5 vieglas receptes taisniem un gludiem matiem bez taisnotāja

5 vieglas receptes taisniem un gludiem matiem bez taisnotāja

Mēs (sievietes) esam dumpinieciskas būtnes, kurām patīk pārmaiņas (īpaši izskata ziņā). Ja vēlamies kaut ko mainīt, parasti sākam ar matiem. Tie zināmā mērā identificē mūsu sievišķību. Labi kopta, spīdīga un veselīga frizūra apmierina mūsu iedomību un rada mums labu noskaņojumu.

Pirmā un vienkāršākā procedūra, ko mēs veicam mājās, ir matu iztaisnošana. Tas ir ātrs veids, kā izbaudīt gludu, mirdzošu un pievilcīgu frizūru. Diemžēl parasti mēs izmantojam gludekli, kas ātri un neatgriezeniski bojā šķipsnas. Brīdī, kad izmantojat karstu gludekli, tas apdedzina matus, izvada ūdeni no iekšpuses, bojā iekšējo struktūru, izjaucot disulfīdu saites.

Jums vajadzētu izmēģināt mājas metodes, lai izvairītos no matu bojāšanas un baudītu gludus un taisnus matus. Šeit ir saraksts ar pārbaudītām metodēm taisnu matu iegūšanai bez taisnotāja.

1. Fēns un apaļa birste vai plata un plakana birste.

Tā ir viena no labākajām metodēm, lai iegūtu taisnas un gludas šķipsnas. Jūs žāvējat matus ar fēnu, pārvietojot suku no saknēm uz galiem. Ja mati ir nepakļāvīgi, pirms fēnu žāvēšanas procedūras varat uzklāt izlīdzinošu losjonu vai eļļu (piemēram, jojobas vai mandeļu).

2. Dabiskās eļļas un žāvēšana ar fēnu, virzoties no saknēm uz galiem.

Jūs varat izžāvēt matus ar fēnu un viegli noslēgt kutikulas, padarot matus gludus un disciplinētus. Jums tikai jāsāk no saknēm, virzoties uz leju. Noderīgas ir dabīgās eļļas. Nelielu daudzumu uzklājiet uz mitriem matiem. Tās darbojas kā izlīdzinoša un tekstūru veidojoša emulsija.

3. Dabīgi losjoni un maskas.

Mājas apstākļos gatavoti maisījumi gludiem un spīdīgiem matiem ir pārbaudīti, turklāt tie nesatur ķīmiskas vielas. Tie baro matus. Labākie no tiem:

  • Dārzeņu skalošana ar seleriju. Sajauciet dažus selerijas kātiņus ar aukstu ūdeni; noteciniet maisījumu; ielieciet sulu ledusskapī uz nakti. No rīta ieberiet to matos un atstājiet uz 10-15 minūtēm. Pēc tam izmazgājiet matus.
  • Ūdens un piens lieliski izlīdzina matus un aizver kutikulas. Sajauciet glāzi piena ar pusi glāzes ūdens. Ielejiet maisījumu izsmidzināmajā pudelē. 25 minūtes pirms mazgāšanas izsmidziniet maisījumu uz matiem, izžāvējiet ar dvieli un izķemmējiet (lai nostiprinātu taisnu un gludu frizūru). Procedūru ar pienu var veikt pirms katras matu mazgāšanas.
  • Ielejiet salviju un atdzesējiet to. Tas darbosies kā pārsteidzošs iztaisnošanas līdzeklis. Protams, tas nedarbosies uz cirtām, tomēr tiks galā ar viļņiem. Izskalojiet matus ar uzlējumu un atstājiet to.
  • Tikai daži no jums zina, ka kartupeļu ciete var efektīvi vājināt cirtas. To var pievienot matu maskām vai kondicionieriem - tiem, kas jāizskalo. Pateicoties cietei, mati kļūst smagāki un vieglāk iztaisnojami.
  • Izejot ārā ar logu - šķidro parafīnu - atkailina matus, tādējādi padarot tos gludus un taisnus. Vienkārši uzklājiet to uz matiem, atstājiet uz stundu vai divām, kārtīgi izmazgājiet un veidojiet matus kā vienmēr.

4. Profesionāli produkti.

Kosmētikas zīmoli lūkojas uz saviem lauriem. Aptiekas un interneta veikali ir pilni iztaisnojošu losjonu un masku. Jūs pat varat atrast īpašus keratīna komplektus, kas paredzēti izlīdzinošajām procedūrām, kuras veiciet paši. Keratīna izlīdzināšanas procedūra ļauj jums baudīt gludus un taisnus matus 2-4 mēnešus. Jums jāievēro daži noteikumi, piemēram, aptuveni divas nedēļas izvairieties no matu krāsošanas.

5. Joniskā matu suka.

Tā izskatās kā tradicionāla plastmasas matu suka. Kāda ir atšķirība? Jonātisko matu suku darbina baterijas, un tā ražo jonus - molekulas, kas nogludina un nogludina matus. Pateicoties jonu sukai, jūsu mati vairs nebūs sprogaini. Jūs to lietojat sausiem matiem, nevis parastai sukai.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika