Atklāta matu ķemēšana. Kā pieskaņot matu suku vai matu ķemmi konkrētam matu tipam?

Atklāta matu ķemēšana. Kā pieskaņot matu suku vai matu ķemmi konkrētam matu tipam?

Varat būt pārliecināti, ka par pareizu matu kopšanu ikdienā tas atmaksās ar savu satriecošo izskatu. Izrādās, ka bez pareizas kosmētikas un eļļām ļoti svarīga ir arī atbilstošu skaistumkopšanas aksesuāru izmantošana. Protams, matu sukas un ķemmes ir būtiski instrumenti, tomēr galvenais ir izvēlēties pareizos. Kā tos pieskaņot savam matu tipam?

Ar vienu matu suku nepietiek, lai pareizi koptu matus. It īpaši, ja izmanto izlases veida, lielveikalā pirktu. Mūsu mati ir pelnījuši kaut ko daudz labāku, tāpēc sievietēm jābūt vismaz divām dažādām otām – vienai ieveidošanai un vienai suku.

Matu suku – priekšrocības

Birstīšana ir ne tikai nepieciešamība, bet arī ļoti svarīgs solis mūsu matu kopšanā. Nenovērtējiet par zemu to, ka matu ķemmēšana ir ārkārtīgi svarīga pareiza matu stāvokļa uzturēšanai un to ātrai augšanai. Laiks kliedēt vienu no populāriem mītiem, jo matu ķemmēšana nemaz nekaitē un nepalielina matu izkrišanu. Regulāra un pareiza matu ķemmēšana:

  • palīdz izkliedēt aizsargājošo sebumu uz matiem un noņemt to pārpalikumu,
  • ir lielisks veids, kā masēt galvas ādu, uzlabot asins piegādi un barot spuldzi,
  • nodrošina maigu galvas ādas lobīšanos un noņem atmirušo epidermu,
  • palīdz noņemt atmirušos matiņus, kas ir izkrituši,
  • attīra matus un galvas ādu no netīrumiem, putekļiem, blaugznām u.c.

Kā pareizi iztīrīt matus?

Šeit ir informācija par to, kā ķemmēt matus, jo, izrādās, tas nav tik acīmredzami. Pat aprīkoti ar labāko ķemmi vai suku, mēs varam mehāniski sabojāt matus.

Cik bieži vajadzētu ķemmēt matus? Tiek pieņemts, ka optimālais biežums ir vismaz divas reizes dienā. To var darīt no rīta un vakarā pirms gulētiešanas, vēlams vienu minūti vai ilgāk. Ja izmantojam matu birsti ar atbilstošiem zobiem, ķemmēšana mums var būt jauks laiks atpūtai. Vissvarīgākais noteikums attiecas uz matu suku virzienu, kas vienmēr ir jāķemmē no kakla līdz pierei ar galvu uz leju. Tādā veidā mēs palielinām cirkulāciju galvas ādā. Ir arī vispārpieņemts, ka mitrus matus nevajadzētu ķemmēt, ja mums nav skaidri izteiktas ķemmes ar plaši izvietotiem zobiem. Mitri mati ir visjutīgākie un jutīgākie pret bojājumiem.

Turklāt, ja jums ir grūtības ķemmēt matus, vislabāk ir vērsties pēc papildu kosmētikas palīdzības. Dabiskās matu eļļas ļaus gludi izķemmēt sapinušos matus, tos nevelkot, jo tās padara šķipsnas gludas un piešķirs tiem mīkstumu.

Kādi norādījumi jāievēro, izvēloties matu suku?

Pirms katra pirkuma ir rūpīgi jāsalīdzina, kādas ir jūsu cerības, ar kādiem matu ķemmēšanas piederumiem ir pieejami. Jums var noderēt tālāk sniegtā informācija. Kas ir svarīgi, izvēloties matu suku?1. Mērķis.

  1. Mērķis. Citāda birstīte būs nepieciešama ķemmēšanai un cita matu veidošanai, kur vislabāk der apaļās otas.
  2. Materiāls. Vispopulārākā ir birste ar dabīgiem sariem, piemēram, mežacūkas vai koka ķemme. Esiet uzmanīgi ar plastmasas (izņemot Tangle Teezer) un metāla aksesuāriem, jo tiem var būt nelīdzenas un asas malas, kas bojā matus.
  3. Sari. Saru veids ir ļoti svarīgs, jo asi smaili vai tamlīdzīgi, kuros ar laiku nokrīt aizsargbumbiņas, var kairināt un sāpināt galvas ādu. Sariem jābūt tikpat smalkiem kā dabīgiem vai silikona sariem, taču tie nedrīkst būt izgatavoti no metāla.
  4. Matu tips. Birstei ir jābūt saskaņotai ar mūsu matu tipu. Bieziem, gariem, cirtainiem, plāniem, trausliem matiem nepieciešama dažāda kopšana un dažāda veida ķemmes un otas.
  5. Problēmas. Aksesuāru izvēlei jābūt saistītai arī ar problēmām, kas skar mūsu matus. Piemēram, statiskiem matiem ir pavisam citas vajadzības – plastmasas birste nederēs. Tas pats noteikums attiecas uz matiem, kuriem ir tendence uz taukainību vai blaugznām.

KĀDU MATU SUKU MUMS IZVĒLĒTIES?

Kāds ir katras sievietes sapnis? Matu suka, kas nevelk matus. Ķemme, kas saudzīgi atbrīvojas no visiem jucekliņiem. Šķiet, ka daudzi cilvēki uzskata, ka tas viņiem nav sasniedzams, jo viņi vēl nav atraduši ceļu pie aksesuāriem, kas atbilstu viņu matu tipam.

Labākā matu suka, kas ieteicama visu veidu matiem, ir populārā Tangle Teezer. Tā silikona sari lieliski ķemmē katra veida matus, jo tie ir smalki, elastīgi un izvietoti optimālā attālumā viens no otra. Ja vēlamies ķemmēt slapjus matus, jāiegūst koka ķemme ar platiem, bieziem zobiem. Ideāla matu saskaņošana ar suku ir daudz sarežģītāka lieta.

Birstīte cirtainiem matiem

Cirtaini mati ir grūti ķemmējami, jo tie parasti ir sprogaini, mēdz sapīties un ir arī ļoti delikāti. Šāda veida matiem vislabāk derēs ķemme vai suka, kas izgatavota no bambusa vai koka ar plaši izvietotiem un bieziem zobiem. Atbilstoši attālumi starp sariem ļaus vienmērīgi iziet cauri cirtām, nebaidoties no matu lūšanas, saplēst vai sapīšanās. Materiāls, no kura s

Svarīga ir arī suka cirtainiem matiem. Koksne saīsina žūšanas laiku, jo ir dabisks siltuma vadītājs, kā arī neitralizē statisko elektrību. Dabisko saru birste nodrošinās precīzāku cirtainu matu ķemmēšanu. Tomēr tā blīvums ir liels šķērslis patiešām bieziem un ārkārtīgi cirtainiem matiem.

Birstīte plāniem un smalkiem matiem

Plāniem un smalkiem matiem nepieciešama ļoti smalka kopšana. Papildus stiprināšanai ar dabīgām eļļām un atjaunojošo kosmētiku vēlams ar piemērotu otu stimulēt asinsriti galvas ādā. Plāniem matiem vislabāk piemērota bieza birstīte ar dabīgiem mežacūkas sariem (šis ir vispopulārākais veids, lai gan varam atrast arī aksesuārus no cita veida sariem). Ķemmēšanas laikā tas nodrošina matus ar keratīnu, kas ir dabisks pamatelements gan cilvēku, gan dzīvnieku matiem. Tādā veidā trauslu matu ķemmēšana nodrošina to stiprināšanu, un ādas mikrocirkulācijas stimulēšana nodrošina labāku matu sīpolu barošanu un pārmērīgas matu izkrišanas novēršanu.

Birstīte gariem matiem

Garie mati parasti ir taisni un tiem nav apjoma, jo tie ir smagāki. Garu matu ķemmēšana ir jāapvieno ar veidošanu. Šajā gadījumā ideāls instruments būs liela un apaļa keramikas birstīte, kas īpaši ieteicama matu veidošanai. Tas ļauj pacelt matus pie pamatnes un pievienot apjomu. Svarīgs ir arī materiāls, no kura izgatavota birste, jo keramiskais pārklājums paātrina matu izžūšanu, nekaitējot tiem un novērš statisku. Izvairieties no metāla vai plastmasas sukām, kas var izraisīt matu bojājumus, pakļaujoties augstām temperatūrām.

Birstīte bieziem un sprogainiem matiem

Tajā pašā kategorijā ietilpst aksesuāri matiem ar tendenci čokuroties un bieziem matiem. Abos gadījumos mērķis ir panākt, lai mati būtu gludi un atšķetināti. Tāpēc lielisks risinājums ir plakana un gara suka ar neilona vai sintētiski dabīgiem matiem. No mežacūkas sariem izgatavotas otas lietošana var būt problemātiska sapinušies un biezi apmatojuma gadījumā, jo ķemme nevēlēsies gludi slīdēt starp šādiem statīviem. Plakana mākslīgo šķiedru vai dabīgo saru birste ir labāks risinājums. Dārgāka, bet tikpat efektīva ir jonizējošā matu suka, kas var ievērojami atvieglot cīņu par biezu matu gludumu, maigumu.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika