Ķermeņa kopšanas eļļas. Izmantojiet tos, lai piešķirtu ādai jaunu kvalitāti

Ķermeņa kopšanas eļļas. Izmantojiet tos, lai piešķirtu ādai jaunu kvalitāti

Dabīga, vērtīgām uzturvielām bagāta, nerafinēta, vienreizēja, vienkomponenta kosmētiskā līdzeklis: tā īsumā var raksturot augu skaistumkopšanas eļļu. Ja esat atradis augstas kvalitātes eļļu, tad citi kosmētiskie līdzekļi pēkšņi šķiet kaut kā lieki, jo tie bieži vien nav pietiekami efektīvi, lai sasniegtu līdzīgus rezultātus, kas, protams, ir neticami. Kā kopt ādu ar dabīgām eļļām? Vai jūs zināt, kā tās izmantot ķermeņa kopšanā? Šajā rakstā varēsiet uzzināt visu, kas jums jāzina par ķermeņa kopšanas eļļām.

Dabīgās eļļas ķermeņa kopšanā: Viss, kas jums jāzina par dabīgajām dabīgajām kosmētikas eļļām

Pirmkārt un galvenokārt, dabīgās eļļas nav nekas cits kā šķidri - vismaz vairumā gadījumu - tauki, kas iegūti no sēklām, augļiem, dīgstiem vai citām konkrēta auga daļām. Ne velti būtiska ir metode, ko izmanto eļļas iegūšanai, - tā ir mehāniski spiesta. Skaistumkopšanas augu eļļas jāatzīst par nenovērtējamu dārgumu mūsu ādai, ko dāvājusi daba, un tas nav iedomība, bet gan gadsimtiem ilgi cilvēkam zināmi un ekspertu pierādīti fakti. Kāpēc dabiskās eļļas ir tik ideālas? Galvenokārt tāpēc, ka to ķīmiskais sastāvs ir neticami līdzīgs mūsu ādas lipīdu slānim. Pateicoties šai īpašībai, āda tās neticami labi panes; turklāt to iekļūšanas spējas ir patiešām augstas.

Eļļās ir virkne vielu, kas ir būtiskas pareizai ādas darbībai. Vitamīnu, minerālvielu, augu sterīnu, karotīna un flavonoīdu daudzveidības ziņā dabīgās eļļas pārspēj daudzus komerciālos kosmētikas līdzekļus. Turklāt dabīgās eļļas ir pilnīgi drošas, jo tās neizraisa alerģiskas reakcijas un nerada kairinājumus. Tā vietā tās dziedē, uzlabo stāvokli un palielina elastību. Var teikt, ka kopā ar dabīgajām eļļām jūs varēsiet nodrošināt savai ādai pilnīgi jaunu, labāku kvalitāti.

Kāpēc eļļas ir tik svarīgas ķermeņa kopšanā?

Eļļas ir tauki, kas nozīmē, ka tajās ir daudz omega-3, omega-6, omega-7 un omega-9 taukskābju dažādās proporcijās. Papildus tam tās satur virkni vitamīnu un minerālvielu, kā arī citas vielas, kas bieži vien tiek atzītas par izņēmuma vielām, kuras nosaka eļļu prestižu un unikalitāti.

To ļoti labvēlīgā īpašība ir tā, ka tās ir ādas lipīdu barjeras atjaunošanai un nostiprināšanai nepieciešamo būvmateriālu "piegādātājas". Nekas cits kā dabīgās eļļas tik ievērojami veicina ādas mitrināšanu.

Turklāt dabiskās eļļas ir pietiekami spēcīgas, lai palielinātu epidermas elastību un novērstu ūdens zudumu, tomēr tā ir tikai neliela daļa no tā, ko šīs dabiskās vielas spēj izdarīt. Dabiskās eļļas dziedē, nomierina un atvieglo, ir antiseptiskas. Dažas no tām ir drošas pat bērnu ādas kopšanai (tiek uzskatīts, ka mandeļu eļļa šajā ziņā ir vislabākā).

Dabiskās skaistumkopšanas eļļas: Tavas skaistuma ceļā - satriecoša daudzveidība

Ja vēlaties nodrošināt savai ķermeņa ādai profesionālu un vissmalkākā veida kopšanu, ķerieties pie barojošām, antioksidantiem bagātām [dabīgām eļļām], kas pastiprina ādas elastību un novērš rētas, strijas un ādas krāsas izmaiņas.

Dabiskās skaistumkopšanas eļļas ir pilnas ar vielām, kas cīnās ar iekaisumiem, kas ir laba ziņa visiem cilvēkiem, kuri cīnās ar biežiem audu bojājumiem. Turklāt dabīgo eļļu spēks ir atzīts arī ādas kopšanā, jo daudzas no tām satur GLA un SDA skābes. Pateicoties šīm taukskābēm, eļļas spēj cīnīties ar iekaisumiem, dziedēt, kā arī novērst citas nevēlamas ādas slimības.

Vēl viena ievērojama dabīgo eļļu spēja slēpjas to antibakteriālajās un antiseptiskajās īpašībās, tāpēc tās tiek uzskatītas par noderīgām cīņā ar pinnēm, plankumiem un hidrocistomu. Arī tie, kas regulāri nodarbojas ar sportu, labprāt izmanto dabīgās eļļas. Kāpēc tā? Īsāk sakot, dabīgās eļļas kavē baktēriju vairošanos, kas var pastiprināties uz sviedriem pārklātas ādas.

Visbeidzot, omega-9 grupai piederošā oleīnskābe ievērojami atvieglo citu aktīvo vielu uzsūkšanos, tā transportē vitamīnus un minerālvielas dziļi ādā un uztur šūnās notiekošos procesus.

Vai visas eļļas ir piemērotas lietošanai kā primārie skaistumkopšanas līdzekļi?

Šķiet, ka ne katru dabīgo eļļu var izmantot kā kosmētikas līdzekli. Tas viss ir atkarīgs no iegūšanas un attīrīšanas veida. Metode, kas ļauj iegūt vislabāko eļļas versiju, ir mehāniskā spiešana. Šajā eļļas ieguves paņēmienā neizmanto ķīmiskus savienojumus, turklāt eļļa netiek pakļauta augstām temperatūrām, kas var atņemt dabiskajai vielai tās vērtīgās īpašības. Šādā veidā tiek iegūtas augstākās kvalitātes auksti spiestas augu eļļas.

Turklāt auksti spiestas eļļas saglabā savu dabisko aromātu, kas ir diezgan intensīvs, kā arī krāsu, kas var būt gan zaļa, gan dzintara, gan medaina un pat rubīnaina. Aukstā presēšanas procesā iegūtās eļļas ne tikai saglabā savas fizikālās īpašības, bet arī nezaudē vērtīgās pienskābes un ēteriskās taukskābes.

Tāpēc, ja jūs meklējat augstas kvalitātes primāro produktu skaistumkopšanai, jums jāsaprot, ka tikai auksti spiesta, nerafinēta eļļa, kas nav pakļauta nekādai agresīvai apstrādei, ir visvērtīgākā kosmētiskā viela, kas nāk tieši no "Mātes dabas aptiekas" un pēc kuras jums vajadzētu ķerties.

Kā izvēlēties skaistumkopšanas eļļu?

Kur un kā iegādāties labu skaistumkopšanas eļļu?

Var būt grūti pārliecināties, ka atrastā eļļa ir dabīga un auksti spiesta, jo mēs nevaram pārbaudīt tās izcelsmi un sastāvu. Par laimi, mūsu izvēli ievērojami atvieglo Ecocert marķējums, kas ir sertifikāts, ko piešķir tikai produktiem, kuri atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem. Tieši šis sertifikāts tika piešķirts Nanoil skaistumkopšanas eļļām, tāpēc jūs varat būt droši, ka, izvēloties tās, jūs saņemat augstākās kvalitātes produktus.

Kā kopt ķermeni, izmantojot dabīgās eļļas?

Dabīgās Nanoil eļļas ir vienkomponentu kosmētika, taču tas nenozīmē, ka tās nevar kombinēt ar citām dabīgām skaistumkopšanas vielām. Tām nav līdzvērtīgu, un to pielietojumu var ierobežot tikai iztēle. Tāpēc, lai to stimulētu, apgūstiet turpmāk aprakstītās ķermeņa ādas kopšanas metodes. Iespējams, šīs idejas iedvesmos jūs izveidot savas perfektas skaistumkopšanas receptes, kuru dēļ jūsu āda ar katru dienu atgūs labu stāvokli un satriecošu izskatu.

Dabiskās eļļas ķermeņa kopšanā

  • Kosmētika, kas sastāv no vienas sastāvdaļas. Augstas kvalitātes dabīgo eļļu pietiek izmantot kā ķermeņa balzāmu un ādu nostiprinošu vai pretcelulīta masāžas eļļu. Tāpat to var kombinēt ar vannas ūdeni vai izmantot kāju/roku vannai.
  • Kā nesējeļļu aromterapijā. Dabiskās eļļas ir viena no būtiskākajām sastāvdaļām, ko pievieno ēterisko eļļu maisījumiem ārstnieciskiem nolūkiem. Tās ir kosmētikas līdzekļu bāzes sastāvdaļas, kuru sastāvā ir tējas koka eļļa, greipfrūtu eļļa vai lavandas eļļa. Tās sajaucot, jūs iegūstat spēcīgu ķermeņa serumu, kas palīdzēs jums atvadīties no nopietnām ādas slimībām.
  • Kā citu dabiskās kosmētikas līdzekļu sastāvdaļa. Jūs varat kombinēt dabīgās eļļas ar aļģēm, māliem, alvejas gēlu un hialuronskābi. Pateicoties tam, jūs izveidosiet vēl vērtīgāku un pilnīgi dabisku kosmētiku, kuras iedarbība nav salīdzināma ar aptiekā pieejamajiem gatavajiem produktiem, kuros ir daudz sintētisko vielu.
  • Komerciālās kosmētikas sastāvā. Ja vēlaties pastiprināt ķermeņa vai sejas krēma īpašības, sajauciet to ar dažiem pilieniem izvēlētās eļļas. Vienkārši ar roku uzberiet daļu komerciālās kosmētikas un pievienojiet dažus pilienus eļļas. Rūpīgi samaisiet.
  • Kā maisījumu. Dabiskās eļļas var kombinēt kopā, lai izveidotu vissmalkākos maisījumus, kas uzrāda jaunas spēcīgas īpašības un intensīvi kopj ādu. Šādā veidā jūs varat iegūt pielāgotu maisījumu, kas rada izcilu iedarbību.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika