Bun dažādās versijās - labākās frizūras

Bun dažādās versijās - labākās frizūras

Matu pušķis ir updo, kas jau pieder pie mūžīgo frizūru kanona. Tā katru gadu valda uz modes skrejceļiem. Unikāla kupāža nosaka pasaules tendences. Svarīgi, ka pušķis sader ar katru apģērbu, katru sejas formu un - atkarībā no izvēlētā varianta - spēj padarīt pievilcīgu ikvienu izskatu.

Kāpēc pušķis ir tik populārs?

Atbilde ir pārsteidzoša: atklāts kakls un pleci. Atklāts kakls dažkārt ir kā sarkans lupats bullim. Kārtīgā kupenā ir kaut kas intriģējošs.

Augsta matu sakārtojums atklāj arī jūsu seju un acis. Tā vienmēr liek izskatīties gudri un glīti; seja iegūst svaigumu un mirdzumu. Varam droši apgalvot, ka pušķis vienmēr ir nevainojams. Pat vaļīgs un (šķietami) nekārtīgs pušķis piedāvā nedaudz elegances.

Ķemme - labākās un interesantākās frizūras

Dubultas pušķi - vienkārši divi pušķi abās galvas pusēs. Tās var nēsāt augstu galvas augšā vai zemu pie kakla. Abus variantus dariniet vienādi: izveidojiet divas copes un aptiniet tās ap gumijām. Fiksējiet frizūru ar piespraudēm un matu laku.

Franču pušķis - tas atgriezās 40. gados. Tā joprojām ir aktuāla, jo franču pušķis ir ārkārtīgi viegli pagatavojams un izskatās ļoti gaumīgi. Lai izveidotu kūku, savelciet visas šķipsnas vienā pusē un nostipriniet ar piespraudēm - matiem jābūt kaut kur pa vidu, veidojot horizontālu līniju (piespraudes varat krustām, lai labāk turētos). Tagad mati krīt vienā galvas pusē; tos var viegli sasiet atpakaļ un savīt, vēršot uz augšu. Pārliecinieties, ka piespraudes ir paslēptas zem matiem. Ķemmēm jāveido banāna forma; tāpēc franču matu savijumu dēvē arī par banāna kupeju. Frizūru nostiprina ar garām piespraudēm. Franču pušķis izskatīsies eleganti ar garu, gaumīgu matu satvērienu.

Spāņu pušķis - zema frizūra tieši virs kakla. Tās "nepaklausīgais" variants ir vaļīgs un zems pušķis vienā pusē. Spāņu kupai raksturīgi zīdaini gludi un spīdīgi mati. Līdzīgi kā franču savijumam, arī spāņu kupenai ir divas versijas: neķītri virs kakla piespraustas šķipsnas ir lielisks ikdienas izskats. Ja matus nogludināsiet, spāņu pušķis izskatās gaumīgi un ir piemērots vakara kleitai un oficiālām tikšanās reizēm. Neliels rotājums (piespraude, saspraude, pinums vai zieds) piešķir kupai temperamentu.

Angļu pušķis - izskatās gandrīz tāpat kā spāņu pušķis, bet to piesprauž augstu uz augšu galvā. Šai frizūrai ir ideāli piemērota īpaša gumija - puļķveida siksniņa. Tā vienmērīgi izlīdzina matus, veidojot lielu, gludu mezglu. Arī angļu puķītei ir vaļīga un nevērīga versija. Tā lieliski noderēs, lai veidotu gaumīgu frizūru. Viss, kas jums jādara, ir saspraust matus augšpusē un aptīt ap gumiju. Šādu matu var nostiprināt ar aerosolu un piespraudēm. Daudzas sievietes piespraužamo gumīšu vietā izmanto skaistu gumiju (lieliski noderēs ikoniskā Invisibobble).

Nekārtīga, nepaklausīga kupena - bez iepriekš minēto kupenu "dumpinieciskajām" versijām ir arī citi, ātrāki un nekārtīgāki matu sakārtojumi. Tie ļauj jums savaldīt matus dažu sekunžu laikā, lai kur jūs atrastos. Kāda ir vienkāršākā kupejas versija? Veidojot poniju, pēdējā apvijumā jūs nevelciet matus līdz galam; mati, kas karājas uz leju, tiek aptīti ap gumiju. Jūs varat izveidot netīro kupenu, izveidojot franču vijumu, bet saspraudes vietā izmantojiet lielu matu saspraudi.

Kāzu pušķis - atkarībā no sejas formas un vēlmēm katru no aprakstītajiem pušķiem var izveidot kāzu svinībām. Kāzu versijai jābūt glītai, rotātai ar klipšiem un interesantu pīnīti. Iespēju ir bezgalīgi daudz - jūs varat sajaukt pušķi ar pīnīti, nogludināt matus vai savilkt šķipsnas un piespraust tās.

Dažāda garuma matu pušķi

  • Maizīte un īsi mati - tikai retais zina, ka īsiem matiem var uztaisīt maizīti. Tas ir diezgan laikietilpīgi, bet izskatās satriecoši. Jums ir nepieciešamas sīkas matu saspraudes; katra no tām nostiprina vienu matu posmu. Ja mati ir pietiekami gari, tos var savilkt mazos "gliemežnieciņos" un cieši saspraust galvas aizmugurē - vienu blakus otram. Vēl viena iespēja ir piespraust īpašas frizūras kupenas formā. Sprādzei jābūt jūsu matu krāsā.
  • Ķemme un cirtaini mati - meitenēm ar cirtainām frizūrām patīk valkāt kupenas. Cirtas ir ļoti viegli ieveidot - nav nepieciešama ieķemmēšana. Vienkāršākais variants ietver matu savilkšanu ponija astē un pakāpenisku katras daļas saspraušanu.
  • Ķemme un vidēji gari mati - ir jāpārliecinās, ka šķipsnas neslīdēs prom. Vidēja garuma matu kupenai var būt nepieciešami palīglīdzekļi - piespraudes, papildu gumija vai gumija vai gumijas sūklis. Ja mati ir biezi, varat saspraust katru sekciju pa kārtai, veidojot romantisku vainagu ap gumiju.
  • Ķemme un gari mati - tā vienmēr izskatās satriecošāk, un tai nav nepieciešamas ne sūkļi, ne mākslīgas bizes. Pēc matu izķemmēšanas tos vienkārši aptiniet ap gumiju, nostipriniet ar matu laku un nostipriniet ar piespraudēm.

Dūraiņu piederumi - lietas, kas nepieciešamas, veidojot frizūru

Tie ļaus jums viegli un ātri izveidot pušķi, izrotāt frizūru un palīdzēs jums izveidot unikālu izskatu. Populārākie matu pušķu piederumi:

Matu pušķu rotājumi

  • Invisibobble gumija - nodrošina lielisku fiksāciju, neslīd. To var aptīt ap kūniņu vai izmantot kūniņas sūkļa vietā.
  • Matu sprādzes - tās piešķir kupai raksturu, pārvērš parastu frizūru par satriecošu un gaumīgu frizūru īpašiem gadījumiem.
  • Ziedi uz gumītēm vai piespraudes - puķaini aksesuāri lieliski sader ar spāņu pušķi un rada romantisku izskatu. Lieliski piemērots vasarai, brīvām kleitām.
  • Viltus pīnīte - gumija ar piestiprinātu pīnīti ir visvienkāršākais variants. Izveidojiet pušķi un aptiniet gumiju, lai iegūtu oriģinālu stilu. Pīte lieliski noder smalkiem un mazapjomīgiem matiem.
  • Matu siksna - tai jābūt interesantai un pieskaņotai tērpam, lai tā izceltu gan jūsu frizūru, gan visu tēlu.

Instrumenti pīnes veidošanai

  • biksītes - gadiem ilgi neaizstājams, šis palīgrīks nebūs pārspēts; nekas tik efektīvi nenotur matus kā tradicionālā biksīte.
  • matu eļļa - izlīdzina, piešķir spīdumu, pielabo matu sprogas, palīdz veidot frizūru, lieliski noder, veidojot spāņu kūku.
  • matu laka - izmanto kā nobeiguma līdzekli, lai padarītu spāņu kūku ilgnoturīgāku. Pateicoties aerosolam, neviena no šķipsnām neslīdēs, tādējādi sabojājot efektu.
  • ķemme ķemmēšanai - tai vienā pusē jābūt ar asu smaili, lai sadalītu matus daļās un veidotu vienmērīgas šķēlītes. Jāatceras, ka ķemmēšana palielina matu apjomu.
  • matu tīkliņš - uzliekot to uz spāņu kupenas, tas ne tikai uzturēs frizūru glītu, bet arī kalpos kā pārsteidzošs rotājums. Matu tīkliņš var būt gluds un vienkāršs vai arī bagātināts ar dažādām pērlēm, pērlītēm un blizgakām.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika