Pīnes - 15 skaistākās pītas frizūras

Pīnes - 15 skaistākās pītas frizūras

Pīti mati izskatās skaisti un ļoti sievišķīgi, tie piešķir eleganci vai neuzbāzību atkarībā no pīnes veida, ko izvēlamies. Tomēr svarīgs ir ne tikai veids, bet arī pati pīte. Lūk, visskaistākās pītās frizūras, kādas vien iespējams izveidot!

Pīte patiesībā ir frizūra. Tā ir skaista un piešķir izskatam svaigu un sievišķīgu efektu, parasti raisot jaukas, brīvdienu atmiņas. Tā ir klasika, ar kuru jūs varat veidot jebkuru sev tīkamu izskatu atkarībā no izvēlētā pīnes veida. Tā var maigi krist uz kakla, bet tā ir tikai viena no vairākām iespējām. Apskatiet skaistākās pītās frizūras.

Vai pīnes atgriežas?

Šī vienkāršā frizūra kļūst arvien populārāka to sieviešu vidū, kuras vēlas justies ērti. Šim nolūkam pītas frizūras ir ideāli piemērotas, jo tās sniedz daudz iespēju un der jebkuram gadījumam un izskatam.

Sekojot jaunākajām modes dizaineru, Holivudas zvaigžņu un slavenību tendencēm, ir pienācis laiks izmēģināt dažas pītas frizūras. Prasme pīt pīnes ir vērtējama prasme, īpaši, ja vēlaties būt moderns.

Kāda ir labākā pīta frizūra?

Kopumā visi pīnes veidi der gan elegantiem, gan ikdienas tērpiem. Zivs astes pīnes ir ļoti meitenīgas, savukārt virves pīnes izcels sejas iezīmes, padarot jūs sievišķīgāku. Cita veida pīnes ir ieteicamas vasaras festivālam, cita - kāzām, vēl cita - romantiskam randiņam restorānā. Tomēr katra no tām ir pelnījusi apzīmējumu "vislabākā". Ja nezināt, kuru pīsi izvēlēties, izvēlieties ērtāko. Ideāla pīta frizūra ir tā, kurā mēs jūtamies labi.

15 idejas pīnētām frizūrām

Viens ir skaidrs - katru pīnes pinumu var noformēt dažādos veidos. Apskatiet interesantākās pītu frizūru idejas, kuras ir vērts izmēģināt. Pievēršot nedaudz laika un radošuma, jūs varēsiet nēsāt matus pīnītus pīnēs visu gadu, un jums nebūs garlaicīgi!

1. Vienas puses pīnes

Kāds ir visvienkāršākais veids, kā padarīt savu pīsi pievilcīgāku? Tā vietā, lai pītu copi galvas aizmugurē, pārvelciet to nedaudz uz vienu pusi. Uz sāniem noķemmētos matus var iepīt angļu, franču vai holandiešu pīnē. Šādā veidā jūsu frizūra katru reizi būs atšķirīga. Diemžēl šī pīnīte būs piemērota tikai gariem matiem.

2. Bokseru pīnes

Dažu pēdējo sezonu modīgākā frizūra ir bokseru pīnes. Nosaukums cēlies no tā, ka to sākotnēji izvēlējās sportisti. Savulaik šāda veida pīnes parādījās uz modes skrejceļiem, bet neilgi pēc tam arī uz ielām. Mūsdienās bokseru pīnes ir populāras daudzu sieviešu vidū (valkā ikdienā vai īpašos gadījumos), jo šāda frizūra ir ārkārtīgi ērta un krāšņa, īpaši, ja to rotā matu rotaslietas.

Kā veikt bokseru pīnes? Jums ir jāsadala mati divās daļās ar šķēlumu galvas vidū. Pēc tam katru sekciju no galvas augšas līdz galiem cieši savelciet pīnēs. Tā var būt klasiskā franču pīne vai tās holandiešu paveids.

3. Kronšteina pīnīte

Ja atgriezīsimies pagātnē, šo frizūru popularizēja bijusī Ukrainas premjerministre Jūlija Timošenko. Tomēr viņa nav vienīgā, kas ir iemīlējusi kroņa pinumu. Tā ir mūžīga un ļoti eleganta frizūra, kas piešķir nopietnību un briedumu.

Diemžēl šī ir ļoti sarežģīta frizūra. Arī vainaga pīnei ir daudz variāciju - garu matu gadījumā vainagu var veidot no garas pīnes, kas novietota pāri galvas virspusē, īsu - mati var būt ap galvu apvīti.

4. Pītas pīnes

Divas pīnes, kas savītas pie ausīm, ir viena no atpazīstamākajām filmu frizūrām - šādas pīnes ir raksturīgas princesei Lejai no "Zvaigžņu kariem". Šādas pīnes ir veidotas no divām pīnēm, kas ir savītas un piespraustas. Diemžēl šī ir vēl viena bizīte, kas vislabāk derēs gariem matiem.

5. Franču uz augšu pacelta augsta kupete

Pirms dažām sezonām meitenes neprātīgi aizrāvās ar augstiem, vaļējiem pušķiem ar franču pinumu galvas aizmugurē. Šāda kombinācija iekaroja sieviešu sirdis, jo abas frizūras ieguva jaunu, svaigu un interesantu izskatu.

Šādu kupeju ir ļoti viegli izdarīt - apgrieziet galvu otrādi un rūpīgi izķemmējiet galvu. Pēc tam sāciet pīt franču pīnes virzienā uz galvas augšu. Kad pīte ir gatava, savelciet visus matus, veidojot augstu kupeju. Galīgais efekts ir pilnīgi brīnišķīgs!

Svarīgi, ka šis ir lielisks veids, kā iegūt augstu kupeju, ja mums ir īsi mati aizmugurē - mūsu īsākās šķipsnas uz kakla tiek savāktas ciešā pīnē.

6. Pītas dubultas kupenas

Vēl viena franču uz augšu uzpītas augstas kupenas variācija ir kuplinājums ar divām pīnītām kupenām. Tā ir lieliska festivāla frizūra. To veido tāpat kā franču augsto kupeju, taču mati jāsadala divās daļās ar šķēlumu vidū. Tad pina divas franču pīnes, kuras noslēdz ar diviem augstiem, brīvi pītiem pušķiem.

7. Pīta pīnīte/ pīnīte, ko rotā pīnīte

Vienkāršs veids, kā padarīt parastu kūku pievilcīgāku, ir atstāt vienu šķipsnu, pīt to un piespraust ap kūku.

Kā alternatīvu varat izveidot pītu pīnīti. Viss, kas jums jādara, ir jānopina mati jebkurā augstumā (tieši virs kakla vai no ponija astes) un cieši jāaptin pie ādas, lai izveidotu efektīgu kūku. Ja no pīnes izvilksiet dažas šķipsnas, šī frizūra piestāvēs pat visneparastākajam tēlam.

8. Pīta roze

Šī ir ļoti interesanta frizūra ar pinumu, kas atgādina... rozi. Kas jums ir nepieciešams, lai to izveidotu? Gariem un bieziem matiem, kā arī daudz laika, prasmes un pacietības. Ir labi, ja ir papildu divas rokas, kas varētu jums palīdzēt, jo tā ir diezgan sarežģīta frizūra.

Šī sakārtojuma frizūra patiesībā ir no īpaši veidotām pīnēm veidota kupena, kas atgādina rozi. Jums jāsāk no iekšpuses, izmantojot plānu pīnīti, kas tiek savīta un piesprausta tieši tur, kur jābūt zieda vidum. Tad nākamajām pīnēm jābūt biezākām un platākām - tā jūs atdarināsiet rožu ziedlapiņas. Tas ir grūts uzdevums, bet efekts ir pūļu vērts.

9. Pīta matu siksna

Ja jūs kaitina, kad mati krīt sejā (vasarā tas ir īpaši kaitinoši), varat izmēģināt pītu matu saiti. Pietiek no vienas auss līdz otrai daļai nopīt ciešā, franču pīnē. Šādā veidā ar saviem matiem jūs varat izveidot dabisku, praktisku un skaisti izskatīgu matu saiti.

10. Pītas sprādzes

Šī ir laba ideja, ja vēlaties tikai uz laiku atbrīvoties no sprādzēm. Jūs varat izmantot savu sprādzīti, lai izveidotu pīnīti. Lai panāktu labāku efektu, pīnes galu varat paslēpt zem vaļējiem matiem.

11. Parting copes pīšana

Šī ir salīdzinoši jauna ideja, runājot par matu pīšanu. Šāda pīnīte piestāvēs jebkurai frizūrai, vai tās būtu vaļīgas cirtas vai taisni mati. Tā piešķir jūsu matiem nedaudz etniskā rakstura. Kā to veikt? Izveidojiet divus šķēlumus, atstājot lielu matu daļu pa vidu. Pēc tam sapiniet matus pa vidu un nostipriniet ar lenti. Ļaujiet pītei sajaukties ar pārējiem matiem, lai panāktu dabisku efektu.

12. Pīšana pabeigta ponija astē

Vēl viena vienkārša frizūra ar pīnīti (tomēr ļoti iespaidīga!) ir pīnīte, kas pabeigta ponija astē. To var viegli izdarīt mājās. Jums tikai jāpin matus no galvas augšas uz vidu un pēc tam tie jāpabeidz ar poniju. Efekts ir absolūti burvīgs.

13. Pīts mohavs

Ja jums ir nepieciešams kaut kas izteiksmīgāks, kas būs lieliski piemērots ballītei - izvēlieties pītu mohavku. Tas ir vienkāršs veids, kā panākt, lai jūs vienlaikus izskatītos seksīgi un krāšņi.

Kā izveidot pītu mohavu? Vislabāk ir izvēlēties holandiešu pīsi, ko dēvē par "apgriezto franču pīsi", jo tā paredz šķērsot šķipsnas zem, nevis virs vidējās šķipsnas. Pīte ir augšpusē, kas padara to skaidri atšķiramu no pārējiem matiem. Lai panāktu apmierinošu efektu, atslābiniet šķipsnas.

14. Āfrikāņu matu pušķis

Šī ir ļoti populāra frizūra Āfrikas valstīs. To veido nelielas pīnes, kas stiepjas no pieres līdz kaklam. Šī ir viena no nedaudzajām frizūrām ar pīnēm, ko var veikt pat ar īsiem matiem.

Ir daudz variāciju, piemēram, uz sāniem plūktā kroka vai virpuļveida kroka. Tā ir tāda veida frizūra, kas sniedz daudz iespēju, lai gan tās pamatā ir tikai viena veida pīnes.

Saskaņā ar afrikāņu tradīcijām sievietes pirms pīšanas matus ieeļļo ar dabīgu eļļu (parasti kokosriekstu). Tā ir laba ideja vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, tā izlīdzina matus, tie kļūst spīdīgi un vieglāk pinami. Otrkārt, tā nostiprinās efektu un pieradinās matus. Treškārt, eļļa pasargās jūsu matus no saules stariem.

15. Citas pīnes

Patiesībā ir daudz frizūru veidu, kurās pīnēm ir galvenā vai sekundārā loma. Pīnes var izmantot, lai uz galvas veidotu izdomātus rakstus pat uz vaļējiem matiem, piemēram, veidojot zivju tīklu pāri matu virsmai. Šajā gadījumā vienīgais ierobežojums ir jūsu iztēle.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Argāna eļļa
Jojobas eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika