Pašdarināts ķermeņa skrubis - labākā recepte zīdaini gludai ādai [DIY]

Pašdarināts ķermeņa skrubis - labākā recepte zīdaini gludai ādai [DIY]

Vai zināt, kur ir vislabākā vieta ādas pilnīgai pārveidošanai? Tā ir tava virtuve! Pašdarināts ķermeņa skrubis ir atslēga uz apskaužamu siluetu un zīdaini gludu ādu. Pārbaudiet, ko nozīmē pīlings un kāpēc skrubim vajadzētu būt vienai no jūsu skaistumkopšanas produktiem. Atklājiet labākās DIY ķermeņa skrubju receptes!

Kas ir skrubis?

Tas ir viens no efektīvākajiem ādas atjaunošanas līdzekļiem, kas noņem atmirušās šūnas ar pīlinga palīdzību. Tas vienkārši nozīmē, ka jūs nolobat epidermu uz sejas un ķermeņa. Pīlings un nobrāzums ir profesionāli procedūru nosaukumi . Tas ir paredzēts, lai uzlabotu ādas izskatu un stāvokli, izlīdzinātu ādas toni un izlīdzinātu smalkās krunciņas.

Attīrīšana ir izplatīta ārstēšanā pret pinnēm; skrubjus izmanto arī pirms matiņu noņemšanas, lai novērstu matiņu ieaugšanu.

Jūs varat izmantot skrubi visam ķermenim, sejai un pat galvas ādai (tā sauktā galvas ādas pīlings). Neatkarīgi no ķermeņa “zonas”, skrubis sniedz daudz priekšrocību. To nekad nevajadzētu izlaist sievietēm, kuras nopietni domā par ādas kopšanu un dara visu iespējamo, lai tā būtu vesela.

Dabisks ķermeņa skrubis – kāpēc tas vienmēr ir labākā izvēle?

Regulāra ķermeņa ādas pīlings ir procedūra, kas padara ādu gludu, elastīgu un atkal satriecošu, kā arī uzlabo jūsu figūru. Kādā veidā? Tas palīdz atbrīvoties no celulīta un padara strijas, pigmentācijas plankumus un citus ādas defektus mazāk pamanāmus.

Pats labākais ķermeņa skrubjos ir tas, ka varat tos bez piepūles pagatavot mājās — jūs esat pārliecināts par sastāvdaļu izcelsmi un to labāko kvalitāti. Dabīgais ķermeņa skrubis ir vienāds ar 100% ādas ieguvumiem un vērtīgām aktīvām vielām, un 0% sintētikas vai ķīmiskas vielas, kas izraisa alerģiskas reakcijas vai kairina ādu.

Kā pagatavot DIY ķermeņa skrubi?

Tā ir bērnu spēle, un tā nebūs problēma nevienam no jums. Divu sastāvdaļu sajaukšana (piemēram, cukurs ar dabīgu skaistumkopšanas eļļu) ir pietiekama, lai iegūtu visvienkāršāko, taču iespaidīgi iedarbīgu ķermeņa skrubi. Iepazīstieties ar recepti zīdaini gludai ādai — izvēlieties savu labāko DIY dabisko ķermeņa pīlingu. DIY skrubim nav nekādu trūkumu, jo visas sastāvdaļas ir rokas stiepiena attālumā, jūsu mājās.

DIY dabīgais ķermeņa skrubis - receptes

Pašdarināts cukura ķermeņa skrubis

  • glāze baltā vai brūnā cukura
  • 2 ēdamkarotes rīcineļļas
  • 1 ēdamkarote avokado eļļas
  • 2-3 pilieni ēteriskās eļļas

Cukura graudi ir diezgan lieli un tādējādi ideāli piemēroti ķermeņa ādai. Droši izvēlies sev tīkamu cukuru – vai nu balto, vai brūno; derēs arī abu sajaukšana. Rīcineļļa efektīvi noņem netīrumus un toksīnus, savukārt avokado eļļa ir vitamīnu bumba raupjai ādai.

Pašdarināts sāls ķermeņa skrubis

  • ½ glāzes jūras sāls
  • ¼ glāzes džodžobasbas eļļas
  • ¼ glāzes mandeļu eļļas
  • 1 ēdamkarote citrona miziņas

No sāls uzturā jāizvairās, taču tas ir izcils skaistumkopšanas nolūkos: efektīvi noloba epidermu, tai ir dezinficējoša un pretiekaisuma iedarbība. Skrubī esošā eļļa aizsargā ādu pret toksīniem un bloķē mitrumu, piegādā vērtīgus minerālus, vitamīnus, augu sterīnus un pretnovecošanās flavonoīdus.

Visas sastāvdaļas labi samaisa. Uzklājiet skrubi uz mitras ādas un iemasējiet ar maigām apļveida kustībām. Ideālā gadījumā sāciet masēt pēdas un virzieties uz augšu – uz sirds pusi, kas palielina asinsriti un stiprina ķermeni. Pēc tam labi noskalojiet ādu ar remdenu ūdeni un uzklājiet mīļāko losjonu vai ierīvējiet dabisko skaistumkopšanas eļļu mitrā ādā.

Pašdarināts pretcelulīta kafijas skrubis ķermenim

  • ½ tase kafijas biezumu
  • 2-3 ēdamkarotes brūnā cukura
  • 1 ēdamkarote mandeļu eļļas
  • 2-3 pilieni ēteriskās greipfrūtu eļļas

Labi samaisiet sastāvdaļas, lai iegūtu vienmērīgu konsistenci. Uzklājiet skrubi uz mitras ādas un iemasējiet ar apļveida kustībām. Rūpīgi noskalojiet ķermeni ar siltu ūdeni un uzklājiet losjonu vai dabīgu augu eļļu - maigi iemasējiet ādu ar eļļu, lai pastiprinātu efektu un vienlaikus ļautu jums novērst celulītu.

Pašdarināts kafijas un eļļu ķermeņa skrubis

  • ½ tase kafijas biezumu
  • 2 vai 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 ēdamkarote argana eļļas
  • 2-3 pilieni vaniļas ēteriskās eļļas

Sajauc visas sastāvdaļas. Uzklājiet skrubi uz ķermeņa ādas un iemasējiet to ar apļveida kustībām 5-10 minūtes; izmantojiet masāžas cimdu, ja vēlaties. Visbeidzot noskalojiet skrubi un nomazgājiet ķermeni ar dušas želeju. Tad ierīvējas losjonā vai dabīgā skaistumkopšanas eļļā.

Pašdarināts kafijas un sāls ķermeņa skrubis ar dušas želeju un eļļām

  • ¼ tase dušas želejas
  • 3 tējkarotes maltas kafijas vai biezumu
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 ēdamkarote avokado eļļas

Apvienojiet sastāvdaļas un samaisiet, līdz izveidojas vienmērīga pasta. Pārliecinieties, ka jūsu dušas želeja ir dabiska, sastāv no augstas kvalitātes sastāvdaļām, nesatur parabēnus, silikonus un tādas vielas kā SLS. Ir labi, ja tam ir savelkoša un nomierinoša iedarbība. Precīzi noskalojiet skrubi un uzklājiet savu iecienītāko losjonu vai ķermeņa kopšanas eļļu.

Kāds ir labākais laiks skrubja lietošanai?

Tāpat kā visiem ādas kopšanas līdzekļiem, arī tad, kad runājam par skrubjiem, ir nozīme pielietošanas regularitātei. Lai iegūtu vislabāko efektu, izmantojiet skrubi vismaz reizi nedēļā. Jūs noteikti pamanīsit milzīgus uzlabojumus ādas izskatā un stāvoklī.

Vakars ir piemērots laiks skrubim – ādai ir vislielākais spēks atjaunoties naktī, tāpēc tā absorbēs lielāko daļu aktīvo vielu un labāk izmantos procedūras laikā izmantotās sastāvdaļas.

Atcerieties arī vienmēr mitrināt ādu pēc skrubēšanas - tā veidojat okluzīvu slāni, kas nofiksē ūdeni ādā. Turklāt āda, kurai nav atmirušo šūnu, ir vairāk pakļauta UV starojumam, tāpēc pirms došanās ārā uzklājiet sauļošanās līdzekli. Skrubis ir laba ideja arī pirms sauļošanās vai pašiedeguma krēma uzklāšanas – gluda āda iegūst jauku iedegumu, savukārt pašiedeguma līdzeklis klājas vieglāk.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika