Frizūras valkāšanai ar brillēm. Kā saskaņot frizūru ar rāmja formu un krāsu?

Frizūras valkāšanai ar brillēm. Kā saskaņot frizūru ar rāmja formu un krāsu?

Daudziem cilvēkiem recepšu briļļu nēsāšana mēdz būt problēma. Taču ir arī tādi, kuri uzskata, ka noslēpums slēpjas pareizā rāmju saskaņošanā ar matu krāsu un frizūru (vai otrādi). Vai zināt, kā izvēlēties perfektu frizūru, kas piemērota briļļu nēsātājiem, kas paspilgtinātu eleganci un nesabojātu veidojumu?

Faktiski stils ir ļoti individuāla iezīme. Katram cilvēkam ir savs, kas lielākā vai mazākā mērā atspoguļo viņa personību un raksturu. To varam uzsvērt ar atbilstošu apģērbu un frizūru. Brilles tur bieži šķiet nevajadzīgs elements. Iespējams, tas ir vieglāk, ja runa ir par saulesbrillēm, jo mēs vienmēr varam tās noņemt vai nēsāt uz galvas, lai atbalstītu matus. Ko darīt, ja mums visu laiku jāvalkā recepšu brilles?

Pirms nomaināt tās ar kontaktlēcām, atklājiet labākās frizūras, kas piestāvēs jūsu brillēm. Pārbaudiet, vai sprādzieni atbilst brillēm un kāds matu griezums būs visglaimojošākais. Iespējams, jūs atradīsiet kaut ko piemērotu sev un sapratīsit, ka valkāt brilles nav tik slikti. Ir pienācis laiks izturēties pret tiem kā pret ikdienas tērpa elementu!

Brilles pret matu krāsu. Kā izvēlēties rāmi?

Bieži vien mēs izlemjam par konkrētu rāmi, jo tas atbilst acu krāsai. Tomēr mēs aizmirstam, ka mati ir redzamāki. Atcerieties, ka matu krāsai ir liela nozīme, izvēloties specifikācijas rāmjus. Neatkarīgi no tā, vai blakus brillēm ir krāsoti vai dabīgi mati, tiem ir jābūt piemērotiem vienam otram. Vai zini, kā pieskaņot brilles frizūrai?

  1. Siltā blondīne - medus un brūnu matu atspulgi lieliski saskan ar gandrīz visiem siltajiem toņiem. Siltas blondīnes saderēs ar brillēm koraļļu un sarkanos toņos, treknā zaļā vai bēšā krāsā.
  2. Forši blondi - vēsākos, pelēcīgos vai pelnu toņos esošie mati slikti saskan ar zeltainiem vai dzelteniem rāmjiem. Saulainās krāsas ir labāk aizstāt ar klasisku melnu, pelēku un vēsu bēšu, iespējams, zīdaini rozā vai ceriņu.
  3. Silti brūns – tumšāku un siltāku bronzas matu īpašnieces var būt ļoti pateicīgas, kad runa ir par rāmju izvēli. Varat izvēlēties dažādu sarkano toņu brilles (sarkankoka, burbona), bet arī zaļas, smilškrāsas vai krēmkrāsas. Viņi neizskatās labi tikai ar baltiem un sudraba rāmjiem.
  4. Vēsi brūni - visi mati vēsi brūnā krāsā, sākot ar pelēku un beidzot ar lazdu riekstu vai tumšo šokolādi, lieliski izskatās ar melniem rāmjiem. Zilas vai rozā brilles vēsiem brūniem matiem var arī novērst izskatu.
  5. Ingvers – bagātīga sarkano toņu palete nozīmē daudz iespēju, kad runa ir par rāmju izvēli. Visi spēcīgu krāsu cienītāji var trakot ar tumši zaļām vai zilām brillēm. Labi derēs arī rāmji, kuru krāsa ir līdzīga matiem, neitrālā bēšā vai klasiskā melnā krāsā.
  6. Melni – melni mati ir ne tikai melnkoks, bet var būt arī ar brūniem (siltiem) vai ziliem (vēsi) atspulgiem. Izvēloties brilles melniem matiem, ir vērts atcerēties par kontrastu. Derēs klasiskās sarkanās, baltās, kā arī spēcīgas zilās nokrāsas.
  7. Pelēks vai balts – var šķist, ka ar tik gaišiem matiem ir tikai dažas iespējas. Nekas vairāk nepareizs. Pelēko un balto krāsu paspilgtinās spilgti vai caurspīdīgi rāmji. Labi izskatās arī tumši zils, ķirsis vai onikss. Jums tikai jāizvairās no dzeltenām un brūnām nokrāsām.

Kā izvēlēties frizūru, lai tā piestāvētu brillēm?

Frizūra, kas neatbilst brillēm, ir problēma, kuras dēļ daudzi cilvēki nevēlas valkāt specifikācijas ikdienā. Kādas frizūras valkāt ar brillēm, lai atspēkotu mītu, ka brilles sabojā stilu? Vislabāk ir pielāgot rāmjus sejas formai un pēc tam izvēlēties tiem ideālu frizūru. Frizūras, kas labi izskatās ar brillēm, ir dažādas, taču princips ir vienkāršs – frizūrai jāatbilst rāmja formai.

  1. Apaļas formas rāmji – tā sauktie Džona Lenona ietvari vai citas brilles ar apaļām malām lieliski izskatās ar īsiem vai gariem, izlobītiem matiem. Viņiem der arī pludmales viļņi.
  2. Kaķa acs formas ietvari - asimetriskie rāmji (augšpusē platāki, apakšā noapaļoti) ir ideāli piemēroti 20., 30. vai 40. gadu frizūrām – virspusei, lokām un augstpapēžu kurpēm.
  3. Biezie rāmji - wayfarer stila brilles, ar bieziem deniņiem, labi izskatās ar vaļīgu zirgaste vai bizi galvas sānos. Tie iederas arī gludi ķemmētā, augstā zirgastē.
  4. Taisnstūra formas rāmji – tā ir viena no retajām briļļu formām, kas nav piemērota sprādzieniem. Ideāla frizūra taisnstūrveida brillēm ir klasisks bobs.
  5. Nerd vai geek rāmji - kā norāda nosaukums, tā sauktie nerdy specs vislabāk izskatās ar skolas frizūrām. Derēs izliekumi un zirgaste ar vaļīgām šķipsnām.

Labākās frizūras briļļu valkātājiem. Kā ieveidot matus?

  • Elegants bobs - klasika darbojas jebkurā gadījumā, arī, ja runa ir par briļļu nēsātāju frizūrām. Bobs vai tā garākais variants (tā sauktais lob jeb long bob), kas neprasa daudz darba, lieliski uzsvērs seju un pielāgosies specifikācijām. Atkarībā no rāmja formas, klasisko bobu var variēt ar sprādzieniem, taču nekādā gadījumā nedrīkst slaucīt uz sāniem. Jūs nevarat kļūdīties ar vienkāršu izskatu.
  • Topknot – iespējams, seksīgākā saulesbriļļu frizūra tiek saukta par nekārtīgu bulciņu jeb aplietu, lielu bulciņu uz galvas. Vislabāk, ja no tā izdalās dažas šķipsnas un nokrīt ap seju, piemēram, aiz ausīm. Ja krāšņā, izlobītā bulciņa jums nepatīk, tad tikpat labi izskatīsies gludi izķemmēta bulciņa uz galvas. Ir svarīgi saglabāt to augstu.
  • Garie viļņi – viļņaini mati un pareizi saskaņoti rāmji rada wow iespaidu. Viļņot var jau uz vidēja garuma matiem, bet visiespaidīgākās ir garas, cirtainas šķipsnas. Taču gludas un sakārtotas cirtas neiederas brillēs, Līdz ar to nedaudz nekārtīgi, piemēram, pludmales stila viļņi ir labākā iespējamā izvēle. Lai iegūtu iespaidīgāko efektu, ir vērts izmantot lielus rullīšus, matu putas un ... savas rokas.
  • Laumiņas matu griezums - lai izjauktu pieklusināto izskatu, ko rada brilles, ir vērts apsvērt laumiņas griezumu. Šis ir piedāvājums sievietēm ar spēcīgu personību. Īsai frizūrai ar brillēm nav jābūt garlaicīgai. Pietiek ar to, ka tas būs kārtīgi noslāņots, ar garākiem sprādzieniem priekšpusē. Laumiņa frizūra lieliski izceļ sejas vaibstus, atklāj kaklu un pats galvenais, pieguļ brillēm.
  • Bieza bize – ļoti vienkārša frizūra brillēm ar bieziem un taisniem rāmjiem būs bieza bize sānos. Paturiet prātā, ka bize pakausī tik labi neatbilst brillēm. Pītei jābūt biezai un nedaudz aplietai. Šo efektu var iegūt, sapinot viļņotos matus, kuriem iepriekš esam pievienojuši apjomu, piemēram, ar matu putām vai pasifloras augļu eļļu.

Vai sprādzieni der brillēm?

Pastāv maldīgs uzskats, ka sprādzieni un brilles nav ļoti harmonisks duets. Izrādās, ka labi pieskaņota frizūra ar bārkstīm var izskatīties labi pat pie tumšiem un bieziem rāmjiem. Protams, katrā kombinācijā tas neizskatīsies labi.

Labākās frizūras ar bārkstīm briļļu nēsātājiem ir tās, kuru sprādzieni galos ir taisni un gludi. Uz sāniem ķemmēti mati var neizskatīties labi (izcelties, saritināties) uz brillēm. Ideālajam bārkstīm vajadzētu sasniegt nedaudz pāri briļļu augšējai malai. Pārāk ilgi sprādzieni aizēnos brilles vai arī paslēpsies zem rāmja un kairinās acis. Atbilde uz jautājumu, vai sprādziens atbilst brillēm, ir vienkārša: jā, bet tikai pareizi piegrieztas un veidotas. Izmēģiniet dažādas frizūras ar bārkstīm, ko valkāt ar brillēm, un izlemiet pats.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika