Profesionālas matu kopšanas procedūras. Kuras matu kondicionēšanas procedūras ir vērts pārbaudīt?

Profesionālas matu kopšanas procedūras. Kuras matu kondicionēšanas procedūras ir vērts pārbaudīt?

Kāpēc dažiem no mums ir nepieciešama tikšanās ar matu iecelšanu? Ir pienācis laiks kliedēt mītu, ka frizieri nav informēti par matu kopšanu. Atklājiet labākās matu kopšanas, mitrināšanas un skaistumkopšanas procedūras. Kurus ir vērts pārbaudīt?

Kopš atklājām dabisko eļļu spēku, mēs esam mēģinājuši rūpēties par matiem mājās. Piešķirt matiem nepieciešamās uzturvielas, neapmeklējot salonu, kļūst arvien vieglāk un vieglāk. No otras puses, gadās, ka mājas ārstēšana vairs nav efektīva. Vai nu mūsu matiem ir dažādas izvēles, vai arī tiem ir nepieciešams spēcīgāks atbalsts. Par laimi, ir salonu procedūras, kas palīdz mums salabot un izdaiļot matu sakārtojumus.

Matu apgriešana vai krāsošana nav vienīgais, ko varat apmeklēt salonā. Atklājiet labākās matu kopšanas procedūras! Uz kuriem tu dosies?

1. Matu Botox

Botox liek mums domāt par estētisko medicīnu. Tas ir sācis valdīt arī frizētavās. Tā ir matus barojoša procedūra, kas vājiem matiem atgriež vitalitāti un skaistumu. Tas aizpilda spraugas matu struktūrā, atjauno mīkstumu un spīdumu, dziļi mitrina un nodrošina aizsardzību.

No kurienes cēlies ārstēšanas nosaukums? Lai veiktu matu botoksu, nepieciešama... šļirce! Tomēr nav par ko uztraukties – tā ir neinvazīva un nesāpīga matu kopšana. Šļirci izmanto tikai ērtākai seruma uzlikšanai. Kondicionējošais produkts ir balstīts uz pilnīgi dabīgām sastāvdaļām bez sāļiem, parabēniem, sulfātiem, krāsvielām utt. Matu botox nodrošina matus ar daudz vērtīgu vitamīnu, minerālvielu un matus veidojošām vielām, piem. kolagēns. Nav brīnums, ka to sauc par vitamīnu bumbu matiem.

2. Darsonvalizācija

Šī ārstēšana nav viena no populārākajām. To izmanto arī ādas kopšanā. Procedūras nosaukums cēlies no d’Arsonval augstfrekvences, zemsprieguma un liela strāvas stipruma strāvas izmantošanas. Tiek izmantota speciāli izstrādāta ierīce, kas aprīkota ar elektrodu. Kad tas pieskaras galvas ādai, rodas elektriskā izlāde (ar raksturīgu uzliesmojumu) un veidojas spēcīgi dezinficējošais, antibakteriālais un pretiekaisuma ozons.

Darsonvalizācija matiem:

  • attīra un dezinficē galvas ādu,
  • iznīcina baktērijas un sēnītes, kā arī kavē to attīstību,
  • stimulē šūnu atjaunošanos un matu augšanu,
  • tiek galā ar iespējamu ādas iekaisumu.

Darsonvalizācija ir nesāpīga un neinvazīva matu procedūra, īpaši ieteicama cilvēkiem, kas cīnās ar matu izkrišanu, taukainību, seborejas matu izkrišanu u.c.

3. Matu tvaika apstrāde

Ja vēlamies palutināt savus matus ar SPA, matu tvaicēšana ir lieliska ideja. Tā ir profesionāla matu kopšana. Tas ietekmē matus ar nedaudz augstāku temperatūru, tādējādi atverot matu kutikulas. Procedūra nodrošina arī optimālu mitrumu, kas ļauj viegli uzsūkties uzklātā kondicionējošā līdzekļa uzturvielām.

Matu tvaika procedūra nodrošina perfektu barošanu, mitruma palielināšanu, nostiprināšanu un atjaunošanos. Šī vienkāršā apstrāde ietver apmēram trīsdesmit minūtes pavadīšanu zem ierīces, kas izskatās pēc liela matu žāvētāja, un destilēta ūdens izmantošanu, lai pastiprinātu kosmētikas iedarbību.

Ir divu veidu matu tvaicēšanas ierīces:

  • parastais tvaikonis – darbojas ļoti vienkāršā veidā, radot tvaiku,
  • mikro miglas tvaikonis – ultraskaņas rada vieglu ūdens miglu.

Jūs varat viegli pārvietot šāda veida ārstēšanu uz savu māju un veikt to pats. Vajag tikai pareizu kosmētiku piem. viens no trim Nanoiliem un mazliet brīvā laika. Vairāk par tēmu šeit mājas matu tvaika apstrāde.

4. Skābekļa infūzija galvas ādai

Profesionāla matu un galvas ādas kopšana. Skābekļa mezoterapija ir cits procedūras nosaukums. Tās darbība balstās uz koncentrēta skābekļa īpašībām (ozona vietā tiek izmantotas pamata skābekļa daļiņas).

Ko ietver skābekļa infūzija?

Īpaša ierīce pārnes skābekli, kā arī ļoti barojošu sastāvdaļu maisījumu uz ādu. Pateicoties šādai kombinācijai, mēs ietekmējam matus ar dubultu spēku, jo skābeklis pats par sevi sniedz brīnišķīgas priekšrocības matiem:

  • samazina matu izkrišanu un stimulē augšanu
  • baro, mitrina un atdzīvina galvas ādu
  • noņem atmirušās ādas šūnas, sebumu un kosmētikas nogulsnes
  • paceļ matu saknes, sabiezē un palielina elastību

Skābekļa mezoterapija pārsvarā tiek veikta sērijveidā – optimālais variants paredz veikt 4-6 procedūras ik pēc 10-14 dienām. Parasti viena skābekļa skalpa procedūra ilgst līdz 40 minūtēm. Šīs terapijas ņemšana vērā ir jēga, ja mēs vēlamies stimulēt matu augšanu, mums ir problēmas ar vājiem, retinātiem matiem, pārlieku olbaltumvielām, blaugznām vai traucētu sebuma sekrēciju.

5. Jonoforēze

Galvaniskās strāvas var izmantot arī matu kopšanai. Tie izraisa kontrolētu hiperēmiju un stimulē šūnu atjaunošanos. Jonoforēze nav populāra matu ārstēšana, jo tā ir biežāka ādas kopšanas procedūrās. Pārcelts uz frizūru jomu, ieteicams kā efektīvs līdzeklis pret matu izkrišanu. Jonoforēze ievada atbilstošus barības vielu jonus galvas ādāstiprina matus, bloķē matu izkrišanu, samazina sebuma pārprodukciju un taukainību.

6. Karboksiterapija matiem

Viegli uzminēt pēc nosaukuma, karboksiterapija izmanto oglekļa dioksīdu. Tas tiek ievadīts zem ādas, izraisot kontrolētu asinsvadu paplašināšanos noteiktās vietās. Tā ir viena no invazīvākajām terapijām, taču nav īpaši sāpīga – dioksīda injicēšana zem ādas var radīt diskomforta sajūtu. Ir iespējams neliels apsārtums un pietūkums, taču tie ātri izzūd. Galvenais ir tas, ka karboksiterapija ir efektīva.

Šī profesionālā matu kopšana stimulē galvas ādas mikrocirkulāciju, kas nozīmē dziļu matu folikulu kondicionēšanu, stiprākus matus, ātrāku matu augšanu un mazāku priekšlaicīgas balināšanas risku. Karboksiterapija galvenokārt palīdz izārstēt alopēciju un plikpaurību.

7. Keratīna matu izlīdzinošā procedūra

Iespējams, ka salonos visbiežāk tiek veiktas keratīna procedūras. Kāpēc? Jo tie gan atjauno matus, gan uzlabo to izskatu. Lai gan daudzi cilvēki domā, ka [keratīna matu kopšanas] mērķis ir tikai atbrīvoties no nevēlamām cirtām un (kā norāda nosaukums) izlīdzināt šķipsnas, patiesībā tā ir profesionāla procedūra bojātiem matiem, kas:

  • fiksē bojātās matu struktūras
  • dziļi atjauno matus un stiprina sīpolus
  • nodrošina spīdumu, maigumu, zīdainu gludumu un elastību
  • padara matus izturīgus pret mitrumu un kaitīgiem elementiem

Salona keratīna procedūrai ir jāizmanto piemēroti produkti – profesionālas koncentrācijas kondicionējošās vielas, antioksidanti, kas satur svarīgāko sastāvdaļu. Tas ir keratīns – matu veidošanas proteīns. Frizieris “gludina” produktu matos ar gludekli vai ultraskaņas taisnotāju.

8. Galvas ādas mezoterapija

Visbiežāk sievietes iesaka un izvēlas. Frizieri apliecina tās neticamās priekšrocības. Galvas ādas mezoterapija bieži tiek izmantota, lai novērstu matu izkrišanu. Procedūras biežums un intensitāte jāpielāgo individuāli atkarībā no problēmas smaguma pakāpes.

Galvas ādas mezoterapija ir ieteicama cilvēkiem, kuriem diagnosticēta pārmērīga matu izkrišana. Tas sastāv no barojoša kokteiļa uzklāšanas, kas pastiprina spuldzes un novērš matu izkrišanu. Pieejamās opcijas ietver:

  • galvas ādas mezoterapija bez adatām – līdzeklis tiek ievadīts ādā caur īslaicīgiem elektriskā lauka veidotiem mikrokanāliem,
  • mikroadatu mezoterapija – matu kopšana, kas ietver preparāta ievadīšanu ar rullīti, kas epidermā veido tūkstošiem mikro caurumu,
  • adatu skalpa mezoterapija – barības vielu nogādāšana matos ar mikroinjekciju palīdzību.

Kādas ir mezoterapijas priekšrocības matiem? Tas bloķē matu izkrišanu, stimulē augšanu un atjaunošanos, paātrina atjaunošanos un nostiprina spuldzes, atjauno ādas bioloģisko līdzsvaru.

9. Trombocītiem bagāta plazma matiem

Ar trombocītiem bagātinātās plazmas terapija kļūst arvien populārāka matu izkrišanas ārstēšanā. Diemžēl tā ir dārga procedūra, tāpēc standarta mezoterapija joprojām ir izplatītāka. Šajā gadījumā matu augšanu paātrina, galvas ādā ievadot ar trombocītiem bagātu plazmu. Šis terapijas veids ir piemērots gan plikpaurīgiem cilvēkiem, gan tiem, kas vienkārši vēlas kādu matu uzlabošanu.

Soli pa solim ar trombocītiem bagātināta plazmas mezoterapija:

  1. tiek savāktas asinis un pēc tam ekstrahēta ar trombocītiem bagāta plazma
  2. galvas āda tiek desensibilizēta, lai ārstēšanas laikā mazinātu sāpes
  3. Preparātu injicē ādā

Tā ir profesionāla procedūra, kas samazina matu izkrišanu un uzlabo matu augšanu. Lai novērstu matu izkrišanu, pietiek ar 10-15 minūtēm – tik ilgi procedūra ilgst. Diemžēl ataugšanas process ir ilgāks – līdz trim mēnešiem. Tomēr ar trombocītiem bagātas plazmas izmantošana matiem atmaksājas, jo rezultāti ir sensacionāli.

Trīs procedūru sērija:

  • padara matus stiprākus un biezākus, šķipsnas vairs neizkrīt pārmērīgi,
  • sīpoli tiek stimulēti, tāpēc ir redzami vairāk matu.

10. Trihologs galvas ādas pīlings

Galvas ādas un matu tīrīšana ir ārkārtīgi svarīga, jo tā pasargā jūs no tādām problēmām kā blaugznas. Laiku pa laikam trichologa skrubis ir jēga, jo pat labākais šampūns neatstās jūsu matus un galvas ādu tik tīru. Lai arī noteiktu problēmu gadījumā ir ieteicamas citas procedūras, [galvas ādas pīlings] ir obligāta matu kopšana, kas jāveic regulāri un kā profilakses veids.

Frizieri veic divu veidu šīs procedūras:

  • galvas ādas pīlings ar pīlinga līdzekli,
  • kavitācijas pīlings ar ultraskaņu.

Neatkarīgi no tā, kādu veidu mēs izvēlamies, galvas ādas skrubis vienmēr nodrošina tādus pašus rezultātus. Veicot pareizi, galvas ādas pīlings atbrīvo galvas ādu no netīrumiem, kosmētikas atlikumiem, sebuma uzkrāšanās, atmirušajām ādas šūnām. Tas atbloķē matu folikulu izejas, tāpēc nākamās procedūras dod labākus rezultātus, jo sīpoli saņem vairāk barības vielu. Turklāt trihologa skalpa skrubis stimulē asinsriti, lai mati kļūtu stiprāki.

11. Matu ultraskaņas un infrasarkanais gludeklis

Kā darbojas matu ultraskaņas un infrasarkanais gludeklis? Tas ir taisnotājs, kas izstaro ultraskaņas un infrasarkanā gaisma. Pateicoties ierīcei, ir iespējama vienlaicīga matu atjaunošana ar ultraskaņu un infrasarkano gaismu. Procedūras ar ultraskaņas un infrasarkano gludekli iedarbojas vājiem matiem, piem. ķīmiskās apstrādes dēļ. Ar šo moderno un inovatīvo ierīci matos tiek iespiests īpašs barojošs līdzeklis. Ultraskaņas un infrasarkano staru taisnotāju bieži izmanto keratīna procedūrām. Tas arī uzlabo matu eļļas procedūru rezultātus — ultraskaņa un infrasarkanā gaisma ļauj eļļām viegli iekļūt matu stieņos un nogādāt tās dziļi matos. Ultraskaņas gludeklis iespiež kosmētikas līdzekli matos, neizmantojot siltumu, tāpēc tas ir drošāks. Tas ir paredzēts tikai matu atjaunošanai un stiprināšanai, nevis piem. padarot matus taisnus.

12. LED gaismas terapija matiem

Arvien vairāk frizētavu sadarbojas ar trichologiem, tāpēc viņi ievieš dažas inovatīvas procedūras, kas vienlaikus kondicionē un dziedē. LED gaismas terapija ir viena no tām. To lieto galvas ādas atjaunošanai, matu augšanas stimulēšanai un matu izkrišanas novēršanai.

Domājot, kādu matu augšanu veicinošu līdzekli izvēlēties, gaismas terapiju ir vērts izmēģināt. Tas ir vismodernākais līdzeklis vājiem un plāniem matiem. Izrādās, ka 640 nm LED gaisma spēj stimulēt cirkulāciju matu folikulās, tādējādi matu spuldzes tiek nodrošinātas ar skābekli un dziļi kondicionētas. LED gaisma iedarbojas uz matiem kā stimulators, jo tā iedarbina šūnu vielmaiņu un proteīna sintēzi, kas ir matu celtniecības materiāls.

LED gaismas matu apstrāde ir neinvazīva, nesāpīga un ļoti relaksējoša. To var veikt katru sezonu un kombinēt ar citām procedūrām, piem. mezoterapija. Vienreizēja LED gaismas lampas izmantošana nedos redzamus efektus, tāpēc ieteicama 10 procedūru sērija, katra 20 minūtes.

13. Matu atjaunošanas procedūras

Profesionālām matu kopšanas metodēm ir paredzēts atjaunot bojātu un pārmērīgi apstrādātu matu struktūru. Viņi nāk palīgā, kad mums negribas nogriezt bojātos matus. Tie ļauj mums izvairīties no skarba matu griezuma, jo spēcīgi koncentrēti produkti, kas sastāv no novatoriskām sastāvdaļām. Slavenības ir trakas par matu atjaunošanas procedūrām, jo tās ļauj krasi mainīt krāsu, neuztraucoties par matu bojājumiem.

Divas populārākās matu atjaunošanas procedūras:

  1. Olaplex – ārstēšana, kas sastāv no trim posmiem. Tas nosaka ķīmiskos, termiskos un mehāniskos bojājumus matu iekšienē un pēc tam tos fiksē. Olaplex ir slavens ar to, ka atjauno saites disulfīda tiltos, lai mati atgūtu veselību un skaistumu.
  2. Joico – četru produktu komplekts, kas darbojas sinerģijā, nodrošinot matu atjaunošanos, pastiprināšanu, mitrināšanu un pastiprinātu spīdumu. Joico K-Pak pamatā ir divas patentētas tehnoloģijas: Bio-Advanced Peptide TM (reģenerē peptīdu ķēdes matos) un QuadramineR Complex (19 aminoskābju komplekts, kas aizstāj dabisko keratīnu).

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika