Neizmazgājams matu kondicionieris - kad to meklēt? Vislabākie neizmazgājamie kondicionieri

Neizmazgājams matu kondicionieris - kad to meklēt? Vislabākie neizmazgājamie kondicionieri

Vai jūsu mati ir tādi nekādi, trausli un smagi krītoši? Un vēl jums nepietiek laika to kopšanai? Uzmeklējiet neizmazgājamu spreja kondicionieri. Tā ieklāšana matos prasa tikai īsu brīdi un tā atmaksāsies ar matu spīdumu, elastību un skaistumu. Kā izvēlēties vislabāko neizmazgājamo kondicionieri? Kam būtu jāpievērš uzmanība iepērkoties? Vai Dari pats un lielveikala neizmazgājamie kondicionieri sniegs jums tādu pašu, labu rezultātu? Izpētiet, kādas priekšrocības jūsu mati varēs iegūt no sprejveida, taču kondicionējošiem produktiem.

Kas tad ir sprejveida neizmazgājamie matu kondicionieri?

Vienkārši izsakoties: vieglu, ūdeņainu produktu grupa. Bieži tie ir divfāžu - sastāv no vieglas, šķidras fāzes (visvairāk no garo ķēžu alkoholiem), kas iekļūst matu kutikulās un uzlabo to struktūru, kā arī smagākas fāzes (eļļas vai silikona) mitrinot un pabarojot matus visas dienas garumā vai aizsargājot matus karstās ieveidošanas laikā.

Kam ir domāts neizmazgājamais matu kondicionieris?

Neizmazgājamais kondicionieris būs lieliska alternatīva tiem, kam ir smalki, sapinušies mati: tā vieglā formula nepadarīs matus smagākus, atvieglos to ķemmēšanu un aizsargās matus no kaitīgajiem UVA stariem, UVB radiācijas un visu veidu mehāniski radītajiem bojājumiem.

Vēljovairāk, neizmazgājamos kondicionierus novērtē sievietes, kam nepietiek laika sarežģītai matu kopšanai ikdienā. Spreja kondicioniera izmantošana ir ļoti ātra (vienkārši izsmidziniet tos uz sausiem vai slapjiem matiem), tāpat arī nebūs nepieciešama izskalošana, kā arī jūs to varēsiet izmantot vairākas reizes dienas laikā. Vienkārši sakot: tas ir matu kopšanas veids aizņemtajiem/aktīvajiem.

Kā darbojas neizmazgājams matu kondiconiera sprejs?

Tā vieglā formula ļauj tā sastāvdaļām vieglāk sasniegt iekšējās matu struktūras. Kā arī dažas no tā sastāvdaļām izveido mikroskopisku, okluzīvu slāni un matu virsmas, kas aizsargā pret saules gaismu, ieveidošanu ar karstumu, no atmosfēras nākošajiem toksīniem un mehāniskajiem bojājumiem (matu raušanas ķemmēšanas laikā vai matu aksesuāru izmantošanas). Taču, galvenais neizmazgājamā matu kondicioniera galvenais uzdevums ir tūlītējs matu izskata uzlabojums - spīdoši, mīksti, savācami, zīdaini gludi un pieskārienam patīkami mati.

Kādas ir laba neizmazgājamā matu kondicioniera sastāvdaļas?

  • Keratīns– viena no svarīgākajām, matus atjaunošajām sastāvdaļām. Keratīns ir viena no matu galvenajām sastāvdaļām, kas palīdz uzlabot radušos bojājumus matu struktūtā, stiprinot, aizverot matu šķiedras, kā arī uzlabojot matu izskatu un stāvokli.
  • UV filtri – aizsargājiet matus no foto novecošanas, izbalošas krāsas un dehidrācijas, glābiet matu šķiedras no kaitīgās UV radiācijas, nocērsiet matu lūšanu un melanīna zudumu.
  • dabīgās eļļas – spēj ideāli pielāgoties matu porainībai, reģenerēt, piegādāt vērtīgās taukskābes un vitamīnus, aizsargāt šķipsnas no bojājumiem un uzlabot to krāsu. Eļļas ir lipīdu avots, kas palīdz aizpildīt deficītu intercelulārajā matu daļā un nostiprināt matu struktūru trauslos matos.
  • vitamīni & minerāli – palīdz matu barošanas procesā. Tie stiprina matu šķiedras un to savienojumus, piešķir elastību un vitalitāti. Tie aizsargā matus no bojājumiem un uztur tos skaistus.
  • augu ekstrakti – piegādā svarīgās minerālvielas un vitamīnus matiem, mitrina un pabaro galvas ādu, aizkavējot blaugznu un pārmērīga sebuma izdalīšanos. Jauno (t.i. sojas vai kviešu) dzinumu ekstrakti ir visvērtīgākie, jo tie satur vislielāko daudzumu barības vielu, kā arī darbojas kā stiprākie matu uzlabotāji. Augu ekstrakti aizstāj proteīnu avotus, kas novērš bojājumus matu šķiedrās, reģenerējot un atjaunojiet matus, kā arī novēršot to lūšanu.
  • cukuri – sniedz matu šūnām enerģizējošas vielas, stimulē matu sakņu darbību un matu augšanu. Tie piesaista ūdens molekulas matiem, kas samazina keratīna zudumu iekšējās matu struktūrās. Arī tie uztur optimālu mitruma daudzumu matos.
  • zemas molekulmasas hialuronskābe – nepieciešama visu ādas šūnu pareizai darbībai, tai piemīt atjaunojošas un revitalizējošas īpašības. Tā saista ūdeni gan matu struktūrā, gan dziļākos tās līmeņos (ligzdo matu šķiedru struktūrā), intensīvi un permanenti mitrina.
  • hidrolizēta zīda proteīns – viegla un nenoslogojoša viela, kas padara matu ieveidošanu vieglāku. Tas mitrina, padara matus mīkstākus un padara spīdumu intensīvāku.
  • pantenols – veicina keratīna veidošanos, tāpēc tas būs noderīga sastāvdaļa keratīna spreja kondicionieros. Pantenols padara matu struktūru zīdaini gludu, viegli uzlabo spīdumu un atdzīvina izbalējušu matu krāsu.
  • taukskābju spirti – tā sauktā labo alkoholu grupa, kam piemīt mitrinošs spēks, tā nogludina nepaklausīgos matiņus un palīdz nogādāt citas barības vielas iekšējās matu struktūrās. Vēljovairāk, tiem piemīt hidroskopiskas īpašības (ieslēdz ūdens molekulas matos), padarot sapinušos matu atpinķerēšanu un nogludināšanu vieglāku.

Neizmazgājams matu kondicioniera sprejs - sastāvdaļas no kā jāizvairās

Diemžēl, matu kondicionieri nesatur tikai matus uzlabojošas vielas, tie satur arī sastāvdaļas, kas pasliktina matu stāvokli. Smagi, īso ķēžu alkoholi (spirta denāts, benzilspirts, etanola spirts, propanola spirts) ir visbiežāk sastopamie. Tie visbiežāk izraisa alerģiskas reakcijas un galvas ādas kairinājumu. Šajai grupai pieder arī smagi silikoni - tie nevis izvaiko, bet gan nosēžas uz matiem; tos ir grūti izmazgāt ar šampūnu, kas nesatur komedogēnās vielas kā SLS, SLES. Silikoni, kas padara matus smagākus ir simetikons, trimetikons, trimetilsiloksisilikāti.

Neizmazgājams matu kondicioniera sprejs - tā lietošana

Neizmazgājamu matu spreju izmantošana ir gaužām vienkārša un ērta: vienkārši izsmidziniet tos uz sausiem vai mitriem matiem un atstājiet to. Vairumā gadījumu jums nedaudz jāsakrata pudele pirms fāžu savienošanas (ūdens ar eļļu vai silikona bāzes). Jūs varēsiet viegli iesmidzināt spreju matos dienas laikā, t. i. kad jūsu mati kļūs nekādi, vairs nespīdēs, kļūs rupji vai pūkaini.

Neizmazgājams matu kondicioniera sprejs - tā efekti

Vai neizmazgājamos matu kondicionierus ir vērts izmantot? Vai varat izmantot tos pilnas matu procedūras vietā (matu maska, izmazgājams kondicionieris vai matu eļļas procedūra)? Izrādās, ka par spīti, ka tas satur vērtīgas, barojošas vielas - šiem sprejiem būtu jābūt tikai parastās matu kopšanas papildinošiem un uzlabojošiem elementiem. Ja jums ir plāni mati un nedēļas laikā pietrūkst laika matu maskas lietošanai - ziedojiet laiku matu eļļas uzklāšanai vismaz vienreiz nedēļā; citās dienās aizsargājiet savus matus, izmantojot neizmazgājamu kondicionieri, kas sastāv no labi pārdomātām sastāvdaļām. Jūs to varat pat pagatavot mājās pats - pārliecinieties, ka pievēršat uzmanību tā sastāvdaļām.

Neizmazgājamais matu kondicioniera sprejs būs tavu matu glābējs vasarā, kas aizsargās tevi no radiācijas bojājumiem matos, uzturot matus mitrinātus, novēršot krāsas izbalēšanu. Tas ir lielisks mitrināšanā un matu atpiņķerēšanā. Arī ziemā tas aizsargās matus no sausiem sildītājiem un karstiem fēniem, jo tas palīdzēs novērst matu pūkainumu mitros laikapstākļos.

Dari pats neizmazgājams matu kondicioniera sprejs - kā to pagatavot?

Vislabākie matu kondicionieri ne tikai uztur matus mitrinātus, bet arī aizsargā, atjauno un nogludina matu šķipsnas. Dabīgās eļļas ir ļoti ieteicams izmantot. Gan vieglāk izmantojamam, gan visefektīvākajam neizmazgājam kondicionierim vajadzētu būt saturēt daudz:

  • ūdens vai izvēlētais hidrosols (aptuveni 50 ml)
  • linsēklu želeja - vispirms izvāriet un nokāsiet ūdeni no tām (aptuveni 10 ml)
  • tējkarote (aptuveni 5 ml) jūsu mīļākās eļļas (vēlams dažu augstas kvalitātes eļļu maisījums, kas atbilst jūsu matu porainībai)

Sajauciet visas sastāvdaļas un ielejiet tās tumšā spreja pudelītē. Pirms tā izsmidzināšanas uz matiem, vienmēr nedaudz sakratiet pudeli.


Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika