Enciklopēdija par nevainojamu ādu: COENZYME Q10

Enciklopēdija par nevainojamu ādu: COENZYME Q10

Tiek uzskatīts, ka tas ir vienīgais jaunības eliksīrs, kas sniedz šādu apbrīnojamu iedarbību. Kamēr esam jauni, mums par to nav jāuztraucas, bet tad mēs novecojam, un tā līmenis organismā samazinās. Tāpēc ir vērts lietot ar koenzīmu Q10 bagātinātus uztura bagātinātājus un produktus.

Kas ir koenzīms Q10?

Dzeltena viela, kas dabiski sastopama daudzos dzīvos organismos. Enzīms jeb ubihinons, kuram ir daudz priekšrocību mūsu organismam. Tas ir rūpīgi pārbaudīts, taču joprojām pārsteidz ar jaunām iespējām ādas kopšanas jomā.

Bez šaubām, koenzīms Q10 ir viena no spēcīgākajām pretnovecošanās sastāvdaļām.

Tam ir būtiska nozīme pareizas ādas funkcijas nodrošināšanā, tas neitralizē brīvos radikāļus un paātrina šūnu atjaunošanos. Citiem vārdiem sakot, tas aizkavē ādas novecošanās procesus.

Koenzīms Q10: īpašības

  • stimulē šūnu enerģijas vielmaiņu
  • nodrošina pareizu ādas darbību
  • kavē oksidācijas procesus (cīnās pret oksidatīvo stresu).
  • aizkavē ādas novecošanās procesu
  • lieliski iedarbojas pat uz jutīgu ādu
  • ir droša, labi uzsūcas un organismā labi panesama.
  • nodrošina ādu ar atjaunošanai nepieciešamo enerģiju
  • paātrina ādas dzīšanu
  • pasargā ādu no saules starojuma kaitīgās ietekmes.

Koenzīms Q10: iedarbība

Dabihinons darbojas kā spēcīgs antioksidants, aizkavē ādas novecošanos, mazina brīvo radikāļu iedarbību. Āda tiek bojāta lēnāk un nenoveco tik ātri, ilgāk saglabājas tvirtāka, elastīgāka un bez grumbiņām. CoQ10 neļauj veidoties grumbām un izlīdzina uz ādas jau parādījušās grumbas.

Koenzīms Q10 iedarbojas arī atjaunojoši un veicina kolagēna un elastīna - ādas galveno balsta šķiedru - veidošanos. Tāpēc tam piemīt pretnovecošanās iedarbība, tas uzlabo ādas elastību un izskatu, izlīdzina, savukārt tā ilgstoša lietošana palīdz savilkt ādu un samazināt grumbas, t. sk. grumbas ap acīm. Koenzīms Q10 maigi izgaismo ādu, tāpēc tā izskatās starojoša un veselīga. CoQ10 papildināšana, iespējams, pat trīs reizes palēnina ādas novecošanās procesu.

Koenzīms Q10 sejas ādai

Vislabāk to lietot eļļas seruma veidā, kas stabilizē koenzīmu Q10 un viegli transportē vielas ādā. Regulāra, ikdienas CoQ10 lietošana palielina ādas elastību, palielina mitruma līmeni, padara tvirtākus sejas un kakla muskuļus, likvidē sīkās grumbiņas, samazina dziļas grumbiņas un hiperpigmentāciju.

Koenzīms Q10 matiem

Koenzīms Q10 ir matu glābējs, kas stiprina un atjauno vāju, plānu matu šķipsnu, jo aktivizē keratīna, t. i., matu pamatelementa, veidošanos. Ideālā gadījumā jūsu produktiem jābūt bagātīgiem ar ubihinonu, kā arī provitamīnu B5 un dabīgām eļļām - ideāls barības vielu maisījums, kas uzlabo matu struktūru un aizsargā tos no bojājumiem.

Koenzīms Q10. Ar ko to kombinēt?

1. E vitamīnu

Koenzīms Q10 kā antioksidants spēj pārveidot oksidēto E vitamīnu tā bioloģiski aktīvajā formā. Tas nozīmē, ka tas pastiprina vitamīnu un ļauj tam aktīvi darboties, cīnoties pret novecošanos. Šā iemesla dēļ CoQ10 produkti ādai bieži tiek papildināti ar E vitamīnu.

2. Dabiskās eļļas

Koenzīms Q10 šķīst taukos, tāpēc to ir vērts sajaukt ar dabīgām, bioloģiski sertificētām eļļām. Ideāls maisījums ietver dabisku eļļu, kas bagāta ar E vitamīnu, kuru CoQ10 var stabilizēt, piem.

  • argana eļļa - dabīga, bioloģiski sertificēta argana eļļa ir augstākās kvalitātes ādu kopjoša viela, kurā ir daudz E vitamīna ar augstu koncentrāciju un daudz papildu sastāvdaļu, kas pastiprina CoQ10 pretnovecošanās iedarbību.
  • avokado eļļa - multivitamīnu bumba, kas baro gan ādu, gan matus un ir lielisks koenzīma Q10 sabiedrotais. Nanoil avokado eļļa ir augstākās kvalitātes dabīgs produkts, nerafinēts un auksti spiests, pilns ar vitamīniem: A-B-D-E-H-H-K-PP.

3. Hialuronskābe

Koenzīms Q10 pasargā no hialuronskābes zuduma, tāpēc to abu nogādāšana ādā nodrošina augstākās kvalitātes ādas kopšanu. Vienkāršāk sakot, ubihinons liek skābei darboties labāk, tāpēc tā intensīvāk mitrina ādu. Ja meklējat labāko [sejas serumu], pārbaudiet, vai tajā ir C un E vitamīni, hialuronskābe un pretnovecošanās koenzīms Q10.

4. C vitamīns

Koenzīma Q10 un C vitamīna iedarbībai ir daudz kopīga, tāpēc šī maisījuma lietošana ļauj palielināt pretnovecošanās, izgaismošanas un izgaismošanas efektu, lai Jūsu āda izskatītos jauneklīga un starojoša. Abas sastāvdaļas nozīmē veiksmīgu ikdienas ādas kopšanu.

Turklāt, līdzīgi kā [C vitamīns], CoQ10 pastiprina aizsardzību pret brīvajiem radikāļiem, ko rada UV starojums un citi nelabvēlīgi ārējie faktori (toksīni, piesārņojums, smogs).

Koenzīms Q10 sievietēm viedokļi un atsauksmes

Sievietes zvērušās par CoQ10 pretnovecošanās iedarbību, un tā ir izplatīta mitrinošo līdzekļu sastāvdaļa, kas paredzēti nobriedušai, novecojošai ādai. Koenzīms Q10 nedarbojas jaunai ādai, bet jūs varat to ieviest savas ādas kopšanā pēc 25 gadu vecuma sasniegšanas, lai sāktu pretnovecošanās rutīnas. Viss, kas jums nepieciešams, ir kvalitatīvs sejas serums ar CoQ10 un C vitamīnu, kas ir piemērots jebkura vecuma ādai.

Koenzīms Q10 - ādas kopšana vai uztura bagātinātāji?

Tā kā CoQ10 ir viena no nedaudzajām vielām, kuras kosmētiskais spēks ir pārbaudīts un apstiprināts, ir vērts to pievienot ikdienas ādas kopšanai. Pareizi formulēts, piemēram, liposomās, tas spēj iekļūt dziļos ādas slāņos, vislabāk rūpējoties par ādu.

Koenzīma Q10 uztura bagātinātāji sniedz apbrīnojamus ieguvumus, galvenokārt labvēlīgi ietekmē veselību. Abihinons ir lielisks risinājums, ja pēdējā laikā jūtaties slikti un esat noguris, jums ir problēmas ar sirds un asinsvadu sistēmu, esat strādājošs vai vecāka gadagājuma cilvēks. Turklāt tas palīdz atjaunot organismu pēc treniņa, tāpēc ir lieliski piemērots aktīviem cilvēkiem. Koenzīma Q10 dabīgie, bagātīgie avoti ir gaļa, spināti, brūšu kāposti, eļļas, treknas zivis un pilngraudu produkti.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika