Kā izvēlēties efektīvu sejas serumu? Eļļas, hialuronskābe un... Visi pārējie uzlabotāji

Kā izvēlēties efektīvu sejas serumu? Eļļas, hialuronskābe un... Visi pārējie uzlabotāji

Sejas ādas serums ir kondensēts skaistums, kas iemūžināts elegantā pudelē. Tas ir spēcīgākais ādas uzlabotājs un īsts ādas eksperts - efektus pamanāt tikai pēc vienas lietošanas reizes. Kā izvēlēties sejas serumu? Kad ir pienācis laiks to lietot? Vai zinat, ka patiesībā pats varat uztaisīt savu dabiski izcili strādājošo sejas serumu?

Kas ir serums?

Sejas ādas serums tiek uzskatīts par brīnumainu līdzekli, jo tā lietošana pastiprina ādas kopšanu ikdienā. Tas ir viens no spēcīgākajiem ādas kondicionieriem un veidots tā, lai garantētu intensīvu ādas kopšanu.

Tā vienkāršā formula un diezgan šķidrā konsistence ļauj aktīvajām sastāvdaļām viegli nokļūt dziļākajos ādas slāņos, kur ikdienas mitrinātāji nekad neiegūs iespēju darboties. Kāds ir rezultāts? Spēcīgi uzlabojumi, atjaunošana, hidratācija, atjaunošana un pastiprināta daudzu, arī nopietnu, ādas stāvokļu ārstēšana.

Kas slēpjas aiz sejas seruma fenomena? Produkts satur ļoti koncentrētas, īpaši efektīvas aktīvās vielas. Dabīgu serumu pārsvarā veido augu ekstrakti, dabiskās eļļas, vitamīni, ēteriskās eļļas un ziedu ūdeņi. Tas izceļas dažādās formās un atgādina vieglu krēmu, eļļu, želeju vai emulsiju.

Kad jālieto sejas serums?

Vēl nesen izplatījās uzskats, ka serums ir veltīts tikai novecojošai ādai, ko ietekmē grumbas un elastības zudums. Tomēr, tā nav taisnība. Mēs par laimi esam uzzinājuši, ka katram ādas tipam ir individuālas vajadzības un tas ir pelnījis modernizētu aprūpi. Rezumējot, nav svarīgi, vai āda ir jauna, ar pūtītēm, eļļaina, sausa un nogurusi, blāva, nobriedusi, tai trūkst mitruma vai nav problēmu - katrs tips ar pateicību uzņems kvalitatīvu sejas serumu.

Izmēģiniet serumu, ja jūtat, ka ādas stāvoklis pasliktinās vai domājat, ka tas ir tālu no ideāla. Daudz serumu cīnās pat ar tiešām nopietnām dermatoloģiskām saslimšanām (iekaisumiem, pigmentācijas plankumiem), īpaši, ja to pamatā ir drošas, dabiskas vielas.

Atceries!

Lai arī tas darbojas intensīvāk nekā mitrinātājs, serums nekad nebūs tā aizvietotājs. Serums stiprina ādu un liek labāk darboties citiem kosmētikas līdzekļiem. Atcerieties to un izturieties pret to kā pret ādas kopšanas papildinājumu, nevis kā alternatīvu parastam kremam.

Dabiskais sejas serums

Tas ir kosmētisks fenomens. Sastāvdaļas dabīgā sejas serumā izvēlas, pievēršot uzmanību detaļām; sastāvā nav kairinošu, sintētisku vielu, parabēnu, silikona vai naftas atvasinājumu. Tas ir produkts bez trūkumiem, kas bieži tiek veidots ar dabīgām augu eļļām, jo galu galā tās spēj efektīvi uzlabot ādas stāvokli un pasargāt to no bojājumiem. Viena augu eļļa ir vienāda ar lielu uzturvielu devu; dažu sajaukums ir skaistuma simfonija.

Kā zināt, ka rokās turat kvalitatīvu sejas serumu?

Luksusa pieskārienam nevajadzētu aprobežoties tikai ar greznu flakonu, kurā serums ir noslēgts. Arī tam, kas atrodas pudelītes iekšpusē, jābūt augstākās kvalitātes. Kā izvēlēties labu sejas serumu?

  1.  Izvairieties no pretrunīgi vērtētām seruma sastāvdaļām - pārbaudiet, vai serumā nav komedogēnu vielu, parafīna, minerāleļļas, PEG un silikonu. Arī tādas vielas kā krāsvielas, mākslīgās smaržvielas, īsas ķēdes spirti un spēcīgi konservanti nenāk par labu jūsu ādai.
  2. Meklējiet aktīvās sastāvdaļas - tās, kurām ir galvenā nozīme seruma iedarbībā, ir augu eļļas, ēteriskās eļļas, ziedu ūdeņi, visu veidu augu ekstrakti (ziedu un augu ekstrakti), aļģes, kā arī mitrinošas vielas (alveja un hialuronskābe). C un E vitamīns, retinols un koenzīms Q10 ir citas augstu vērtējamas seruma sastāvdaļas. Tomēr jāatceras, ka serums ar spēcīgi koncentrētu C vitamīnu, skābēm vai retinolu var būt fotosensibilizējošs, tāpēc noteikti jālieto saules aizsargkrēms.
  3. Pielāgojiet serumu savam ādas tipam - taukainai vai pinnesīgai ādai noteikti patiks citas eļļas un vielas nekā sausai vai kuperozai ādai. Vienmēr pārbaudiet konkrētā seruma mērķi un, ja gatavojat to paši, - rūpīgi saskaņojiet dabīgās eļļas un citas kopjošās sastāvdaļas.
  4. Pārbaudiet, kā jūsu āda reaģē uz serumu - kvalitatīvam sejas serumam ir ātri iesūcas, neatstāj lipīgu kārtiņu, sniedz patīkamu viegluma sajūtu, nepielipst pie ādas un nepārslogo to.

KĀPĒC JŪS NEIZMĒĢINĀT NANOIL SEJAS SERUMU? TAS SNIEDZ VISLABĀKO IEDARBĪBU UN SATUR LABĀKOS KOMPONENTUS!
VAI JŪS MEKLĒJAT NEVAINOJAMU SEJAS SERUMU? IZMĒĢINIET NANOIL PERFEKTI IZSTRĀDĀTOS PRODUKTUS. LIELISKAS SASTĀVDAĻAS, IZCILA KVALITĀTE UN "VAU" EFEKTS - TAS VISS IR JŪSU SASNIEDZAMS! IEVIETOJIET NANOIL SAVĀ SKAISTUMKOPŠANAS RUTĪNĀ UN UZTICIET SAVU ĀDU SERUMAM. JŪS REDZĒSIET UN JUTĪSIET, KA ĀDA IR DAUDZ LABĀKA JAU PĒC VIENAS LIETOŠANAS REIZES.

Kā lietot sejas serumu?

Sejas kopšanas serums veicina ādas kopšanu un stiprina ādu iekļūstot dziļākās ādas kārtās, tomēr no ārpuses to nepasargā. Tāpēc vienmēr jāpārliecinās, ka tam seko sejas krēms. Serumam nepieciešams noslēdzošs slānis, kas to uzturēs dziļos ādas slāņos - šādi darbojas mitrinātājs, kas neļauj izkļūt seruma sastāvdaļām no ādas.

Tāpēc pirms seruma uzklāšanas notīriet ādu un pārvelciet tai pāri toneri. Pagaidiet, līdz tas uzsūcas, un pēc tam uzklājiet ādai piemērotu krēmu. Ja tev ir serums uz eļļas bāzes, nevajag gaidīt, kamēr tas uzsūcas - uzreiz pēc seruma uzklāj krēmu, lai emulģētu eļļas un novērstu taukainā slāņa veidošanos uz ādas virsmas.

Atceries!

Spēcīgi koncentrētas aktīvās vielas sejas serumā var ātri iztvaikot no ādas, kas nozīmē vājāku efektu. Lai no tā izvairītos, aizsargājiet ādu ar noslēdzošu “aizsargmēteli” ādas tipam atbilstoša sejas krēma veidā.

Pašgatavota kosmētika: kā pagatavot dabīgu sejas serumu?

Var izveidot vieglāko un vērtīgāko serumu, sajaucot dažas dabiskās eļļas (piemēram, makadāmijas eļļa, džodžobas eļļa un avokado eļļa. Tā ir spēcīgi barojoša nakts esence, kas atdzīvina sausu, nogurušu ādu, kas katru dienu saskaras ar toksīniem un pilsētas piesārņojumu. Šo serumu uz eļļas bāzes var papildināt ar ēteriskajām eļļām, kurām ir spēcīga kondicionējoša iedarbība. Piemēram, lavandas eļļa uzlabo kolagēna un elastīna īpašības, tai ir pretiekaisuma iedarbība un tā izlīdzina ādas tonusu. Savukārt rožu eļļa nomierina kairinātu ādu, atjauno tās elastību un tai piemīt pretnovecošanās spēks. Ilang-ilang (tulk. "ziedu zieds") eļļa kontrolē sebuma veidošanos, ārstē ādas iekaisumus un pinnes. Lietojiet dažus pilienus uz 30 ml seruma. Jūsu dabiskajam paštaisītajam serumam tiešām var būt apbrīnojamas sastāvdaļas! Nepaliec tikai pie divām eļļām. Eksperimentējiet un izmantojiet visdažādākās augstākās kvalitātes aktīvās kondicionēšanas sastāvdaļas. No kurām vielām var izvēlēties?

Dari pats - paštaisīts dabiskais sejas serums: receptes

Divfāzu rožu sejas serums; visi ādas tipi

  • rožūdens ūdens - 15 ml
  • hialuronskābe 3% gēls - 10 ml
  • džodžobas eļļa - 5 ml
  • Argana eļļa - 5 ml
  • sorbīts vai d-pantenols - 5 ml
  • E vitamīns - 1 ml

Bļodā sajauc visas sastāvdaļas un ielej tumšā stikla pudelē. Pirms lietošanas labi sakrata, lai fāzes apvienotu. Ja āda ir sausa, lietojiet to pirms gulētiešanas un dienas laikā. Ideāli piemērots visiem ādas tipiem. Šis eļļas bāzes sejas serums jāizlieto 6-8 nedēļu laikā.

Sejas seruma labošana problemātiskai ādai

  • hialurongels 1% 10 ml
  • Rokrozes ūdens 7 ml
  • d-pantenols 5 ml
  • alvejas gēls 5 ml
  • niacinamīds 1,5 ml
  • alantoīns 0,5 ml
  • džodžobas eļļa 5 ml

Šis serums palīdz cīnīties ar nepilnībām, ideāli piemērots eļļainai, problemātiskai sejas ādai. Pateicoties alantoīnam un pantenolam, tas mazina kairinājumus, nomierina ādu, uztur mitrumu. Tā paspilgtina pelēku ādu un palīdz cīņā ar pēcpiņņu plankumiem. Serums uz eļļas bāzes nomierina iekaisušu ādu, palīdz saglabāt mitrumu un tam piemīt pretgrumbu iedarbība (dabiskās eļļas veido bagātīgu antioksidantu avotu).

Sajauc visas sastāvdaļas un ielej tumšā pudelē. Serumu var lietot līdz pat aptuveni 8 nedēļām. Uzklājiet katru dienu no rīta un (vai) vakarā pirms iecienītā sejas krēma.

Koenzīms Q10 serums uz eļļas bāzes sejai un acīm

  • Argana eļļa 5 ml
  • mandeļu eļļa 5 ml
  • koenzīms Q10 - ap 3 pilieniem jeb 1 g pulvera
  • A vitamīns - ap 6 pilieni

Bļodā lej eļļas, pievieno koenzīmu Q10 (Ja lietojat pulveri, nedaudz uzsildiet eļļas, lai pulveri būtu vieglāk izšķīdināt). Pievieno A vitamīnu un ielej serumu tumšā pudelē. Uzglabāt to var aptuveni 2 mēnešus. Ideāli piemērots vakara ādas rutīnai. Ja lieto no rīta, atceries par saules aizsarglīdzekli retinola (A vitamīna) satura dēļ.

Koenzīms Q10 ir spēcīgs antioksidants, kas uzlabo ādas stāvokli un mazina grumbas. A vitamīns labo, izlīdzina, padara stingrāku un uzlabo ādas struktūru.

Argana eļļa ir viena no labākajām grumbas izlīdzinošajām un ādas veselību veicinošajām eļļām. Ar argana eļļu bagātais serums lielākoties paredzēts cīņai ar sejas un acu ādas novecošanos.

Tas ir dabisks botokss, kas liek sejai atgūt starojumu; āda ir mitra, krunciņu ir mazāk un tās ir seklākas.

Cik bieži jālieto sejas serums?

Tas noteikti ir atkarīgs no ādas vēlmēm un tās individuālajām vajadzībām. Serums bieži ir bagāts ar ļoti koncentrētām aktīvajām vielām, tāpēc, ja ādu netraucē grumbas vai pinnes, pietiek lietot labi piemērotu serumu 2-3 reizes nedēļā. Tomēr, ja jūtat, ka sejai nepieciešama intensīvā terapija, lietojiet to katru dienu.

Gulētiešanas laiks ir vislabākais laiks seruma uzklāšanai. Naktī āda intensīvi atjaunojas, jo tieši tad notiek galvenie atjaunošanās procesi, ietekmējot visus ādas slāņus. Palīdziet ādai atgūt veselīgu stāvokli un nodrošiniet to ar visaugstākās kvalitātes uzturvielām, piemēram, hialuronskābi, vitamīniem, eļļām, kas bagātas ar fitosterīniem, flavonoīdiem un labvēlīgām taukskābēm, kas nodrošina krāšņu, atjaunojošu terapiju.

Rīts arī ir labs laiks seruma uzklāšanai. Izvēlies tos serumus, kas bagāti ar antioksidantiem un dabīgajām eļļām, kas aizsargā ādu pret toksīniem, UV starojumu un pilsētas piesārņojumu.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika