Kā lietot Nanoil matu eļļu?

Kā lietot Nanoil matu eļļu?

No barojošu eļļu īpašības ir visredzamākais, kad matu eļļa ārstēšana tiek veikta regulāri un atbilstoši norādītajiem norādījumiem. Pareizi lietotas dabīgās eļļas lieliski pielāgojas matu tipam un efektīvi risina dažādas matu problēmas atkarībā no lietošanas veida.

Nanoil ir trīs eļļu versijas matiem ar dažādu porainības tipu, kas satur izcilu dabīgo eļļu, vitamīnu, barojošo vielu un matu augšanu stimulējošu komponentu maisījumu. Regulāra izvēlētās matu eļļas lietošana ir labākais veids, kā mitrināt, stiprināt un aizsargāt matus. Tā uzlabo galvas ādas stāvokli, kavē matu taukošanos, novērš blaugznas un plikpaurību. Nanoil saudzīgi kopj matu galiņus, nodrošina apjomu, maigumu un gludumu visā matu garumā. Tas nesatur alkoholu, silikonu un parabēnus.

LABĀKĀ METODE

Intensīva matu atjaunošanas un uzlabošanas procedūra

1. Izmazgājiet un rūpīgi izķemmējiet matus. Ir pierādīts, ka matu eļļas vislabāk uzsūcas, ja tās uzklāj uz mitriem matiem, tāpēc pirms Nanoil matu eļļas lietošanas vispirms izskalojiet matus ar siltu ūdeni, lai atvērtu matu kutikulas un atvieglotu barojošo sastāvdaļu iekļūšanu to iekšējās struktūrās. Izķemmējiet matus ar platzobu ķemmi, lai eļļu būtu vieglāk uzklāt.

2. Ņemiet piemērotu eļļas daudzumu. Izspiediet Nanoil matu eļļu uz plaukstas, pirms ieberiet to matos un galvas ādā. Eļļas daudzumu pieskaņojiet matu garumam un to vajadzībām. Īsiem matiem vai uz galvas ādu vērstai eļļas procedūrai pietiek ar vienu porciju. Ja vēlaties veikt pilnu matu eļļas apstrādi, jums ir gari vai biezi mati, varat izmantot 5 vai vairāk porcijas.

3. Ieberiet eļļu matos un galvas ādā. Jūs varat veikt pilnu matu eļļas procedūru, uzklāt Nanoil tikai uz matiem vai to galiem vai vienkārši iemasēt to galvas ādā.

  • Masējiet matu eļļu galvas ādā, lai tā iekļūtu matu sīpolos un veicinātu matu augšanu.
  • Izsmidziniet matu eļļu visā matu garumā, lai tos barotu un atjaunotu.
  • Lietojiet matu eļļu uz matu galiem, lai novērstu matu galu šķelšanos.

4. Izķemmējiet matus, lai vienmērīgi izkliedētu eļļu. Izmantojiet platzobu ķemmi vai matu suku, lai rūpīgi izkliedētu Nanoil uz matiem. Pārliecinieties, ka katra šķipsna ir pārklāta ar nelielu daudzumu eļļas tās garumā.

5. Atstājiet Nanoil matu eļļu uz matiem. Ļaujiet Nanoil nostāvēties apmēram 15 minūtes, bet ne ilgāk kā dažas stundas. Pielāgojiet laiku atbilstoši savām vajadzībām, bet atcerieties, ka dabīgās eļļas iedarbojas labāk, jo ilgāk tās tiek turētas uz matiem, piemēram, uz nakti. Jūs varat sasiet matus un aizsargāt tos ar plastmasas cepurīti vai dvieli, lai radītu atbilstošus apstākļus matu eļļas uzsūkšanai.

6. Izmazgājiet matus ar šampūnu. Izmantojiet ikdienas šampūnu, lai noņemtu eļļas paliekas, kas palikušas uz matiem un galvas ādas. Izmazgājiet ar šampūnu galvas ādu un izskalojiet to virzienā uz matu galiem. Veicot to, varat veikt vēl vienu galvas ādas masāžu.

7. Izžāvējiet un ieveidojiet matus. Jūs varat atstāt matus izmazgāt pašus vai palīdzēt tiem izmazgāties ar siltu fēna gaisu, jo Nanoil matu eļļa aizsargā maigas šķipsnas pret augstas temperatūras kaitīgo ietekmi. Baudiet savus mīkstos, spīdīgos un gludos matus.

8. Regulāri atkārtojiet procedūru. Optimālais biežums ir reizi nedēļā. Nanoil matu eļļu var lietot pirms katras matu mazgāšanas vai retāk, tomēr, lai ievērojami stimulētu matu augšanu un uzlabotu to stāvokli, nepieciešama regulāra lietošana.

JAUTĀJUMI UN ATBILDES
Nanoil matu eļļas lietošana - biežāk uzdotie jautājumi

1. Vai Nanoil matu eļļas lietošanas efekts ir novērojams jau pēc pirmās matu eļļas lietošanas reizes?

Ja izmantojat matu eļļu, lai nodrošinātu matiem spīdumu un maigumu, un vēlaties novērst matu pūkošanos, efekts ir redzams jau pēc pirmās lietošanas reizes. Nanoil matu eļļa pārklāj matus ar maigu, samtainu slāni, kas nodrošina matu aizsardzību un skaistumu uzreiz pēc lietošanas.
Ja jūsu mērķis ir matu atjaunošana un stiprināšana, tad matu eļļas procedūra jāveic regulāri vismaz dažas nedēļas. Nanoil matu eļļa sistemātiski atjauno keratīna struktūras matos un stimulē matu sīpolus, lai ikdienā veicinātu matu augšanu.

2. Kad es pamanīšu, ka mati ir izauguši?

Neatkarīgi no versijas, Nanoil matu eļļa izdaiļo matus 30 dienu laikā, tomēr matu augšanas temps ir atkarīgs no daudziem faktoriem, piemēram, ģenētiskās predispozīcijas. Regulāra matu eļļas lietošana uz nakti apvienojumā ar galvas ādas masāžu manāmi paātrinās matu augšanu pēc 2-4 nedēļām.

3. Vai, regulāri veicot matu eļļas procedūras, man būs "bērnu mati"?

Galvas ādas masāža ar Nanoil matu eļļu stimulē matu augšanu, bet arī aktivizē neaktīvos matu sīpolus, tāpēc pēc dažām nedēļām var parādīties "bērnu mati". Nanoil matu eļļas lietošanas rezultātā jums būs ne tikai veselīgāki un garāki, bet arī blīvāki mati.


4. Kā zināt, kuru Nanoil matu eļļas versiju izvēlēties?

Nanoil matu eļļa ir radīta trīs versijās dažādiem porainības tipiem. Ir dažas metodes, kas ļauj noteikt jūsu matu porainību, un tās tipu var noteikt pēc novērojumiem. Parasti bojātiem matiem ir augsta porainība, normāliem, bet ar noslieci uz pūkošanos matiem ir vidēja porainība, bet smagiem un apjomam trūkstošiem matiem ir zema porainība. Sīkāku informāciju par matu porainību un pareizas eļļas izvēli var atrast Nanoil oficiālajā matu eļļas tīmekļa vietnē un blogā.

5. Vai es varu lietot Nanoil matu eļļu katru dienu?

Nanoil matu eļļu ieteicams lietot vismaz reizi nedēļā, vislabāk kopā ar katru matu mazgāšanu. Tāpēc, ja jūs mazgājat matus katru dienu, varat lietot Nanoil matu eļļu tikpat bieži. Nav ierobežojumu dabīgo eļļu lietošanai matiem un galvas ādai, taču lietošana reizi dienā ir maksimālais biežums.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika