Matu eļļošana. Pārbaudiet sevi, kāpēc tas vienmēr uzvar kondicionieri

Matu eļļošana. Pārbaudiet sevi, kāpēc tas vienmēr uzvar kondicionieri

Lielākā daļa sieviešu nav apmierinātas ar savu matu stāvokli.

Vairāk nekā puse sūdzas par to izskatu un cīnās ar blāvumu, trauslumu un dehidratāciju.

Ievērojama daļa sieviešu apgalvo, ka galvas āda ir taukaina un šķipsnas zaudējušas apjomu.

Liela daļa iedzīvotāju atzīst, ka bieži parādās blaugznas un citas galvas ādas problēmas.

Katru otro sievieti uztrauc pārmērīgs matu izkrišana.

To vīriešu un sieviešu skaits, kuri sūdzas par savu matu un galvas ādas stāvokli, arvien pieaug. Varētu šķist, ka civilizācijas attīstības un inovatīvu kosmētikas tehnoloģiju rezultātā visas matu problēmas drīzumā sāks izzust. Tomēr tas var notikt ne tik vienkārši, ja vien jūs nepiemērosiet atbilstošu kopšanu savam matu tipam.

Ko nozīmē pareiza matu kopšana?

Daudzi cilvēki ir cieši pārliecināti, ka jauns šampūns un atbilstošs kondicionieris paveiks brīnumus. Jo vairāk nezināmu vielu parādās uz iepakojuma - jo vairāk atjaunojošu īpašību produktam piemīt. Ja arī jūs tā domājat, tad jūs nevarētu vairāk kļūdīties. Pirmā un fundamentālā kļūda, izvēloties matu kopšanas līdzekļus, ir vadīties pēc impulsa vai pārliecības, ka jo vairāk laboratorijās ražotu vielu satur produkts, jo labāk. Tikmēr vislabākā kopšana, kas sniedz ilgstošu efektu, ir jūsu šķipsnu nodrošināšana ar dabīgām sastāvdaļām. Tās ir drošas un sniedz neticamas spējas.

Ko satur matu balzami un kāpēc tie neiedarbojas?

Jums jāzina, ka lielākā daļa matu kopšanas līdzekļu satur vairākas komedogēnas vielas - tās iejaucas procesos, kas norisinās uz ādas virsmas. Papildus tam ir smagie silikoni, kas uzkrājas uz matiem un ādas, aizsprostojot šūnas; parabēni - spēcīgi dehidrējoši spirti, kā arī virkne citu vielu, kas var skaudināt matus uzreiz pēc lietošanas. Diemžēl to labvēlīgā ietekme ir tikai īslaicīga. Agrāk vai vēlāk mati kļūs bojāti un dehidrēti. Turklāt tiks traucēti procesi, kas notiek uz ādas virsmas.

Vēl viens būtisks matu kondicionieru un losjonu, masku lietošanas trūkums ir tas, ka tie nekad pietiekami dziļi neatjauno matus. To iedarbība ir tikai virspusēja. Jūs nevarat cerēt, ka tās uzlabos jūsu matu stāvokli vai (jo īpaši) izārstēs galvas ādas problēmas.

Kāpēc matu eļļas darbojas citādi nekā matu balzami?

Lai mati būtu skaisti un veselīgi, tiem nepieciešama viela, kas spēj iekļūt to iekšienē, neatgriezeniski labot jebkādus struktūras defektus, kā arī aizsargāt tos gar stumbru, netraucējot procesus, kas notiek to virspusē. Par laimi, mums ir matu eļļas, kas spēj nodrošināt šādu iedarbību. Tie ir dabīgi produkti, kas iegūti, auksti presējot augus un sēklas no visas pasaules. Vēl viena priekšrocība ir tā, ka dabīgās eļļas nesatur pat nelielus sintētisko vielu daudzumus. Tās ir drošas gan matiem, gan galvas ādai. Ar to palīdzību var veikt procedūru, ko sauc par matu eļļošanu. Būtībā: eļļas iekļūst tur, kur to nespēj neviens kondicionieris vai matu losjons.

Matu eļļas - zaļā gaisma pilnīgai atjaunošanai

Ja vēlaties reizi par visām reizēm tikt galā ar jebkādām ar matiem un galvas ādu saistītām problēmām, jums jāzina, ka nekas parūpēsies par to labāk par eļļām. Tikai dabīgās spēj iekļūt matu iekšienē un atjaunot tos no sīpolu dzīslām. Tieši no šejienes rodas jūsu matu šķiedru veselība un skaistums. Bez veseliem un stipriem folikuliem un tīras galvas ādas jūs nevarat sapņot par skaistiem matiem. Tikai dabīgās eļļas spēj atjaunot šūnas, stiprināt saknes un uzlabot galvas ādas stāvokli.

Eļļošana matiem - kāpēc jums to vajadzētu darīt?

Matu eļļošana ir ļoti ērts kopšanas rituāls, ko var veikt vairākos veidos: atkarībā no matu stāvokļa un laika, ko vēlaties tam veltīt. Tā būtu jāiekļauj jūsu iknedēļas rutīnā, nevis jāplāno dārgi apmeklējumi salonā. Tas arī izbeigs risku iegādāties kārtējo bezjēdzīgo matu kondicionieri. Matu eļļošana ir procedūra, ko var veikt pašu mājās. Uzturot eļļu uz matiem, jūs varat atpūsties, skatoties filmu vai lasot grāmatu. Matu eļļošana ir vienīgais līdzeklis, kas palīdzēs jums atrisināt visas ar matiem un galvas ādu saistītās problēmas. Turklāt svarīga šīs procedūras priekšrocība ir tā, ka tai nekad nebūs kaitīgas ietekmes uz matiem. Dabiskās eļļas vai rūpīgi atlasīti eļļu maisījumi nesatur parabēnus, silikonus un citas vielas, kas varētu nelabvēlīgi ietekmēt matu vai ādas stāvokli.

Matu eļļas - ko tās satur?

Matu eļļas sastāv no dažāda lieluma mikroskopiskām daļiņām. Šo daļiņu lielums ir atkarīgs no eļļas sastāvā esošo piesātināto vai nepiesātināto taukskābju satura. Konkrēto taukskābju koncentrācija katrā eļļā ir atšķirīga, tāpēc katrā eļļā ir atšķirīgs attiecīgo molekulu īpatsvars. Šīs daļiņas iekļūst dziļi matos, izkļūstot cauri zvīņām. Pateicoties tam, viss, kas nepieciešams veselīgu un skaistu matu šķipsnu audzēšanai, var nokļūt to iekšpusē. Tās ir omega-3, omega-6, omega-7 un omega-9 grupas labās taukskābes (visas piesātinātās taukskābes) un nepiesātinātās taukskābes: miristīnskābe, laurīnskābe un stearīnskābe.

Matu eļļas satur arī vairākus vitamīnus un minerālvielas, kas ir atbildīgas par ādas šūnās notiekošajiem procesiem un tieši ietekmē matu izskatu un augšanu. Vitamīnu un minerālvielu kopums kavē matu izkrišanu un spēj palēnināt šūnu novecošanos un ietekmē matu elastību un vitalitāti.

Matu eļļošanas ietekme

Matu eļļas ir galvenais ierocis cīņā par skaistiem matiem.

Lūk, svarīgākie rezultāti, kas tiks sasniegti, veicot matu eļļošanu:

  • eļļas padara matus skaistākus, piešķirot tiem spīdumu un elastību.
  • mati atgūst vitalitāti un labu stāvokli.
  • matu eļļošana nodrošina matu šķipsnām padziļinātu atjaunošanos, ko nekad nenodrošinās neviens losjons vai kondicionieris.
  • matu eļļas ārstē galvas ādas slimības
  • matu eļļošana palīdz novērst blaugznas
  • dabiskās eļļas līdzsvaro sebuma sekrēciju
  • matu eļļošana stiprina matu sīpolus, padarot matus ātrāk augošus un pārtraucot izkrišanu.
  • pateicoties matu eļļošanai, mati kļūst stiprāki un biezāki.
  • matu eļļas rūpējas par atbilstošu mitruma līmeni, novēršot ūdens zudumu no matu iekšpuses.
  • matu eļļošana palīdz palēnināt matu sirmošanas procesu.
  • matu eļļas piegādā vitamīnus un minerālvielas tieši jūsu matu šķipsnu iekšpusē.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika