Ampulas pret dabīgajām eļļām. Kuras no tām ir labākas retinošiem matiem?

Ampulas pret dabīgajām eļļām. Kuras no tām ir labākas retinošiem matiem?

Lielākā daļa sieviešu un vīriešu cīnās ar retināšanas un matu izkrišanas problēmu. Mūsdienās arvien vairāk cilvēku sūdzas par matu retināšanos un to, ka pārmērīga izkrišanas dēļ tiem trūkst apjoma.

Kādi ir iemesli? Papildus nepareizai kopšanai, hormonu nelīdzsvarotībai un nepareizam uzturam matu stāvokli pasliktina arī tā dēvētais oksidatīvais stress, ko izraisa gaisa piesārņojums. Tikai retais apzinās, ka matiem pilsētā nav viegla dzīve. Dūmu, smoga un toksīnu dēļ tie pārstāj augt un sāk pārmērīgi izkrīt.

Šampūni vai kondicionieri pret matu izkrišanu būs neveiksmīgi, ja mēs nelietosim līdzekli, kas tieši ietekmē matu sīpolus. Šādi produkti ir:

  • matu ampulas - īpašs līdzeklis, kas iedarbojas uz matu sīpoliem un kavē matu izkrišanu.
  • matu eļļas vai īpaši eļļu maisījumi, kas paredzēti galvas ādas eļļošanai, kas stiprina matu sīpolus, kondicionē un atjauno galvas ādu, apturot matu izkrišanu un stimulējot augšanu.

Eļļām un ampulām ir atšķirīga forma, konsistence un formula. Tām ir kopīgs mērķis (kavēt matu izkrišanu, stiprināt matu sīpolus un stimulēt augšanu), tomēr tās darbojas pilnīgi atšķirīgi. Analizējot dabīgo eļļu un ampulu sniegto iedarbību, skaidri redzama atšķirība.

  1. Milzīgā atšķirība slēpjas dabiskumā. Ampules ir radītas laboratorijās, un to sastāvā ir mākslīgas un (bieži vien) pretrunīgas vielas. No otras puses, eļļas ir pilnīgi dabiskas, iegūtas no augu sēklām un augļiem, ko jau izsenis izmanto ādas un matu kopšanā. Dabiskajām eļļām piemīt liels atjaunojošs un skaistinošs spēks. Tās ir taukskābju, vitamīnu un minerālvielu avots. Laboratorijās radītas vielas nekad nespēs pārspēt dabīgo sastāvdaļu spēku.
  2. Lai gan matu ampulas baro matu sīpolus, paātrina matu augšanu un aptur to izkrišanu, (diemžēl) par to bieži vien ir jāmaksā. Tās var kairināt galvas ādu un padarīt matus blāvus un rupjus. Gluži pretēji, dabīgās eļļas ne tikai ietekmē matu sīpolus, bet arī grezno matus, aizsargā tos no nelabvēlīgiem ārējiem faktoriem, kondicionē galvas ādu un kontrolē sebuma sekrēciju.
  3. Vēl viena lieliska īpašība ir eļļu lietošana. Jūs varat tās lietot bez pārtraukumiem. No otras puses, ampulas - lielās spēcīgo vielu koncentrācijas dēļ - var lietot noteiktu laiku (parasti no viena līdz četriem mēnešiem). Pēc tam tie atstāj matus bez palīdzības, tādējādi tie bieži vien ļoti ātri atgriežas iepriekšējā stāvoklī. Par laimi, jūs varat (pat vajadzētu) iekļaut matu eļļas savā matu kopšanas rutīnā uz visiem laikiem. Tās aizstāj daudzus kondicionierus un losjonus. Pateicoties eļļām, jūs varat nepārtraukti atjaunot, aizsargāt un uzlabot savu frizūru.
  4. Pēdējā, bet ne mazāk svarīgā... vēl viena svarīga īpašība ir rentabilitāte. Vienas lietošanas laikā jāizmanto viena ampula (no 5 ml līdz 15 ml). Atlikušo ampulu nedrīkst uzglabāt. Ja esat jau lietojuši šāda veida līdzekļus, droši vien zināt, ka ir grūti izlietot visu ampulu. Rezultātā jūs izmetat dārgu vielu. Eļļām ir pavisam cita forma. Izmantojamais daudzums ir atkarīgs no jums un jūsu matu vajadzībām.

Rezumējot: dabīgās eļļas pārspēj ampulas iedarbības, sastāvdaļu un efektivitātes ziņā. Izmantojot metaforu: dabīgās eļļas ir meistari matu izkrišanas, novājinātu matu sīpolu un iekaisušas galvas ādas problēmu risināšanā, savukārt ampulas ir tikai iesācēji.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika