Enciklopēdija par nevainojamu ādu: BALTĀ TĒJA

Enciklopēdija par nevainojamu ādu: BALTĀ TĒJA

Šeit ir labas ziņas! Pēc brīža jūs iepazīsieties ar spēcīgāko antioksidantu, kāds zināms kosmetologiem. Neapšaubāmi ir vērts ieviest šo organisko vielu ikdienas ādas kopšanas rutīnā. Baltā tēja - jo tieši par šo vielu mēs runājam - ir jauna superviela, ko izmanto ādas veselības uzlabošanai. Ko tas nozīmē jūsu izskatam? Atklājiet galveno ekstraktu, kas atbildīgs par ādas atdzīvināšanu un atjaunošanu. Uzziniet, kādas ir baltās tējas īpašības un kāda veida baltā tēja ir visizdevīgākā.

Novecošanās, oksidatīvais stress un brīvie radikāļi

Labāk sākt no paša sākuma, norādot, ka āda noveco divējādi: no iekšpuses un no ārpuses. Ādas novecošanos ietekmē daudzi faktori, tostarp saules stari, slikti ādas kopšanas paradumi, dzīvesveids un pat oksidatīvais stress. Pēdējais ir patiešām nopietns faktors.

Kā jūs, iespējams, jau esat pareizi nojautuši, oksidatīvajam stresam ir daudz kopīga ar skābekli (latīņu oxygenium). Ādas šūnu apgāde ar skābekli ir būtiska, taču līdzās "labajām" skābekļa molekulām ir arī "sliktās". Reaktīvās skābekļa formas ROS - pazīstamas kā brīvie radikāļi - ar nepāroto elektronu ir atbildīgas par oksidatīvā stresa izraisīšanu, kas negatīvi ietekmē jūsu ķermeņa šūnas.

Visvienkāršāk šo problēmu izskaidrot, izmantojot metālu korozijas procesu kā piemēru. Īsāk sakot, tā kā oksidēšanās rada labvēlīgus apstākļus automašīnas rūsēšanai, tieši tā oksidatīvais stress izraisa elastības samazināšanos un šūnu funkciju traucējumus ādā. Citiem vārdiem sakot, organisms sāk novecot, un galējos gadījumos tas nopietni bojā ķermeni. Āda zaudē tvirtumu, elastību un spīdumu, kā rezultātā veidojas grumbas.

Vai baltā tēja var atjaunināt ādu?

Labi, bet kāds sakars baltajai tējai ir ar brīvajiem radikāļiem? Baltās tējas ekstrakts satur spēcīgus antioksidantus, ko sauc par katehīniem. Ja melnajā un zaļajā tējā notiek fermentācijas process, kas krasi samazina katehīnu daudzumu, tad baltās tējas lapas un pumpuri paliek neapstrādāti. Tādējādi baltajā tējā saglabājas gandrīz 100 % no visiem katehīniem, tāpēc antioksidantu līmenis ir augstāks nekā jebkurā citā tējā. Tieši šie katehīni ir jūsu labākie sabiedrotie, kas palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem ROS.

Atkal izmantojot metaforu ar sarūsējušu automašīnu, baltā tēja darbojas kā "rūsas noņemšanas līdzeklis" ādai. Tā notīra brīvos radikāļus un neļauj reaktīvajām skābekļa formām nodarīt postījumus mūsu organismā, tomēr tas vēl nav viss. Ir arī atklāts, ka baltās tējas ekstrakts var novērst kolagēna un elastīna - divu galveno olbaltumvielu, kas tiek uzskatītas par būtiskākajām, kuras palīdz mums cīņā par skaistu ādu - noārdīšanos.

Baltā tēja ir kā enerģijas eliksīrs mūsu ķermeņa šūnām. Tā rūpējas par ādu, stiprina to un cīnās, lai saglabātu tās jaunības izskatu. Turklāt baltā tēja satur vairāk barojošu vielu un vitamīnu nekā citi tējas veidi. Kādas ir baltās tējas ķīmiskās sastāvdaļas?

Baltās tējas ekstrakts INCI: Camellia Sinensis (baltās tējas) lapu ekstrakts

Baltā tēja kosmetoloģijā: Baltā tēja: ķīmiskās sastāvdaļas

Kā jau minēts iepriekš, baltajā tējā ir vislielākā antioksidantu un anti-mutagēnu koncentrācija nekā jebkurā citā zināmā vielā. Ko vēl var atrast baltās tējas ekstraktā?

  • kofeīns - detoksikē ādu un cīnās pret brīvajiem radikāļiem
  • C vitamīns - jaunības eliksīrs, tas izceļ sejas ādu, sniedz enerģijas pieplūdumu un atslābina ādu.
  • polifenoli - vēl viens antioksidantu veids, kas cīnās ar brīvajiem radikāļiem.
  • katehīni (flavonoli) - papildus antioksidatīvai iedarbībai tiem piemīt antiseptiska, pretvīrusu iedarbība un tie palīdz ādai ātrāk sadzīt.
  • saponīni - tie emulģē taukus, noņem sebumu un uztur pH līmeni, kā arī cīnās pret iekaisumiem.
  • aminoskābes - palēnina ādas novecošanās procesus molekulārā līmenī.

Skaistumkopšanas līdzekļi ar balto tēju: Kam ieteicams tos lietot? Kādiem ādas tipiem tā ir piemērota?

Tā kā baltā tēja pieder pie ekskluzīvajiem produktiem, šķiet, ka tā ir viens no dārgākajiem šobrīd pieejamajiem tējas veidiem. Baltā tēja ir piemērota visiem ādas tipiem, un tā ir ļoti atzīta visā pasaulē, galvenokārt pateicoties tās izcilajām skaistumkopšanas īpašībām.

Tā nomierina, ārstē, aizkavē novecošanos, uzlabo ādas izskatu un blīvumu tādā mērā, ka balto tēju labprāt lieto gan pusaudži, gan nobrieduši cilvēki. Nevar noliegt, ka baltā tēja ir viens no vislabākajiem ādas kopšanas līdzekļiem - tā labvēlīgi ietekmē jutīgu, alerģisku, hiperreaktīvu, kuperozu, taukainu, jauktu un normālu ādas tipu. Ja vēlaties maksimāli izmantot baltās tējas sniegtās iespējas, izvēlieties tikai augstas kvalitātes skaistumkopšanas līdzekļus.

Labākie skaistumkopšanas līdzekļi ar balto tēju: Kā izvēlēties visefektīvāko kosmētiku?

Ir pierādīts, ka ādas kopšana ar baltās tējas ekstraktu sniedz tikai pozitīvus rezultātus. Šis ekstrakts ir viens no labākajiem veidiem, kā palīdzēt ādai veikt pašatjaunošanās procesus un stimulēt jaunības proteīnu ražošanu. Lai atvieglotu baltās tējas iekļūšanu dziļākajos ādas slāņos, tā jālieto kopā ar kosmētikas līdzekli, kam piemīt augstas absorbcijas spējas. Tādējādi sejas serums šķiet ideāls baltās tējas nesējs. Tās vieglā konsistence ļauj visām sastāvdaļām sasniegt visdziļākos ādas slāņus, tādējādi tās var būt ārkārtīgi efektīvas, veicinot visus procesus, kas norisinās ādas šūnās.

Citi lieliski skaistumkopšanas līdzekļi, kas pastiprina baltās tējas sejas seruma sniegto iedarbību, ir ādas toniks un augu destilāts. Tāpēc, izvēloties kādu no baltās tējas ekstrakta bagātinātajiem līdzekļiem, varat rēķināties ar nomierinātu ādu ar līdzsvarotu pH līmeni. Turklāt šāda kosmētika padara seju gatavu turpmākajiem ādas kopšanas procedūras posmiem.

Baltās tējas sejas serums

Rīts ir labākā dienas daļa, kad lietot baltās tējas sejas serumu - tas būs viens no labākajiem veidiem, kā palīdzēt ādai izturēt visu dienu. Turklāt, tā kā baltās tējas sejas serums ir viegls un ātri uzsūcas, tas ir lieliski piemērots kā grima bāze. Turklāt, pateicoties tā spējai nodrošināt aizsardzību pret smogu un pilsētas piesārņojumu, baltās tējas ekstrakts šķiet vislabākā viela, ar kuru bieži jārada ādas, kas dzīvo lielpilsētā. Visbeidzot, baltās tējas ekstraktu var lietot neatkarīgi no gadalaika.

Baltā tēja kosmetoloģijā: Baltās tējas labākās īpašības

Patiešām, šī ir brīnišķīgi daudzpusīga kosmētikas sastāvdaļa, ko var ne tikai saskaņot ar gandrīz visām ādas kopšanas vielām, bet tā spēj arī pacelt ādas kopšanu pavisam jaunā līmenī. Neapšaubāmi, baltā tēja ir ne tikai neticami spēcīga, bet arī daudzfunkcionāla.

Ja vēlaties maksimāli izmantot baltās tējas ekstraktu un palielināt tās jau tā neticamās spējas, varat to izdarīt, sniedzoties pēc sejas seruma, kas satur tieši baltās tējas ekstraktu un alveju. Šis ir nepārspējams duets, kas ir kļuvis par bestselleru, kad runa ir par visu tipu ādas kopšanu jebkurā vecumā.

Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, ir pierādīts, ka baltā tēja uzlabo visu revitalizējošo un ādu atjaunojošo līdzekļu iedarbību. Tāpēc ir labi - savam vakara skaistumkopšanas rituālam - izmantot dažus skaistumkopšanas līdzekļus, piemēram, C vitamīna sejas serumu, retinolu, dabīgās eļļas un cilmes šūnas - tā jūs iegūsiet vēl krāšņāku sejas ādu.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika