Kādi ir labākie krēmi zemacu zonai? Apskatiet sastāvdaļas, kuras brīnumaini iedarbojas

Kādi ir labākie krēmi zemacu zonai? Apskatiet sastāvdaļas, kuras brīnumaini iedarbojas

Ko lietot, lai mitrinātu ādu zem acīm? Kuras sastāvdaļas darbojas un dod vēlamo efektu? Lasiet, lai uzzinātu, ko meklēt kvalitatīvā acu krēmā un kāpēc pirms krēma vai seruma ir ieteicams lietot papildus produktus. Atvadieties no grumbām, tumšiem lokiem un pietūkušām acīm, uz visiem laikiem. Pievērsieties ādas kopšanai, kura sniedz pilnīgu atbalstu; iepazīstiet sastāvdaļas, kuras mazina grumbas.

Āda zem acīm ir viena no trauslākajām ķermeņa zonām. Īpaši plāna un bez tauku dziedzeriem. Tā kā šajā zonā āda nerada sebumu, tai nav aizsargvairoga pret ārējo elementu negatīvo ietekmi. Tāpēc ādai zem acīm nepieciešamas rūpes un pārliecība, ka nekad neatstāsim to bez atbalsta. Ko uzklāt zem acīm, lai aizkavētu grumbu parādīšanos? Tas nav mīts: kvalitatīvs serums vai krēms spēj izlīdzināt nevēlamās sejas līnijas un krokas. Kam tajos jābūt, lai kopšana būtu efektīva? Kādai jābūt nevainojamai zemacu ādas kopšanai? Šodien jūs beidzot redzēsit, kurš acu krēms ir labākais.

Kas izraisa grumbas zem acīm?

  • nepareiza ādas kopšana
  • nogurums, stress, slimības
  • sejas izteiksmes
  • vecums, ādas novecošanās
  • nepietiekams mitruma līmenis
  • ārējo elementu sliktā ietekme

Labs zemacu ādas krēms – ko tas nozīmē?

Labs acu krēms ir bagāts ar augstākās kvalitātes sastāvdaļām. Citiem vārdiem sakot, lietderīgam krēmam jābūt bagātam ar efektīviem komponentiem. Svarīga ir arī, ādas stāvokli uzlabojošās sastāvdaļas, pozīcija INCI sarakstā. Piemēram, divi dažādi krēmi satur vienu un to pašu sastāvdaļu (piemēram, hialuronskābi), bet tikai produktam, kas satur lielāko daudzumu šīs sastāvdaļas, ir vieta saraksta augšgalā. Tātad, ja vēlaties kvalitatīvu acu krēmu - vienmēr pārbaudiet sastāvdaļas, izvēlieties kosmētiku ar visaugstāko aktīvo vielu saturu.

Kā vajadzētu darboties labam acu krēmam?

Labākajam krēmam vajadzētu risināt vairākas problēmas, proti, tam nevajadzētu iedarboties tikai uz vienu no problēmām. Tam ir jāmitrina āda, kā arī jāaizsargā, jābaro, jālabo, jāpievelk epiderma un jāizlīdzina grumbas, vienlaikus padarot ādu gaišāku un maskējot pietūkumu. Pēc šāda krēma uzklāšanas ādai jābūt gaišākai, gludākai, jaunākai un mirdzošai. Labs acu krēms:

1. Mitrina

Mūsu āda, arī āda zem acīm, mīl ūdeni. Tā pamazināts daudzums ādā, liek tai zaudēt elastību un padara to plānu. Mitruma nodrošināšana ir vissvarīgākais ādas kopšanas posms, tāpēc acu krēmiem galvenokārt vajadzētu būt spēcīgi mitrinošiem. Pateicoties mitrināšanai, āda vienmēr ir formā.

2. Savelk, nostiprina, paceļ

Kad āda zaudē tvirtumu un ir nogurusi, jūs sagaidāt, ka krēms tai piešķirs enerģiju, un tāpēc meklējat vielas, kuras savelk un piešķir ādai elastību.

3. Novērš grumbu rašanos

Patiesībā, jūs nekad nevarat pilnībā samazināt esošās grumbas, bet labs acu krēms padarīs tās daudz seklākas un aizkavēs jaunu grumbu rašanos.

4. Atdzīvina un baro

Maigajai ādai zem acīm ir nepieciešamas barības vielas, lai tās varētu vieglāk atjaunoties. Līdz ar to, zem ādas notiek intensīvs kolagēna un elastīna (galvenās ādai nepieciešamās vielas) ražošanas process. Krēmam zem acīm ir jāspēj nodrošināt āda to, kas patiešām nepieciešams, lai āda būtu pabarota, gluda un jauneklīga.

5. Samazina tumšos lokus un pietūkušas acis

Labākais acu krēms ļaus jums izskatīties labāk pat pēc negulētas nakts. Pateicoties aktīvajām sastāvdaļām, kas izgaismo tumšos plankumus un novērš pietūkumu, palīdz maigajai ādai izskatīties nevainojamai un mirdzošai, neskatoties uz noguruma sajūtu. Vielas, kuras stimulē ādu un mazina noguruma izskatu, ir efektīva acu krēma galvenās sastāvdaļas.

Acu krēms. Kad to sākt lietot?

Arvien vairāk cilvēku apzinās, ka acu krēms ir obligāts, jau pirms pamanāt ādas novecošanos un grumbu parādīšanos sejas ādā. Rūpes jāsāk jau pirms problēmu parādīšanās. Jau pēc 25 gadu sasniegšanas mums vajadzētu lietot maigi mitrinošu produktu, lai novērstu novecošanos un saglabātu maigo acu zonu veselīgu. Pretgrumbu rutīna, visticamāk aizkavēs pirmo sejas līniju parādīšanos. Jaunai ādai der viegls gēls (piemēram, ar ādas gaišinošu efektu vai alveju) un dabīga eļļa, kas fiksējas ūdenī un piemīt oklūzija effekts.

Acu krēms, kas darbojas. Vai tas tiešām pastāv?

Laba krēma noslēpums meklējams tā sastāvā. Tikai augstākās klases sastāvdaļām ir pozitīva ietekme uz ādas izskatu un stāvokli zem acu zonā. Meklējiet produktus, kas izgatavoti no dabīgām, drošām sastāvdaļām, kas būtiski ietekmēs produkta kvalitāti. Ādai ap acīm nepieciešama īpaša kopšana un tās vajadzībām pielāgotas vielas produktā.

Zemacu ādas uzlabotāju saraksts ir garš un piepildīts ar līdzekļiem, kuri pieder pie “kosmētikas elites”. Sastāvdaļas, kuras aktīvi iedarbojas, likvidē brīvos radikāļus, atjauno, stiprina šūnu membrānu, uzlabo izskatu, atdzīvina un baro epidermu.

Ko lietot pirms acu krēma? Dabīgās eļļas kā alternatīva regulārai zemacu ādas kopšanai

Acu krēms ir izstrādāts, lai aizsargātu ādu un virspusēji iedarbotos uz epidermu, padarot to gludāku, novēršot novecošanos un bojājumus, pasargājot no laika apstākļu sliktās ietekmes.

Bet, ja nopietni domājat par savu acu ādas zonu un vēlaties nodrošināt vislabāko aizsargvairogu – padomājiet par papildu aprūpi, proti, palutiniet savu ādu ar kaut ko īpašu.

Ar to ir domāts - serums – kosmētika, kas ir ūdeņaināka, vieglāka, taču tajā ir bagātīgākas sastāvdaļas, kas iekļūst dziļos ādas slāņos, lai barotu un stiprinātu ādu, ļaujot tai izvairīties no grumbām un samazināt esošās. Serums ir vai nu ūdeņaina formula, vai nedaudz smagāks eļļas bāzes produkts.

Turklāt dabīgās skaistumkopšanas eļļas kļūst arvien populārākas zemacu ādas kopšanā. Ekoloģiskās kopšanas entuziasti dažas no šīm eļļām sauc par jaunības eliksīriem, un tas nav pārspīlējums.

Galu galā eļļas satur omega-3 un omega-6 skābes, kas ir būtiskas maigai acu ādai, kā arī fitosterīnus un flavonoīdus, kas izcili uzlabo ādas izskatu un stāvokli, novērš kolagēna un elastīna šķīšanu, stimulē šūnu darbību un palēnina, samazina grumbu veidošanos, aizsargājot šūnas pret oksidatīvo stresu.

Dažas eļļas satur skvalēnu, kas veido sebumu, bet ādai zem acīm tā trūkst. Tas ir pazīstams kā izcila skaistumu uzlabojoša viela, kas mitrina, stiprina dabisko lipīdu barjeru un ir kā vairogs, kas samazina ārējo agresoru kaitīgumu.

Šķiet, ka eļļu ieguvumu avots ir bezgalīgs. Katra eļļa satur daudz vitamīnu un minerālvielu, un tās ir pārsteidzoši dabiski aizsargājoši sauļošanās līdzekļi. To saules aizsardzības faktors nav tik augsts kā SPF 30 vai 50; tomēr arī zemāka aizsardzība palīdz ādai nesaskarties ar saules starojumu. Turklāt eļļās esošie UV filtri ir dabiski un droši, tie neuzkrājas organismā un tādējādi ir nekaitīgi.

Eļļas ir labākais risinājums nakts atjaunošanai ādai zem acīm. Lieliskas sastāvdaļas un viegla, nedaudz taukaina formula veido tā saukto oklūziju, kas pasargā no ūdens un citu labvēlīgo vielu zuduma. Dabiskās eļļas, kas uzklātas zem acīm, ir piemērotas visiem ādas tipiem.

Jaunai ādai un tikko pamanāmām sejas līnijām pietiks ar vienu produkta uzklāšanas reizi pēc precīzas grima noņemšanas rutīnas vakarā.

No otras puses, ādai, kuru nomocījis mitruma trūkums, uzkrītošas ​​grumbas un noguris izskats, noteikti būs nepieciešama eļļas iekļaušana arī rīta rutīnā. Ideāla grima bāze novecojošai zemacu ādai.

Eļļas ir ieguvušas savu popularitāti, jo tās darbojas kā dabiskas daudzfunkcionālas vielas; nekautrējieties uzklāt tās ne tikai zemacu ādai. Lietojiet to uz [sejas], matiem, nagiem un citām ķermeņa zonām — tas ir vēl viens ieguvums eļļu lietošanai iekdienā.

Labākās eļļas zemacu ādas kopšanai

  • argana eļļa ir ieguvusi slavu kā spēcīgākais antioksidants starp eļļām. Tas ir pārsteidzošs ādas atjaunošanā un mitruma palielināšanā, jo neļauj ūdenim izkļūt no epidermas. Eļļa satur vairāk nekā 100 labvēlīgas aktīvās sastāvdaļas, kas uzlabo ādu un matus. Tai ir augsta E vitamīna koncentrācija, karotīni, skvalāns un butirosperms, kas darbojas kā dabiska saules aizsardzība. Regulāra [argana eļļas] lietošana izlīdzina smalkās krunciņas un uztur ādu formā.
  • aveņu sēklu eļļa – dabisks polifenolu, spēcīgu antioksidantu (flavonoīdu, fitosterīnu) un E vitamīna avots. Šajā eļļā ir daudz EFA, galvenokārt linolskābes un alfa-linolēnskābes. Lieliski atjauno ādu un palielina tās tvirtumu.
  • džodžobas eļļa - barības vielu daudzveidība: vitamīni, skvalāns un neaizstājamās taukskābes. Viegli uzsūcas ādā, dabīgs saules aizsargkrēms, pēc struktūras līdzīgs cilvēka sebumam. Džodžoba eļļa veido mikroskopisku aizsargkārtu uz maigās zemacu ādas, kurai parasti tā trūkst skvalāna deficīta dēļ. [ Džodžoba eļļa] mitrina un fiksē ūdeni.
  • Barbaru vīģu sēklu eļļa – tās spēcīgais antioksidatīvais spēks padara to pazīstamu kā dabisko botoksu. Šī eļļa paātrina ādas atjaunošanos, stimulē tās darbību, novērš priekšlaicīgu novecošanos un aizsargā pret bojājumiem. Barbaru vīģu eļļa ir E vitamīna, cinka, magnija, fosfora, kālija, kalcija un dzelzs avots.
  • avokado eļļa ar septiņiem vitamīniem (A-B-D-E-H-K-PP) - intensīvi mitrina, baro epidermu, veido saderību ar dabīgajiem lipīdiem ādā, papildina lipīdus, aizsargā pret TEWL un sausu ādu. [Avokado eļļa] spēcīgi baro, nedaudz eļļo un saglabā ādu gludu un elastīgu visas dienas garumā. Grumbas ar katru dienu ir mazāk pamanāmas, un āda ir maiga un jauneklīga.
  • Šī sviests ir bagāts ar labvēlīgām taukskābēm un jaunības vitamīniem – A un E. Tam piemīt intensīvas mitrinošas un barojošas īpašības, lai āda atkal kļūtu gluda un mirdzoša. Šī sviests uzlabo epidermas atjaunošanās spējas, padara to stiprāku un palielina ādas izturību pret ārējiem agresoriem.
  • mandeļu eļļa paaugstina mitruma līmeni, dziļi baro, atjauno un stimulē atjaunošanās procesu. Tieši šai eļļai ir viena no augstākajām E vitamīna koncentrācijām ar spēcīgu antioksidantu iedarbību. [Mandeļu eļļa] satur arī A un D vitamīnus, ​​minerālvielas (dzelzi, magniju, kalciju, mangānu, fosforu, kāliju, nātriju un cinku), taču omega-9 taukskābes ir tās svarīgākās sastāvdaļas.

Kā lietot eļļas zem acīm?

  1. Vienu pašu. Eļļām ir aktīvo sastāvdaļu spēks un bieži vien tie ir labākie acu krēmi, kad runājam par to daudzumu un koncentrāciju. Tā kā eļļas darbojas gan ādā, gan uz tās virsmas, izmantojiet tās kā neatkarīgu zemacu kopšanas līdzekli.
  2. Pirms acu krēma. Ja jūsu zemacu āda ir problemātiska, ievērojiet daudzpakāpju acu ādas kopšanas rutīnu. Uzklājiet eļļu kā serumu un pēc tam izmantojiet bagātīgu acu krēmu. Tādā veidā uzlabojot sasniedzamo efektu un spēcīgi barojot ādu.
  3. Pēc acu seruma (eļļa veido okluzīvu slāni). Eļļas aizsargā pret ūdens un citu aktīvo vielu zudumu, tāpēc varat tās izmantot kā papildinājumu vieglam mitrinošam serumam (hialuronskābe lieliski sader ar eļļām). Tādā veidā jūs liksiet serumam darboties intensīvāk un papildus barot un aizsargāt maigo ādu ap acīm.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika