Jūsu skaisti kāzu mati! 1. daļa: Pirms kāzu matu kopšanas grafiks

Jūsu skaisti kāzu mati! 1. daļa: Pirms kāzu matu kopšanas grafiks

Katra sieviete savā kāzu dienā vēlas izskatīties kā kinozvaigzne. Krāšņa frizūra ir būtisks slavenību izskata elements. Kā kopt matus, lai tie lielajā dienā būtu veseli, stipri un gari?

Daudziem pāriem gatavošanās kāzām sākas ilgi pirms noteiktā datuma. Kāzu svinību vietas īre, fotogrāfa nolīgšana, ēdienkartes sastādīšana, mēs aizmirstam par sevi. Neskatoties uz kleitu, kurpēm un aksesuāriem, jautājums par līgavas izskatu nonāk līdz frizētavas un grima apmeklējumam.

Ko, ja es jums pateiktu, ka patiesībā jūs varat sākt kopt matus jau daudz agrāk, lai tie lielajā dienā izskatītos vislabāk? Frizūras efekts ir atkarīgs no jums!

Matu kopšana pirms kāzām

Arvien vairāk sieviešu sāk apzināties, ka veselīgāki mati kāzu frizūrā izskatās daudz labāk nekā sašķeltas sausas šķipsnas. Pareiza pirmssvētku matu kopšana ir veids, kā tieši šajā dienā (un naktī) izskatīties un justies izcili. Frizieriem ir vieglāk strādāt ar stipriem, elastīgiem un bieziem matiem. Turklāt ir vairāk iespēju, kad runa ir par idejām kāzu frizūrām.

Tāpēc ir lietderīgi sastādīt pirmssvētku matu kopšanas grafiku, kas ļaus jums sagatavoties šim notikumam.

Kā jūs varat izveidot savu pirmssvētku matu kopšanas plānu?

Kad jūs sapratīsiet, ka pirmssvētku matu kopšanai patiešām ir jēga, ir laiks izveidot savu individuālo matu kopšanas plānu. Nav vienas receptes skaistiem matiem. Katram no mums ir atšķirīgs matu porainības tips un atšķirīgas matu kopšanas problēmas.

Vispirms atbildiet uz šiem trim galvenajiem jautājumiem:

  1. Kādi šobrīd ir mani mati?
  2. Kādi ir mani sapņu mati kāzu dienā?
  3. Kāda ir mana sapņu kāzu frizūra?

Otrkārt, pamatojoties uz atbildēm, diagnosticējiet savas matu problēmas (pārmērīga matu izkrišana, mitruma trūkums, sašķēlušies gali) un definējiet savus mērķus (piemēram, apjoma palielināšana, garāki mati). Jūs iegūsiet padomu, vai jums būtu jāpievērš uzmanība matu atjaunošanai vai augšanas veicināšanai. Vēlamā līgavas frizūra nosaka arī to, kādiem jābūt jūsu matiem - ja vēlaties grandiozu augstu sakārtojumu, jums ir nepieciešami pietiekami gari, biezi un stipri mati.

Treškārt, sakārtot līgavas matu kopšanas režīmu. Nosakiet, kādi produkti jums patiešām ir nepieciešami, un pēc tam tos regulāri lietojiet. Ikdienā izmantojiet vieglus kondicionierus. Reizi nedēļā - izvēlieties dziļi iedarbojošas procedūras un matus attīrošus šampūnus. Pārbaudiet sastāvdaļas uz etiķetēm un izvēlieties produktus, kas atbilst jūsu matu vajadzībām, piemēram, proteīnus bojātiem matiem, mitrinātājus sausiem matiem utt. Tomēr neaizmirstiet par matu eļļas procedūras nozīmi, jo tas ir ātrākais veids, kā atgūt spīdumu un skaistumu.

Matu kopšanas režīms pirms kāzu ceremonijas

Jums ir nepieciešams laiks matu atjaunošanai, tāpēc sāciet rīkoties vismaz trīs mēnešus pirms noteiktā datuma. Protams, jūs varat sākt mainīt savus ieradumus daudz agrāk. Nekad nav par agru sākt pareizu matu kopšanas režīmu.

Izveidojiet grafiku un izplānojiet visu, kas jums jādara, lai jūsu kāzu mati būtu krāšņi, dzīvīgi un mirdzoši.

  • Pēc iespējas ātrāk pārskrieniet cauri visiem saviem produktiem un izmetiet potenciāli kaitīgos, piemēram, neatbilstošu sastāvdaļu dēļ. Iegādājieties sev dabīgas eļļas - protams, tām jābūt piemērotām jūsu matu porainībai, piemēram, Nanoil. Dodieties pie friziera, kurš jums pastāstīs, kuras salona procedūras palīdzēs atjaunot matu spīdumu. Samaziniet visu, kas kaitē jūsu matiem, piemēram, karstuma veidošanu.
  • Dažus mēnešus pirms tam padomājiet par labāko matu griezumu, piemēram, nogrieziet matus taisni, ja līgavas frizūrai jums nav nepieciešams slāņojums. Tas ir piemērots laiks dažādām salona procedūrām un ķīmiskai apstrādei, kuru labošanai vēlāk nepieciešams laiks. Ja jums ir krāsoti mati, bet vēlaties atgūt dabīgo krāsu, neatlieciet krāsas noņemšanu. Dariet to pēc iespējas ātrāk.
  • Mēnesi pirms lielās dienas nogrieziet matu galus, lai nesabojātu izskatu ar sašķeltām šķipsnām. Krāsojiet matus, ja vēlaties mainīt vai atsvaidzināt krāsu kāzām. Ir pēdējais laiks ieviest pareizos produktus (kondicionierus, maskas, eļļas, skalošanas līdzekļus, skalojamos līdzekļus, galvas ādas kopšanas līdzekļus), kas palīdzēs jums stiprināt un izdaiļot matus, sagatavojot tos līgavas frizūrai.
    Vairāk par to, cik bieži vislabāk lietot dažādus produktus, lasiet rakstā par matu kopšanas piramīda.
  • Septiņas dienas pirms kāzām jums ir laiks pēdējiem izvēlētās frizūras sagatavošanas darbiem un tūlītējām procedūrām, piemēram, tvaicēšanai. Jūs varat biežāk izmantot eļļas procedūras, bet neaizmirstiet par matu un galvas ādas attīrīšanu, lai atbrīvotos no produktu nosēdumiem, netīrumiem, toksīniem. Ļaujiet matiem atpūsties no fēna, taisnotāja, matu lakas. Pasargājiet tos no saules gaismas un fiziskiem bojājumiem, piemēram, vakaros valkājiet vaļēju kupenu.
  • Dienu pirms tam piešķiriet matiem vēl vienu barības vielu devu, izmantojot eļļu. Maigi masējiet galvas ādu, lai piešķirtu matiem enerģiju, un ļaujiet sev atpūsties pirms gaidāmā pasākuma. Izmazgājiet matus, izmantojot maigu šampūnu (nemazgāti mati ir labāk kopjami), un nostipriniet matu galus, izmantojot vieglu serumu vai eļļu.

Matu kopšana pirms kāzu ceremonijas - noteikumi

Protams, nedrīkst aizmirst par matu kopšanas pamatnoteikumiem, kas ir īpaši svarīgi pirms kāzu dienas. Galu galā jūs taču vēlaties, lai jūsu mati izskatītos satriecoši un būtu gludi, spīdīgi un mīksti, vai ne?

10 svarīgākie matu kopšanas noteikumi pirms kāzu ceremonijas

  1. Mitriniet un barojiet matus no iekšpuses ar pareizu uzturu.
  2. Samaziniet matu bojāšanas procedūras, piemēram, matu pieaudzēšanu.
  3. Izlemiet par krāsas maiņu pietiekami drīz.
  4. Neeksperimentējiet ar matiem - ļaujiet to darīt profesionālim.
  5. Veiciet regulāru matu apstrādi ar eļļu, lai atgūtu dabisko skaistumu.
  6. Apgrieziet matu galus, pat ja jums aug gari mati.
  7. Veiciet vairāku posmu matu kopšanu, izmantojot dažādus produktus.
  8. Aizsargājiet matus (galvenokārt matu galiņus) no bojājumiem.
  9. Nekad neaizmirstiet par galvas ādas kopšanu un attīrīšanu.
  10. Izturieties pret matiem kā pret dārgumu, par kuru jārūpējas.

Procedūras, lai sagatavotu matus kāzām

Pirms tik svarīgas dienas jums ir jāvelta mīlestība un laiks saviem matiem. Jūsu matu kopšanai jābūt tik izcilai kā nekad iepriekš. Populārās matu procedūras šajā gadījumā ir vispiemērotākās. Ar ko matus sagatavot kāzām?

Eļļas procedūra matiem

Bez šaubām, tā ir uzvarētāja matu kopšanas procedūra. To var veikt gan mājās, gan salonā. Ikdienā varat izmantot matu eļļas kā kondicioniera vai seruma aizstājēju matu galiem. Tomēr reizi pa reizei vajadzētu veikt karstas eļļas matu kopšanu, lai ātri nodrošinātu maksimālu uzturvielu daudzumu.

Matu apstrāde ar eļļu uzlabo matu krāsu, spīdumu un gludumu, kā arī ļauj atrisināt daudzas ar galvas ādu saistītas problēmas (piemēram, samazina blaugznas), samazina matu izkrišanu, paātrina augšanu. Galu galā tie ir populārākie topošo līgavu mērķi :-)

Matu tvaicēšana

Šo procedūru var veikt arī mājās, taču labāk ļaut to veikt profesionālim. Pateicoties augstākai temperatūrai un paaugstinātam mitruma līmenim, tvaicētājs vai mikro miglas tvaicētājs mitrina, baro un uzlabo atjaunošanos.

Galvas ādas mezoterapija

Jums vajadzētu izmēģināt šo iespēju, ja vēlaties sniegt saviem matiem enerģijas stimulu augšanai. Jūs varat izvēlēties adatu, mikroadatu vai bezadatu mezoterapiju, bet procedūras mērķis vienmēr ir stimulēt ādas atjaunošanos un padarīt sīpolu darbību efektīvāku.

Trichologist galvas ādas pīlings

Pirmssvētku matu kopšanas režīmā ir obligāti dziļi attīrīt galvas ādu un matus, atbrīvojot tos no visiem netīrumiem, kas vājina un (galvenokārt) bloķē masku, eļļu un galvas ādas kondicionieru uzsūkšanos. Lieliska procedūra ir trichologa pīlings, kas attīra, kā arī palielina galvas ādas asins plūsmu un uzlabo atjaunošanos.

Olaplex

Kad runa ir par topošajām līgavām, kuras nevēlas atteikties no krāsošanas, bet baidās no matu bojājumiem, Olaplex šķiet vislabākā izvēle. Tā ir trīs posmu matu struktūras rekonstrukcija, kas tiek veikta krāsošanas laikā, lai samazinātu tās negatīvo ietekmi un iegūtu skaistu krāsu uz veseliem matiem.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika