Ziemassvētku & Vecgada vakara frizūras! Tendences, perfektā rutīna un ātrā SOS matu labošana

Ziemassvētku & Vecgada vakara frizūras! Tendences, perfektā rutīna un ātrā SOS matu labošana

Spīdīgi matu vizuļi? Žilbinošas, sievišķīgas bizes un pacēlumi? Ja Ziemassvētkos gribi visus pārsteigt ar brīnumainu frizūru, pievērs uzmanību matu stāvoklim. Dalīsimies ar dažām pārsteidzošu frizūru idejām, kā arī par ātriem un vienkāršiem matu uzlabošanas veidiem, lai cik drudžains būtu Ziemassvētku laiks. Jūs sagaidīsiet Jaungadu ar satriecošiem, atjaunotiem matiem. Gatavi mirdzēt?

Skaisti mati vienmēr ir veselīgi mati – ātrais remonts pirms Ziemassvētkiem

Ziemas sezonā mati kļūst prasīgāki: mīnusu temperatūra, kam seko karsts gaiss iekštelpās. Tikmēr vēlamies, lai Ziemassvētku un Vecgada vakarā frizūra izskatītos vislabāk. Radīt krāšņu kompozīciju bieži vien ir par maz, lai mati būtu skaisti. Ja vēlaties padarīt savu frizūru pēc iespējas ilgāku un copīte turētos, vai kādu citu stilu nevainojamu – veiciet ātru Ziemassvētku remontu. Kā to izdarīt?

  • Ja mati ir ārkārtīgi bojāti un sašķelti, neticiet, ka ir kaut kas tāds, kas var tos brīnumaini veselā stāvoklī. Apgriešana ir vislabākā izvēle. Šādi tiksiet vaļā no ārkārtīgi sausiem un šķeltiem galiem, un uzlabosiet vispārējo matu stāvokli. Lai novērstu matu bojājumus (īpaši vietās, kas visvairāk ir pakļautas bojājumiem) – izmantojiet īpašu aizsargserumu matu galiem vai ieziediet tajā dabiskās eļļas.
  • Veselīgi mati lielākoties ir rezultāts tīrai, veselīgai galvas ādas, tāpēc izmantojiet speciāli izveidotu attīrošu šampūnu (reizi nedēļā) vai veiciet īpašu galvas ādas eksfoliāciju mājās. Šādi jūs uzlabosiet asinsriti un novērsīsiet produktu uzkrāšanos, sebumu un nedzīvas ādas šūnas. Ārstēšana arī glīti paceļ matu saknes, pievieno apjomu un tēlu, novērš neveselīgu matu izskatu un taukainību. Vislabāk, ja pirms matu eļļas apstrādes lieto skrubi – šāda veida “masīva” terapija liks eļļu daļiņām intensīvāk darboties gan matos iekšā, gan uz to virsmas.
  • Matu apstrāde ar eļļu ir ātrākais veids, kā atjaunot un uzlabot matu stāvokli. Dariet to regulāri (vismaz reizi nedēļā), bet, ja mati tiešām ir bojāti – jūtieties brīvi to darīt pat katru otro dienu. Matu ārstēšana ar karstajām eļļām sniedz visintensīvāko efektu – tam jābūt fiksētam punktam jūsu matu kopšanas grafikā. Tas ne tikai aizsargā, labo un atjauno matus, bet ir ātrdarbīgs līdzeklis nedzīviem, nomocītiem, vājiem un pelēkiem matiem. Eļļas apstrāde var darboties kā pēdējais līdzeklis, kad viss pārējais neizdodas. Tas ļaus ietaupīt laiku, kad tā ir maz, bet ir nepieciešama ātra labošana un izdaiļošana. Vislabākā izvēle ir matu eļļa, kas ir poraina.
  • Kā likt spīdēt vispelēkākajiem matiem?
    Triks, ko lietojušas mūsu (vec-) vecmāmiņas, izrādās, paliek nepārspēts - pēc mazgāšanas un galīgās skalošanas maigi noskalo matus, izmantojot ūdens un ābolu sidra vai aveņu etiķa maisījumu. Šāda veida maisījums piešķir matiem spīdumu, mīkstumu un vieglumu. Etiķis papildus saglabā pH līdzsvaru uz galvas ādas un neļauj matiem zem cepures kļūt pārāk taukainiem.

Ziemassvētku & Vecgada vakara frizūras – jaunākās tendences, kam piekrīt arī frizieri

Ja vēlies apžilbināt ikvienu ar mirdzošu izskatu un zināšanām par jaunākajām tendencēm – šī gada idejas Ziemassvētku frizūrām tevi noteikti vilinās. Šajā sezonā uz eglītes var uzlikt zvaigzni vai … matos. Izmantotā tehnika un stils ir jūsu ziņā: sapīt, ielikt atsevišķas žilbinošas šķipsnas vai veidot biezākas, spīdīgas šķipsnas, kas izskatās pēc matu pagarinājumiem. Ir tikai viens obligāti ievērojams noteikums – saglabājiet frizūru žilbinošu un krāsainu! Šī Ziemassvētku tendence ir ap visu, kas spīd. Spīdumiņi uz matiem nepazudīs uzreiz pēc Vecgada vakara; tie paliks visu karnevālu!

Taču, ja tevi ne visai vilina pieliekamās šķipsnas, izvēlies to citu versiju – šķipsnu matu krāsu. Trends jau ir pārņēmis Instagram un – galvenais – nozadzis sieviešu sirdis. Kādas ir šo Ziemassvētku stila matu krāsas? Izskatam pamatu veido balti un rozā toņi. Pasteļa nokrāsām ir jārada pasakaini, mirdzoši izgaismojumi, kas mainās atkarībā no gaismas krituma. Abu krāsu pareiza uzklāšana ļauj iegūt izcilu,nedaudz apgaismotu krāsu.

Respektējot tendences, Ziemassvētku un Vecgada vakars koncentrēsies ap spīdumiem un pieliekamajām šķipsnām. Ja izlemjat par spīdošu mirdzumu un uzkrītošu frizūru, pārliecinieties, ka mati ir veseli, labi kopti un atjaunoti. To panākot, cilvēki uz tevi nepārstās skatīties.

Tendenciozā klasika – nemirstošas frizūras īpašiem pasākumiem

  • Ja jūs dodat priekšroku gaumīgai sievišķīgai klasikai, nevis ekstravagantam un žilbinošam izskatam, un jūs interesē, kuras frizūras būs vissatriecošākā izvēli Ziemassvētku sezonai – nav jādodas uz salonu pēc sarežģītas frizūras ar simtiem mazu saspraudīšu. Kāda klasiska copīte galvas pašā augšā noteikti piestāvēs katram Ziemassvētku tērpam. Tā jau ir īstajā vietā, bet, ja vēlaties to padarīt vairāk“Ziemassvētku arā”, izdaiļojiet to ar smalku aksesuāru, piemēram, pērļu sprādzīti vai mirdzošu copju ķemmīti.
  • Franču apgrieztā copīte ir gan izcila, gan eleganta. Tā ir vienkārši nevainojama: patiešām viegli izveidojama un sievišķību veicinoša. Vajag tikai saķemmēt matus uz vienu pusi, saspraust aizmugurē un tad pacelt matus uz augšu.
  • vēl viena ļoti populāra frizūra, kas Ziemassvētkos sastāda patiešām labu izvēli, ir tā, kur izmanto … visu veidu bizes un bizītes. Saprotams, tās jāliek interesantā, netipiskā izskatā. Frizieriem patīk daudz bižu, jo sievišķīgās sejas pastiprināšanai pietiek vien ar pašu bizi. Cope un bize veido patiešām labu un populāru kombināciju, piemēram, sānu vai priekšējā bize plus franču cope virs kakla.

Ko tu izmantosi, lai pārsteigtu ar savu Ziemassvētku frizūru?

Brīvdienu sezonas frizūrās derēs visu veidu atraktīvi aksesuāri, piemēram, Bobija spraudītes, klipši, ķemmes, kas mirdz ar kristāliem vai pērlītēm. Ja mati ir nedaudz nepaklausīgi – neaizmirstiet lietot spēcīgu, noturīgu matu laku, lai nesabojātu savu izskatu zem mēteļa kapuces (cepure nav tā labākā doma, runājot par Ziemassvētku frizūrām).

Ja mati pretojas mirdzumu pastiprinošiem un izlīdzinošiem trikiem – izmēģiniet sausās matu eļļas, lai ātri nogludinātu nepaklausīgās cirtas un papildus padarītu matus spīdīgākus un vieglākus. Vēl viena laba ideja ir spīdumu uzlabojošs aerosols – tas parasti nāk speciālā pudelītē bez piepūles uzklāšanai. Uzsmidziniet to uz pabeigtas frizūras, atsevišķām šķipsnām vai pirms ieveidošanas rutīnas.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika