Galvas ādas pīlings - neparasta matu kopšanas metode

Galvas ādas pīlings - neparasta matu kopšanas metode

Skaisti mati ir pilnvērtīgas matu kopšanas auglis, taču galvas ādas stāvoklis ietekmē arī frizūras veselību. Tāpēc galvas ādas skrubis ir obligāts. Diemžēl tas bieži vien iztrūkst sieviešu skaistumkopšanas rutīnā. Pārbaudiet, vai regulāra galvas ādas pīlings atmaksājas.

Galvas āda ir ļoti līdzīga ķermeņa ādai, tomēr tās kopšanai mēs veltām daudz mazāk laika. Mēs kļūdaini uzskatām, ka, tā kā izmantojam tik daudz matu mazgāšanas un kopšanas līdzekļu, galvas ādas tīrīšana ir lieka. Nevienam no šiem kosmētikas līdzekļiem nav pīlinga īpašību. Ikdienas matu veidošanas rutīnas un kosmētikas uzkrājumi var nodarīt lielu kaitējumu galvas ādai. Putekļi, ārējie netīrumi un atmirušās ādas šūnas matu folikulos ir tikpat destruktīvas.

Galvas ādas attīrīšana = nepieciešamība

Galvas ādas gadījumā mēs atbrīvojamies no atmirušajām ādas šūnām ikdienas darbību laikā, piemēram, mazgājot un ķemmējot matus. Diemžēl bez skrubja jūs nevarēsiet baudīt pilnīgi tīru galvas ādu. Tāpēc ir vērts veikt kompleksu galvas ādas attīrīšanu. Trichologist skrubis ir labs veids, kā atbrīvoties no atmirušajām ādas šūnām, saglabāt matu formu un atsvaidzināt galvas ādu.

Kas notiek, ja mēs regulāri netīrām galvas ādu? Mirušās ādas šūnas ir tikko pamanāmas, tomēr tās var radīt daudz problēmu ar matiem. Tās nosēžas pie matu saknēm, aizsprostojot tauku dziedzerus un traucējot to darbību. Rezultātā rodas taukaini mati un ādas iekaisumi. Nāves šūnu uzkrāšanās ir izplatīts blaugznu rašanās cēlonis. Tas var arī neļaut barības vielām iekļūt matu sīpolos, tādējādi pasliktinot matu stāvokli, matiem kļūstot blāvi, trausliem un plāniem.

GALVAS ĀDAS SKRUBĒŠANA

Regulāra atmirušo ādas šūnu noņemšana no galvas ādas ir vienkārša galvas ādas un matu kopšanas metode. Šī vienkāršā procedūra sniedz daudz priekšrocību:

  • lieliski noņem atmirušās ādas šūnas no galvas ādas,
  • efektīvi atbrīvo matus no blaugznām un netīrumiem,
  • pagarina matu svaigumu par 1-2 dienām,
  • paceļ matu saknes, lai palielinātu apjomu,
  • palielina asins plūsmu un baro matu sīpolus,
  • spēj stiprināt matus un veicināt matu augšanu.

Galvas ādas pīlings un matu retināšana

Galvas ādas attīrīšana ar pīlinga abrazīviem materiāliem padara matus stiprākus. Pirmkārt, atmirušās ādas šūnas vairs nenokļūst matu folikulos. Rezultātā vairāk barības vielu ātrāk sasniedz matu sīpolus. Otrkārt, pīlings paātrina asins mikrocirkulāciju, tāpēc mati no iekšienes saņem daudz vairāk uzturvielu. Šāds divfāžu atbalsts spēj apturēt matu retināšanos.

Galvas ādas pīlings un matu augšana

Cenšoties veicināt matu augšanu, regulāra galvas ādas skrubēšana ir lieliska izvēle. Labāks mitrums un sīpolu barošana, kā arī pastiprināta asins plūsma ir labākie šūnu dalīšanās veicinātāji. Mati aug ātrāk. Matu eļļošana un citas matu augšanu veicinošas procedūras ir efektīvākas, ja galvas āda ir tīra.

Galvas ādas lobīšanās un blaugznas, taukainība

Nokritušās atmirušās ādas šūnas uz galvas ādas izraisa iekaisumu, pastiprina blaugznas un taukainību, tāpēc rūpīga galvas ādas attīrīšana darbojas pretēji. Eksfoliācija attīra galvas ādu un novērš blaugznas. Regulāri to veicot, novērsīs problēmu atjaunošanos. Izmantojot šo vienkāršo metodi, jūs varat kontrolēt tauku dziedzeru darbību, tādējādi ilgāk saglabājot svaigus matus un galvas ādu.

KĀ TO DARĪT?

Galvas āda saskaras ar dažādām problēmām, tāpēc mums vajadzētu izvēlēties produktus un procedūras, ņemot vērā to iedarbību un darbību. Ja galvas āda ir ļoti sausa, skrubim jābūt ar papildu mitrinošu spēku. Bojātiem un pārmērīgi apstrādātiem matiem noderēs atjaunojoši galvas ādas skrubji. Runājot par matu un galvas ādas pīlingiem, ir trīs iespējas, un katrai no tām ir savas priekšrocības.

  1. Galvas ādas attīrīšanas līdzekļi, piemēram, attīroši šampūni vai trihologu skrubji. Gatavie kosmētikas līdzekļi var būt uz eļļas vai spirta bāzes. Jums jāizvēlas pirmā grupa, jo tie ir maigi un nepadara ādu sausu.
  2. DIY galvas ādas skrubji - dabīgu eļļu un eksfoliējoša līdzekļa, piemēram, kafijas, jūras sāls, cukura vai cepamās sodas maisījums. Šis risinājums ir daudz lētāks un dabisks. Lai pagatavotu mājas skrubi, varat izmantot, piemēram, Nanoil matu eļļu, ko izmanto ikdienas matu kopšanā; tā papildus baros un atjaunos jūsu frizūru.
  3. Galvas skrubja procedūra matu salonā - vismazāk izplatītais variants. Tas ir visprofesionālākais risinājums, bet tajā pašā laikā - daudz dārgāks nekā pīlinga procedūra, ko veic pats. Atcerieties, ka galvas ādas skrubis jāveic regulāri, tāpēc tik bieža salona apmeklēšana ir dārga un diezgan apgrūtinoša.

Kā veikt galvas ādas pīlingu?

Galvas ādas atmirušo šūnu noņemšana no galvas ādas ir ļoti vienkārša. Tas ir tāpat kā ķermeņa skrubis. Ja izmantojat kādu mājas apstākļos gatavotu līdzekli, sagatavojiet to pirms matu mazgāšanas.

 

Galvas ādas pīlinga veikšana soli pa solim:

  1. Izmazgājiet matus ar attīrošu šampūnu.
  2. Ar apļveida kustībām iemasējiet skrubi galvas ādā.
  3. Maigi masējiet galvas ādu 2-3 minūtes.
  4. Rūpīgi izskalojiet matus un galvas ādu ar siltu ūdeni.
  5. Ja nepieciešams, izmazgājiet vēlreiz.
  6. Uzklājiet iecienītu matu kondicionieri.

Cik bieži jāveic galvas ādas pīlings?

Pietiek reizi nedēļā. Biežāka atmirušo ādas šūnu noņemšana nav nepieciešama un var kaitēt galvas ādai. Jums jāseko līdzi savu matu un galvas ādas vajadzībām. Ja pēc nedēļas jūtat, ka galvas āda joprojām ir svaiga, varat veikt skrubi retāk.

Esiet uzmanīgi! Galvas ādas pīlingu nedrīkst veikt agresīvi vai pārāk bieži. Svarīga ir ilgstoša darbība. Galvas ādas attīrīšanai jābūt pakāpeniskai un maigai, lai nesadrāztu ādu un nenoplēstu dabisko aizsargslāni. Galvas ādai ir jābūt zināmam laikam, lai atpūstos un atjaunotos pirms nākamās procedūras.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika