērlītēm rotātu pušķi neiederēsies romantiskā klētī notiekošajā pieņemšanā. Svarīga ir konsekvence.
  • Iespējams, vissvarīgākais ir komforts. Perfektajai kāzu frizūrai jābūt ērtai, kas liek mums justies brīvi un neaizkavē kustības.

Izvirzīsim komfortu pāri visam pārējam. Stingra, smaga frizūra, kas veidota ilgas stundas, nenozīmē neko labu, ja nejūtamies ērti.

Līgavas frizūra. Vai jūs to varat izveidot pati?

Galu galā galvenais: vai jūs pats varat izveidot kāzu frizūru?

Acīmredzot tas ir atkarīgs no jūsu prasmēm, matu garuma, to noslieces uz ieveidošanu un galvenokārt - no to stāvokļa. Tas varētu izdoties, taču jāņem vērā, ka stress un pienākumu sniega pārbagātība, visticamāk, padarīs jūsu DIY līgavas frizūru par neveiksmi. Ir grūtāk kontrolēt matus, jo īpaši tad, ja neredzat, kas notiek jūsu galvas aizmugurē.

Ja vēlaties izskatīties satriecoši un būt pārliecināta, ka izvēlētais stils saglabāsies visas viesības laikā, izmantojiet profesionāla friziera pakalpojumus. Šajā lielajā dienā ir labi ļaut šo darbu veikt pieredzējušam cilvēkam. Protams, to, ko varat darīt paši, ir labi sagatavot matus un pietiekami savlaicīgi kopt šķipsnas, piemēram, veicot [regulāru eļļas apstrādi], lai profesionālim būtu, pie kā strādāt, radot mākslas darbu uz jūsu galvas.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika