TOP 10: labākās daudzfunkcionālās sejas maskas, ko varat pagatavot mājās

TOP 10: labākās daudzfunkcionālās sejas maskas, ko varat pagatavot mājās

Pilnīgi dabiskas, efektīvas, spējīgas rūpēties par visiem ādas tipiem un īpaši viegli pagatavojamas – redziet uz savas ādas, cik neticami un spēcīgi tās var iedarboties.

Pašdarinātas sejas maskas joprojām ir viens no labākajiem ādas kopšanas veidiem, pie kā varat vērsties. To neapstrīdama priekšrocība ir tā, ka jūs tās veidojat pats. Tādējādi jūs esat atbildīgs par šīs mājas kosmētikas "ražošanu". Tas, savukārt, ļauj iegūt augstas klases kosmētikas līdzekli, kas ir ideāls visos aspektos, nodrošinot tieši tādu efektu, kādu vēlaties. Šeit ir labākās sejas masku receptes, kuras piemērotas visiem sejas ādas tipiem, mūžīgas un uzticamas – uzziniet to spēku un atklājiet, ko īsti nozīmē nevainojama sejas āda.

Tas atmaksājas: kāpēc ir vērts uzklāt sejas maskas?

Neapšaubāmi, sejas maskas ļoti pozitīvi ietekmē ādas stāvokli. Nav neviena cita kosmētikas līdzekļa, kura labvēlīgo iedarbību varētu salīdzināt ar dabīgo eļļu piedāvātajām īpašībām. Vienā mirklī, kas aizņem tikai dažus desmitus minūšu, tās spēj atsvaidzināt ādu, uzlabot tās izskatu, izlīdzināt un dzēst nogurumu no sejas. Bez tam dabiskās eļļas apgādā sejas ādu ar daudzām būtiskām barojošām vielām. Pašdarinātas sejas maskas, kā minēts iepriekš, ir pilnīgi dabiskas un tajās nav sintētisko vielu. Jūs tās izveidojat pats, kas padara jūs par izšķirošo personu attiecībā uz sastāvdaļām, no kurām sastāv skaistumkopšanas līdzeklis.

Pirms maskas uzlikšanas – sagatavojiet seju procedūrai

Lai maksimāli izmantotu konkrētu sejas masku un palīdzētu tai sniegt vēlamo efektu – vienmēr sagatavojiet savu ādu šai skaistumkopšanas procedūrai.

Lai to izdarītu pareizi, notīriet seju, rūpīgi noņemot kosmētiku un citus netīrumus. Laba ideja ir veikt eļļas attīrīšanas metodi, kas ir populāra blogeru OCM vidū, un pēc tam attīriet ādu ar sejas skrubi, lai atbrīvotu seju no atmirušajām epidermas šūnām.

Tādā veidā jūs atverat ādas poras, un masāža, ko veicat sejas skrubēšanas laikā, stimulē mikrocirkulāciju un palielina ādas uzsūkšanās ātrumu. Līdz ar to vielām, no kurām veidota sejas maska, ir vieglāk iekļūt ādā un sasniegt tās apakšējos slāņus. Taču ir vērts saprast, lielākā daļa sejas masku ir paredzēts uzklāt arī uz citām ādas zonām, ne tikai uz sejas. Tāpēc nākamreiz mēģiniet uzklāt sejas masku arī uz kakla un dekoltē. Protams, izlaižot lūpu un acu ādu.

Sejas maskas uzklāšanas zelta likumi

  • Sejas masku vislabāk uzklāt vakarā, ap pulksten 18:00.
  • Uzklājiet to uz rūpīgi notīrītas sejas ādas.
  • Pēc sejas maskas noņemšanas līdzsvarojiet ādas pH, noslaukot ādu ar toniku un pēc tam ar mitrinātāju.

10 labākās mājās gatavotās sejas maskas

1. Gurķu sejas maska

  • 1 vidējais gurķis
  • 1/2 tējk. avokado eļļa

Šī ir pasaulē vienkāršākā sejas maska, kas demonstrē neticamas sejas kondicionēšanas īpašības. Gurķis lieliski atsvaidzina, noņem ādas nogurumu, mazina tūsku, izlīdzina ādas toni, mitrina un izlīdzina to. Kombinācijā ar dabīgo eļļu ievērojami uzlabojas tās barojošās, aizsargājošās un pretnovecošanās īpašības. [Avokado eļļa] satur daļu no septiņiem vērtīgiem vitamīniem, taukskābēm un antioksidantiem. Sarīvē vienu vidēja izmēra gurķi, izspiež sulu un sajauc zaļo mīkstumu ar 1/2 tējkarotes avokado eļļas. Uzklājiet uz sejas un noskalojiet pēc 15 minūtēm.

2. Rauga sejas maska

  • 20 g rauga
  • 2-3 ēd.k. dabīgā jogurta
  • 1 tējk. Džodžobas eļļa

Raugs satur daudz B vitamīna, olbaltumvielu un minerālvielu: fosfora, cinka, magnija, dzelzs, kālija, selēna un hroma. Tā bagātīgais sastāvs padara raugu par ideālu uzturvielu nogurušai un blāvai ādai, kurai ir plankumi. Džodžobas eļļa līdzsvaro sebumu, kas nozīmē, ka tā piepilda sausu ādu ar ūdeni un novērš taukainas ādas problēmas. Jogurts savukārt mitrina, mīkstina un izceļ sejas krāsu, kā arī līdzsvaro ādas pH līmeni.

3. Piena un medus sejas maska

  • 3 ēd.k. medus
  • 3 tējk. pienu
  • 1/2 ēd.k. mandeļu eļļa

Rūpīgi samaisiet visas sastāvdaļas, lai tās uzklātu uz sejas un kakla. Pēc 15 minūtēm uzmanīgi noskalojiet ar siltu ūdeni. Medum piemīt ārstnieciskas un pretiekaisuma īpašības, tāpēc tas ir atzīts par spēcīgu pretlīdzekli visām iespējamām ādas nepilnībām. Tas novērš kairinājumu, tostarp saules apdegumus, un aizsargā pret ārējo agresoru nelabvēlīgo darbību. Mandeļu eļļa baro ādu, palielina tās elastību un apgādā dermu ar vērtīgām taukskābēm. Piens mitrina ādu un tam ir pretnovecošanās efekts.

4. Kartupeļu un džodžobas eļļas sejas maska

  • 1 neapstrādāts kartupelis
  • 1/2 tējk. džodžobas eļļa

Kartupeli sarīvē, noņem lieko sulu un mīkstumam pievieno džodžobas eļļu. Ļaujiet sejas maskai nostāvēties 15 minūtes un noņemiet to no ādas ar siltu ūdeni. Jūs varat sagaidīt, ka kartupelis dzēsīs nogurumu un pietūkumu no jūsu sejas, izcels sejas krāsu, un, regulāri lietojot, tas mazinās pigmentācijas zīmes. Āda kļūst labi hidratēta, tās tonis ir veselīgs. Pateicoties džodžobasbas eļļai, āda kļūst aizsargāta pret pilsētas piesārņojumu un visiem zināmajiem kairinājumu veidiem, tostarp saules izraisītajiem. Patiesība ir tāda, ka džodžobasbas eļļa satur skvalēnu - dabisku cilvēka sebuma sastāvdaļu. Pateicoties šai īpašībai, džodžobasbas eļļa ir laba, lai cīnītos ar seboreju un uzturētu atbilstošu ādas mitruma līmeni.

Labā ziņa ir tā, ka kartupeļu masku var uzklāt arī acu ādai. Tas palīdzēs jums samazināt pietūkumu un tumšos lokus. Arī acu ādai vajadzētu kļūt izlīdzinātākai.

5. Olu baltuma, argana eļļas un E vitamīna sejas maska

  • 2 olu baltumi
  • 5 pilieni E vitamīna
  • 1/2 tējk. argana eļļa

Sakuļ olu baltumus, līdz tie kļūst gaiši un gaisīgi. Apvienojiet to ar E vitamīnu un argana eļļu.

Uzklājiet uz sejas un noskalojiet pēc 15 minūtēm. Šī sejas maska ​​padara ādu elastīgāku un ievērojami atjaunotu. Olu baltums izlīdzina grumbas, mitrina un baro. E vitamīns padara ādu jaunāku, kā arī aizsargā to pret krāsas maiņu un kaitīgajiem UV stariem. Argana eļļa ir atzīta par spēcīgāko eļļu atjaunojošo īpašību ziņā.

6. Džodžobasbas eļļas un želatīna sejas maska ​​ar pienu

  • želatīns
  • piens
  • 1/2 tējk. džodžobasbas eļļa

Želatīna sejas maska ​​ir lieliski piemērota, lai atbrīvotu ādas poras, izceltu un atsvaidzinātu ādu. [džodžobasbas eļļa] ir bagāta ar antioksidantiem un neaizstājamām taukskābēm, kā arī vērtīgo skvalānu. Sajauciet pienu un želatīnu vienādās proporcijās (1:1) un ievietojiet mikroviļņu krāsnī. Turpiniet tos sasildīt 15 sekundes. Izņemiet maisījumu un sajauciet ar džodžobasbas eļļu. Kad sejas maskas masa ir atdzisusi un kļūst biezāka, iegūstot želatīna formu, uzklājiet to uz ādas un ļaujiet tai iedarboties. Želatīna maska ​​ir pīlinga maska. Tas nozīmē, ka to ir jānoņem, noraujot to, sākot no zoda, virzoties uz augšu.

7. Apelsīnu un argana eļļas sejas maska

  • apelsīnu sula
  • 1 tējk. olīveļļa vai argana eļļa

Šī ir antioksidējoša un atjaunojoša sejas maska, kas ir pilna ar C vitamīnu un omega taukskābēm. Apelsīnu sulas uzdevums ir atsvaidzināt, izlīdzināt un tonizēt ādu. Tas arī paskābina ādu un apgādā to ar C vitamīnu, ko parasti sauc par jaunības vitamīnu. Eļļa aizsargā un novērš gan dehidratāciju, gan ādas kairinājumu. Turklāt tā atstāj ādu elastīgu.

8. Alvejas, medus un avokado eļļas sejas maska

  • 2 ēd.k. medus
  • 1 ēd.k. alvejas sula
  • 1 tējk. avokado eļļa

Apvienojiet alvejas sulu ar avokado eļļu un rūpīgi samaisiet. Ļaujiet sejas maskai nostāvēties uz sejas 20 minūtes un noskalojiet to ar remdenu ūdeni. Alveja ir pazīstama ar nomierinošu un atdzīvinošu efektu ādai, atdzīvina to un uztur atbilstošu hidratācijas līmeni. Turklāt, pateicoties avokado eļļai, sejas āda kļūst atvieglota, elastīga un pabarota ar vitamīniem. Runājot par medu, tam piemīt antiseptiska un detoksikācijas iedarbība, taču tas vēl nav viss. Medus arī izārstē ādas defektus, baro seju un izlīdzina to. Tā ir neticami laba sejas maska ​​sausai, blāvai un nobriedušai ādai; arī ādai ar nepilnībām šī sejas maska ​​būs noderīga.

9. Burkānu sejas maska

  • 1 burkāns
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējk. medus
  • 1 tējk. dabīgais jogurts

Sajauc ēdamkaroti smalki sarīvētu burkānu ar olas dzeltenumu, tējkaroti medus un jogurtu. Ļaujiet maskai nostāvēties uz sejas 20 minūtes un noskalojiet to ar siltu ūdeni. Šī burkānu sejas maska ​​ir lieliski piemērota normālam un nogurušam ādas tipam, kuram raksturīga blāva sejas krāsa. Tā padara ādas toni veselīgāku, novērš dehidratāciju, mīkstina epidermu, cīnās ar pinnēm un citiem ādas bojājumiem, baro un padara ādu atdzīvinātu. Medus cīnās pret baktērijām un ir dabisks antioksidants.

10. Ābolu sejas maska

  • 1 ābols
  • 1 ēd.k. milti
  • dažus pilienus citrona sulas
  • 1/2 tējk. džodžobasbas eļļa

Ābolu sarīvē, sajauc ar vienu ēdamkaroti kartupeļu, kukurūzas vai rīsu miltu, pievieno dažus pilienus citrona sulas un pusi tējkarotes džodžobasbas eļļas. Uzklājiet masku uz sejas un pēc 15 minūtēm noņemiet ar remdenu ūdeni.

Īsā laikā ābolu sejas maska uzlabo ādas izskatu, atjauno tās pH, tonizē, izceļ krāsas izmaiņas un nodrošina pretnovecošanās efektu. Ābols aizsargā pret priekšlaicīgu ādas novecošanos, ir antiseptisks un atstāj ādai veselīgu spīdumu. Citrons padara sejas krāsu gaišāku un izlīdzina tās toni. Skaidrības labad, pateicoties citronu sulai, āda kļūst svaiga un labi atpūtusies. Runājot par džodžobasbas eļļu, tā padara sejas ādu ievērojami atjaunotu un gludu. Turklāt tas atjauno ādas hidrolipīdu barjeru.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika