Mani skaisti, plāni mati - labākie matu griezumi un stila padomi

Mani skaisti, plāni mati - labākie matu griezumi un stila padomi

Ploni mati nav pasaules gals.

Taisnība, ka jūs nevarat izvēlēties jebkuru frizūru, bet jūs varat izvēlēties starp daudziem izciliem matu griezumiem.

Jūs pārsteigs, cik daudz ir mūzikas vai kino zvaigžņu, kuru matiem trūkst apjoma un biezuma. Neskatoties uz to, viņas izskatās satriecoši ballītēs, fotosesijās un filmēšanas laukumos.

Viņu noslēpumi ir pareizs matu griezums, laba frizūra un virkne vienkāršu triku (kurus iesaka blogeri, vlogeri un frizieri).

Ja plāni, vāji mati uztrauc arī jūs - jūs esat īstajā vietā.

Mēs apkopojām karstākos un labākos matu griezumus un frizūras plāniem matiem. Par desertu jūs saņemsiet sauju noderīgu un viltīgu hakeru, kas ļaus jums baudīt nepārtraukti skaistu frizūru. Jūs beidzot iemīlēsiet savus tievos matus.  

TOP 10 labākie matu griezumi plāniem un smalkiem matiem

1. Klasisks bobs ar sprādzienu

Mūžīga frizūra, kas ir, bija un būs. Anna Vintūra - modes karaliene, britu Vogue redaktore - noteikti ir uzlabojusi tās popularitāti. Viņa ir pati savā klasē. Viņas nevainojamā un elegantā frizūra sader ar jebkuru apģērbu. Īsai boba frizūrai ar sprādzienu jāsasniedz žokļa līnija. Pateicoties šim matu griezumam, jūs uzreiz iegūsiet lielisku apjomu un perfektu izskatu. Anna Vintūra nēsā taisnu bārksteni, taču ir iespējams nēsāt arī uz sāniem novietotu sprādzienu, lai izjauktu vienmuļību un piešķirtu tai savdabību.

2. Klasisks bobs bez sprādziena

Tas, protams, ir atšķirīgs iepriekšējās frizūras variants. Šī frizūra ir bez bārkstīm. Garums ir atkarīgs no jums - izvēlieties bobu līdz zoda zariņam vai arī veidojiet to garāku, lai gali būtu skaisti savīti uz augšu. Lai iegūtu kuplumu un blīvumu, matus priekšpusē neslāņojiet. Šāda boba versija nozīmē vieglu veidošanu - ar lielu, apaļu suku. Slīpēts bobs ir lieliska izvēle smalkiem matiem, piešķirot tiem maksimālu apjomu.

3. Blunt bobs

Tā ir viena no iespaidīgākajām šīs sezonas frizūrām. Viena garuma mati ļauj to ieveidot ar apaļu suku (lai tas atgādina garu bobu) vai izžāvēt šķipsnas ar lielu, kvadrātveida suku (termix lāpstiņa ir viena no pārdotākajām, tā ir saudzīga un samazina žāvēšanas laiku). Šāda frizūra liek plānām šķipsnām izskatīties stiprām, veselīgām un apjomīgām. Blunt bob ir viena no Kimas Kardašjanas iecienītākajām frizūrām. Tas liek plāniem matiem izskatīties patiešām lieliski neatkarīgi no matu krāsas, tekstūras vai vecuma.

4. Lob - garš bobs

Ploni, trausli mati labi sadzīvos ar lobu - garāku boba versiju. Tas ir patiešām pateicīgs, kad runa ir par ieveidošanas rutīnu. Mati ir nedaudz īsāki aizmugurē. Tas atgādina burtu A. Mati ir īsi aizmugurē un pakāpeniski iegūst garumu priekšpusē, radot plecu garuma vai garāku matu efektu.

5. Shag

Ja jūsu mati sniedzas līdz pleciem, palutiniet sevi ar frizūru, kas valdīja 70. un 80. gados. Es runāju par shag - mati ir slāņaini un (jābūt!) izstīdzējuši, bieži vien ar asu, drosmīgu sprādzienu. Meg Raiena filmā "Kad Harijs satikās ar Salliju" padarīja šo frizūru populāru. Tā piešķir tikko no gultas iznākušam izskatam, tāpēc ieveidošana nemaz nav sarežģīta. Vienkārši uzsmidziniet nedaudz ieveidošanas losjona un... sakārtojiet šķipsnas. Shag vislabāk izskatās, kad ļaujat matiem izžūt gaisā. Plāniem matiem ir tendence sprogoties, tāpēc, lai iegūtu nevainojamu izskatu, matu galos vajadzētu ieziest dažas dabīgas eļļas (marakujas eļļa ir viena no labākajām eļļām pret sprogvošanos, kas uztur veselīgus matu galiņus un novērš to novecošanos).

6. Dabisks balejažs un izgaismojumi smalkiem matiem

Spīdīgi atstarojumi padara matus kuplākus un blīvākus, pateicoties gaismu un ēnu spēlei. Matu apjoms tiek dubultots. Izgaismojumi izceļ atsevišķas matu daļas. Ja jūsu mati nav slāņoti, smalki izgaismojumi novērsīs plakanu un vārgu matu izskatu. Galvenais, lai toņi būtu smalki un maigi, vēlams, vienā krāsu gammā.

7. Apjomu palielinošs sprādziens

Tā ir laba izvēle meitenēm, kuras cenšas izaudzēt garus matus, uztraucoties par plānām un bezapjomīgām šķipsnām. Ja esat viena no viņām, "veltiet" matus priekšpusē un nogrieziet tos, veidojot taisnu vai diagonālu sprādzienu. Tas rada pilnīgākas un apjomīgākas frizūras iespaidu. Arī šeit noderēs viegli izgaismojumi, kas vienlaikus piešķir matiem kuplumu un blīvumu.

8. Maigi viļņi

Glābiņš gariem boba, plecu garuma vai nedaudz garākiem matiem, kas nav slāņaini. Smalki viļņi padara sejas aprises slaidākas. Tie piešķir matiem apjomu. Veidošanas procedūra ir bērnu spēle - ieberiet nedaudz ieveidošanas putu (piemēram, līdzekli, kas paredzēts smalkiem matiem, palielinot apjomu) vai izsmidziniet kādu maigu ieveidošanas losjonu.

9. Nogrieziet taisni

Izvairieties no asa slāņojuma, jo tas pastiprina plānāku matu iespaidu. Slāņotas šķipsnas ātri zaudē apjomu, tāpēc galu galā jums veidojas plakana frizūra. Atcerieties, ka plāni mati un slāņošana nav ideāli piemēroti. Kāpēc? Veidojot matu sakārtojumu, šķipsnas smagi krīt uz pleciem vai (otrādi) jums veidojas mutuļojošas šķipsnas. Pat gari un plāni mati var izskatīties glīti un apjomīgi - ja tos nebūsiet noslāņojuši.

10. Augsta ponija astīte

Tā ir klasika labākajā iespējamajā versijā. Ponija astīte nekad neiziet no modes. Padariet to vaļīgu un nekārtīgu, lai palielinātu apjomu. Maigs izķemmēšanas paņēmiens arī piešķir matiem nedaudz kupluma. Lai paceltu matu saknes, varat izmantot lielus matu ruļļus vai ieberzēt matu pūderi pirms ponija astes veidošanas. Pēc šāda veida nostiprināšanas vai nu izveidojiet poniju, vai arī netīru banānu.

11. Izvelciet cauri pīnei

Mākslīga pīnīte - izvelkama pīnīte - ir vienkāršs veids, kā iegūt apjomīgu frizūru. Jūsu plānajiem matiem tā patiks. Jūs vienkārši saplēsiet trīs parastas copes, lai iegūtu vaļēju, pilnu pīsi. Tiešsaistes attēli un pamācības rāda, kā bez piepūles izveidot izvelkamo pīsi. Dāmām, kuru mati ir gari un plāni, noteikti patiks šis efekts. Jo garāki mati, jo skaistāka pīnīte.

12. Izķemmēta piksi frizūra

Tā ir jauna dimensija īsiem matiem - drosmīgs griezums piksi faniem. Mati ir dažāda garuma slāņos, lai palielinātu apjomu. Vēl viena svarīga lieta ir nepadarīt to gludu. Tā vietā viegli izķemmējiet matus, lai iegūtu netīru, bet vienlaikus smalku izskatu. Pat visplānākie mati iegūs kuplumu un blīvumu.

Kā sabiezināt un kopt plānus matus?

Pārbaudiet dažus pārbaudītus trikus, kā piešķirt apjomu smalkiem matiem, kas ir prasīgi, jutīgi, pūkaini un viegli nosveras.

Plāniem matiem - 1. noslēpums: keratīns

Šis dabiskais matu celtniecības elements tiek izskalots nepareizas matu kopšanas dēļ. Lai papildinātu keratīna daudzumu matos, varat doties uz frizētavu, lai veiktu matu izlīdzinošu keratīna procedūru. Šādā veidā jūs barosiet šķiedras un nostiprināsiet matu tekstūru. Ikdienā lietojiet šampūnu ar keratīna piedevu, kas nesatur parabēnus un tādas vielas kā SLS.

Ploni mati - noslēpums Nr. 2: gulēšana ar augstu pītu matu biksīti

Ja vēlaties, lai mati būtu apjomīgi un tos būtu viegli ieveidot, tiklīdz pamostaties, - sapiniet pīsi, sākot no galvas augšas. Nepiniet matus pārāk cieši; pinot matus, viegli nolieciet galvu. Tā rezultātā matu saknes visas nakts garumā tiks paceltas, tāpēc pēc pīšanas noņemšanas mati šādā stāvoklī saglabāsies ilgas stundas.

Ploni mati - noslēpums Nr. 3: matu pūderis

Uzklājiet nedaudz pūdera uz matu saknēm, viegli iemasējot galvas ādu un matus. Šādā veidā jūs pacelsiet matu saknes, iegūstot apbrīnojamu matu apjomu un kuplumu.

Ploni mati - noslēpums Nr. 4: putu kondicionieris

Smalki mati vienkārši ienīst smagas maskas un kondicionierus. Lai saglabātu apjomu, barības vielas un aizsardzību, jums vajadzētu izvēlēties putu kondicionieri. Tas ne tikai apgādā matus ar vērtīgām sastāvdaļām, bet arī nodrošina vieglu ieveidošanu bez apgrūtinājuma. Labākie putu kondicionieri piešķir matiem spīdumu un aizsargā no kaitīgiem ārējiem faktoriem.

Plāniem matiem - noslēpums Nr. 5: matu eļļas

Ja izvēlaties jūsu matu tipam piemērotu eļļu, tā spēj pielāgoties matu struktūrai, padarot matus mīkstus, mirdzošus un kuplus, vienlaikus fiksējot ūdeni. Ploniem matiem ir piemērota auksti spiesta, nerafinēta makadāmijas eļļa. Tā ir pazīstama kā izzūdoša eļļa, jo tā pilnībā iesūcas matos, nepārslogojot tos. Makadāmijas eļļa aizsargā plānus matus pret sausumu, padara tos viegli veidojami, samazina sprogas un maigi teksturē, nodrošinot aizsardzību pret karstumu.

Plāniem matiem - noslēpums Nr. 6: fēns un lokšķēres

Izžāvēt matus ar galvu uz leju ir triks, ko zina visas meitenes ar smalkiem matiem. Tikai retais zina, ka fēns ar lokām piešķir vislabāko matu apjomu. Labākajam ir jābūt ar jonu funkciju. Uzvelciet matus uz fēna rotējošās birstes un izmantojiet vēsu vai aukstu gaisa plūsmu. Jūs iegūsiet paceltas matu saknes un iespaidīgu apjomu. Vēss gaiss nostiprina frizūru un noslēdz kutikulas zvīņas, lai iegūtu pastiprinātu spīdumu un gludumu.

Ploni mati - noslēpums Nr. 7: matu saltošana

Lai izvairītos no plakaniem, nedzīviem matiem, nepieķerieties vienai frizūrai. Izmēģiniet dažādas frizūras. Matu pārbīdīšana uz otru pusi ir spēļu mainīšanas paņēmiens. Pateicoties šķēluma maiņai, mati tiek viegli pacelti un nepierod pie vienas puses.

Ploni mati - noslēpums Nr. 8: galvas ādas masāža

Veicot matu eļļošanas procedūru, ir piemērots brīdis galvas ādas masāžai (lai uzlabotu asinsriti, nedaudz paceltu saknes un stimulētu matu sīpolus). Galvas ādas masāža piešķir matiem apjomu un nodrošina labāku asinsriti, lai galvas ādā ātri neuzkrātos sebums (diemžēl pārāk daudz sebuma ir bēda meitenēm ar smalkiem matiem). Turklāt jūs varat masēt ādu, vienlaikus uzklājot matu pūderi vai galvas ādas kondicionierus.

Plāniem matiem - 9. noslēpums: matu skalošana ar etiķi

Balzami, maskas un kondicionieri nedarbojas plāniem matiem. Lai pabarotu plānus matus un aiztaisītu kutikulas zvīņas, pēc katras mazgāšanas izmantojiet matu skalošanas līdzekli (piemēram, ābolu sidra vai aveņu etiķi). Tas nodrošinās galvas ādai pareizu pH līmeni, palielinās matu spīdumu un savaldīs matu sprogas, lai plānie mati nebūtu sprogojoši un statiski. Ja jūsu mati ir plāni, laba izvēle ir piemērots galvas ādas losjons - tas stiprinās šķipsnas un uzturēs galvas ādas pH līdzsvaru.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika