Dabīgās eļļas - Vislabākā matu reģenerācija garantēta

Dabīgās eļļas - Vislabākā matu reģenerācija garantēta

Par spīti tam, ko kāds varētu domāt, tas nav tikai kas tāds, kas ir modē, bet gan jauna dimensija matu kopšanas ziņā. Ja tiktu piešķirta Nobela prēmija kosmētikā - dabīgās eļļas noteikti to iegūtu. Neapšaubāmi, eļļas ir vislabākais, ko izmantot, ja vēlaties veselīgus matus, ādu un nagus. Tāpēc, ja vēlaties, lai jūsu mati beidzot kļūtu stipri, apjomīgi un spīdoši, izvēlieties kopšanas režīmu, kas būs mierā ar dabu un iegūs maksimālo iespējamo no dabīgo eļļu spēka. Kāpēc tās ir neaizstājams līdzeklis jebkādām matu problēmām? Kas to sastāvā ir tik unikāls, kā tās ieteikmē matus un kādas eļļas vislabāk izvēlēties eļļu matu procedūrai? Zemāk varēsiet lasīt stāstu par "zelta medaļniekiem" matu kopšanas jomā.

Dabīgās matu eļļas - kas tieši tas ir?

Vispārīgi eļļas ir esence, kas tiek iegūta no sēklām, kauliņiem un augu dzinumiem. Tās tiek izspiestas tādā veidā, ka to sastāvā tiek saglabāti pēc iespējas vairāk vērtīgo elementu - vispiemērotākā metode, lai tos iegūtu ir aukstā spiešana. Eļļas ir nerafinētas un patiesi veido "dabīgo skaistuma esenci". Tās ir visa vērtīgā, kas atrodas augā apkopojums un, pat, ja tas izklausās nedaudz lielīgi - to barojošais spēks ir milzīgs.

Dabīgās matu eļļas - īpašības un sastāvs 

Dabīgo eļļu efektīguma noslēpums, kā arī to milzīgais reģeneratīvais potenciāls slēpjas to sastāvā. Kā jau tika minēts, tās saņem visas izspiežamā auga vērtīgās vielas. Un vēl, tās ir ādai un matiem nepieciešamo vielu avots, tostarp:

  • Neaizstājamās taukskābes - tās parādās dažādās proporcijās, atkarībā no dotās eļļas. Taukskābes ir nepieciešamas ķermeņa pareizai funkcionēšanai. Tās pārvalda visus ķermeņa procesus, tostarp tos, kas uzlabo un reģenerē. Tās ietekmē matu elastību un noturību. Tās ir kā celtniecības materiāls, no kā ķermenis iegūst šūnu atjaunošanās nepieciešamās sastāvdaļas. Kā arī tās ārstē un atjauno jebkādas anomālijas un atvieglo galvas ādas slimības.
  • Fitosterīni - ir augu sterīnu grupa, kam piemīt stiprs antioksidējošs efekts. Tie neitralizē brīvos radikāļus, kā arī tie spēj stimulēt kolagēna sintēzi un samazināt elastīna degradāciju. Tie parūpējas par matu jaunības un elastības saglabāšanu, kārtīgi mitrina un savelk ādu, tiem piemīt pretiekaisuma un pret baktēriju īpašības, kas pozitīvi ietekmē galvas ādu, paātrina matu reģenerāciju un novērš tālākus bojājumus.
  • Flavonoīdi - sastāvdaļas, kas palīdz novērst pāragru ādas un matu novecošanu, vieni no visaugstāk novērtētajām sastāvdaļām kosmētikas industrijā. Flavonoīdi efektīvi notver brīvos radikāļus un neitralizē to darbību, kā arī atjauno matus, ādu vai nagu bojājumus, vienlaicīgi pasargājot tos no kaitīgās saules radiācijas. Flavonoīdi reģenerē, uzlabo to stāvokli un novērš bojājumus.
  • Fosfolipīdi - svarīga kosmētikas sastāvdaļa, kas nepieciešama ādas un matu jaunības saglabāšanai. Fosfolipīdi it kā savienojums, kas aizpilda ķermeņa starpšūnu telpas. Tie nogludina matus un ļauj tiek augt bieziem un stipriem. Kā arī tie paātrina matu reģenerāciju un pārliecinās, ka matu saknes un folikulas cieši turas galvas ādā.
  • Vitamīni - dabīgās eļļas var saturēt no dažiem līdz pat daudziem vitamīniem. Tomēr, katra eļļa ir vitamīnu avots tādiem vitamīniem, kas ir ļoti vērtīgi veselīgiem un skaistiem matiem, piemēram, A, C, E. Daudzas eļļas arī satur vairākus B grupas vitamīnus, kas atbild par pareizu matu augšanu.
  • Minerālvielas - eļļas ir bagātas ar dažādām minerālvielām, kas atjauno matus, uzlabo to augšanu un novērš to izkrišanu. Vissvarīgākie no tiem ir: magnijs, selēns, cinks un dzelzs. Tāpat tie arī atbild par enerģijas došanu matu šūnām un enzīmu funkciju uzlabošanai, kas ietekmē gan pašu matu struktūru, gan to augšanu.
  • Skvalāns - cilvēka sebuma sastāvdaļa, kas sastopama arī dažādās dabīgajās eļļās. Tā sastāvs atjauno hidrolipīdu līdzsvaru, regulē sebuma sekrēciju un cīnās ar pārmērīgu seboreju. Kā arī tas mitrina sausus matus un galvas ādu. Pateicoties eļļām, pat taukaini mati tiks ideāli kopti, jo tiks apmierinātas to vajadzības.

Dabīgās eļļas - kā tās ietekmē matus?

Dabīgās eļļas matu kopšanā - neskaitot augstās kvalitātes mitrinošās un atjaunojošās sastāvdaļas - tām piemīt vēl kāda vērtīga īpašība: tās ir galvas ādai un matu saknēm drošas. Eļļas sasniedz matu folikulas un palīdz tām no iekšienes. Tas garantē, ka mati būs garāki, kā arī stiprāki un veselīgāki, kā arī tiks novērsta matu izkrišana. Eļļas ideāli iztīra galvas ādu, atstājot to mitrinātu un veselīgu. Jums vairs nebūs jāuztraucas par blaugznām vai pārmērīgu seboreju. Noturīgu, skaistu un biezu matu noslēpums ir stipras saknes un atsvaidzināta un veselīga galvas āda.

Dabīgās matu eļļas - kādi paliek mati pēc procedūras ar tām?

Eļļu efektivitātes noslēpums slēpjas regularitātē. Pateicoties eļļu ieklāšanai matos vienreiz vai divreiz nedēļā, varēsiet iegūt neticamus rezultātus. Kā izskatīsies mati pēc to ieeļļošanas un kādas ir eļļu lietošanas priekšrocības?

Dabīgās matu eļļas - iedalījums un klasifikācija

Pirms uzsākat lietot eļļas un matu eļļošanu, ir vērts ņemt vērā, ka eļļas ir atšķirīgas gan sastāva, daļiņu lieluma un taukskābju veida ziņā. Skaistu matu noslēpums ir pareizās eļļas izvēle. Mums tā jāpielāgo matu porainībai, citiem vārdiem sakot, matu izskatam un stāvoklim. Katrs no trijiem daļiņu lielumiem spēj dažādi iekļūt matos. Kā izskatās vispārīgais eļļu iedalījums?

Kādu matu eļļu izvēlēties matu eļļošanai?

Tā, lai jūs varētu izbaudīt skatu uz saviem skaistajiem matiem, eļļas veidam būtu jāsakrīt ar matu porainību - tas ir, keratīna zvīņas, kas tiek izvietotas apkārt matu vārpstai. Matu porainību ir patiešām vienkārši noteikt, izpildot matu porainības testu tiešsaistē. Īsais tests sastāv no jautājumiem, kas attiecināmi uz matu kopšanas metodēm, matu izskatu, matu stāvokli utt. Viss, kas jums ir jādara ir rūpīgi jānovēro mati un, kad būsiet tos labi iepazinis/usi, varēsiet izvēlēties pareizo eļļu vai lielisku eļļu savienojumu - vienu no trīs Nanoil matu eļļas veidiem. 

Kā izmantot matu eļļas? Matu eļļošanas metodes

Matu eļļošana ir austrumu valstīs jau gadsimtiem zināma procedūra. Indi uz to skatās, kā skaistumu radošu rituālu, kas ne tikai palīdz atjaunot un stiprināt matus, bet arī sievietes ģimenes saiknes. Matu eļļošana nav sarežģīta - tā sastāv no eļļas ieklāšanas matos un (vissvarīgākais) galvas ādā. Matu eļļošanai ir dučiem metožu - ir vērts tās izmēģināt un pielāgot kopšanu savām personīgajām vajadzībām, izvēlēm un procedūrām veltāmo laiku.

Dabīgās matu eļļas - pārskats

Dabīgās eļļas saņem daudz pozitīvu atsauksmju no matu stilistiem, blogeriem, matu mīļotājiem un pat frizieriem. Tās iesaka pat triholoģisti, kā stiprinošu procedūru gadalaiku nomaiņas laikā, kad izkrīt mati. Kāpēc? Tāpēc, ka dabīgās eļļas ir pavisam drošas un to atjaunojošās spējas ir milzīgas. Parasta matu eļļošana ļauj sasniegt efektu, kas līdzīgi luksusa un dārgām matu procedūrām, kas tiek veiktas pie friziera. Un vēl labāk, tās var veikt mājās, ļaujot jums pašam arī atpūsties. Pēc matu eļļošanas, daudzas sievietes salīdzina matus ar to, kas tiek panākts pēc matu ielaminēšanas.

  

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika