Klasika vienmēr ir modē - piecas labākās sieviešu frizūras

Klasika vienmēr ir modē - piecas labākās sieviešu frizūras

Klasiskais stils nekad neizpaliks no modes.

Stilisti labprāt ķeras pie klasiskiem modeļiem, kuriem ir milzīga priekšrocība - tie nekad nenoveco.

Klasika ir visu pārējo tendenču pamatā. Ja vēlaties satriecošu frizūru, vienkāršs griezums vienmēr ir laba izvēle. Tradicionālai frizūrai ir vēl viens pluss. Vienā mirklī to var pārvērst par modernu un modernu frizūru. 

Vēlaties izveidot modernu frizūru, kas padarīs jūs par stila ikonu? Apskatiet nekad nenovecojošās frizūras!

1. Ķemme - klasiskā frizūra labākajā versijā

Tā ir zināma jau izsenis. Tā mainījās atkarībā no vēsturiskā perioda. Grieķu sievietes ielaida ādas siksniņas un ziedus; 16. gadsimtā pušķis tika rotāts ar ķemmēm; agrīnajos jaunajos laikos dāmām patika to rotāt ar lentīti. Joprojām vispopulārākais ir zīdains, gluds un augsts pušķis, par ko daļēji jāpateicas Odrijai Hepbernai. Viņas frizūra filmā "Brokastis pie Tiffany's" - klasisks, gluds pušķis ar tiāru - jau ir kļuvusi par ikonu.

Kāpēc pušķis ir tik populārs?

Protams, ir kaut kas magnētisks frizūrās, kas atsedz kaklu un plecus, pievēršot uzmanību sievietes acīm un sejai. Gan nevainojama, gan intriģējoša - pušķis ir kā (šķietami) pieradināta sievišķība. Sievietēm tas patīk, jo tas sader ar daudziem tērpiem un stiliem - neordināriem vai izsmalcinātiem. To var papildināt ar piespraudi, ziedu, pērlēm vai dārgakmeņiem.

Pušķi var viegli izveidot, pirms tam uzklājot nedaudz dabīgās eļļas. Ikdienai vai drosmīgākam stilam izmēģiniet netīro versiju ar nelielu ieķemmēšanu. Kādreiz bija īpašas matu ligzdas kupenām, bet mūsdienās tās aizstāj matu lakati, kas nosedz visu kupenu.

2. Klasisks bobs - vienmēr aktuāls un nedaudz eksperimentāls.

Bobs ir īsa un ārkārtīgi sievišķīga frizūra, kas paredz matu griešanu zoda augstumā. Tā bieži vien ir ar bārkstīm. Klasiskajā versijā tai ir vienāds garums. Sešdesmitajos gados bob frizūra ieguva jaunu veidolu, un tā ir palikusi mūžīgo frizūru kanonā. Matu griezums ir žokļa līmenī, bet aizmugurē mati ir noskūti (A līnija) - šķipsnas aizmugurē ir īsākas (frizūra atgādina A burtu, jo sāni ir garāki nekā vidusdaļa).

Kāpēc bobs ir tik populārs?

Bobs ir izrāviena frizūra. Tas simbolizē pārmaiņas, sieviešu spēku un neatkarību. Frizūra kļuva populāra 20. gadsimta pirmajā desmitgadē - sievietes ASV un Anglijā ieguva balsstiesības. Klasiskais bobs apliecināja sieviešu neatkarību, izvēles brīvību un dzimumu līdztiesību. Turklāt sievietes ar bob frizūru izskatās skaisti. To var pielāgot sejas formai. Vēsturnieki apgalvo, ka jau Kleopatra valkāja frizūru, kas līdzinājās klasiskajam bobam.

Neķītrā boba versija ir mazliet mežonīga un rokmūzikas stilā - nekārtīga, ar atpalikušām šķipsnām, ar neuzmanīgām šķipsnām, bieži vien viļņainām šķipsnām. Šādu izskatu ir viegli panākt - jūs vienkārši uzklājiet nedaudz putu vai ieveidošanas losjona, izķemmējiet, nedaudz izķemmējiet un paceliet saknes. Bobu var izvēlēties arī drosmīgās krāsās: ombre, sombre, balejažs un citi neparasti toņi, kas izskatās pārsteidzoši uz gludiem matiem.

3. Romantiski viļņi - klasiska frizūra bez piepūles.

Viļņiem uz sieviešu matiem ir tikpat bagāta vēsture kā klasiskajai kupenai. Viļņota frizūra bija populāra sieviešu vidū jau antīkajos laikos. Viduslaikos garu (dažkārt līdz potītēm), vaļēju (un bieži vien aiz plīvura paslēptu) viļņu pielūgsme bija vēl intensīvāka. Arī romantisms un dekadence mīlēja viļņus. Tie bija gleznu tēma, kas fascinēja gleznotājus gadsimtiem ilgi. Vaļīgi, nedaudz nekārtīgi un noteikti burvīgi un sievišķīgi - viļņi ir brīvas un dumpīgas sievietes simbols. Tīras sievišķības.

Kāpēc viļņaini mati ir tik populāri?

Romantiskie viļņi joprojām ir aktuāli, izceļot sievietes labo izskatu un atbilstot skaistuma kanonam. Viļņainiem matiem nav nepieciešamas sarežģītas ieveidošanas procedūras. Tas ir veids, kā ar dažiem žestiem iegūt sievišķīgu un nesteidzīgu izskatu. Glābiņš, kad jums trūkst laika, bet vēlaties satriecošu matu sakārtojumu. Pārsteidzoši, ka viļņi sader ar jebkura garuma matiem un teju ar katru izskatu - haotisku vai romantisku, maigu tēlu.

Garus, romantiskus viļņus ir ļoti viegli izveidot. Lielākā daļa sieviešu šo efektu panāk, ļaujot matiem izžūt gaisā. Vēlāk viņas vienkārši uzklāj nedaudz putu un maigi izķemmē matus, lai piešķirtu viļņiem formu. Vēl viena iespēja ir pīt matus abās galvas pusēs. Varat arī nedaudz samitrināt matus, izsmidzināt veidošanas primeri un izžāvēt ar difuzoru.

4. Mirkli veidota klasiska frizūra ar poniju.

Poniju astes veido, matus savelkot atpakaļ un nostiprinot ar gumiju vai skavu. Tas nav mūslaiku produkts - sievietes jau izsenis ir nēsājušas poniju. Senajā Grieķijā, Romā un Ēģiptē šo frizūru bija iemīļojušas. Maiju vīri nēsāja ponijus, un ir daudz kultūru, kurās tā ir tradicionāla frizūra. Ir daudz gleznu, kurās attēlotas sievietes, kas valkā vairākus augstus poniju pušķus (bieži vien ar kādu rotājumu). Daudzas sievietes, kas pieder Āfrikas ciltīm, mēdz nēsāt poniju astes, kuras bieži vien rotā biezs ādas vai jēlādas gabals.

Kāpēc poniju astes ir tik populāras?

Tā patiešām izskatās kā ponija astīte, un tā ir tik apburoša, ka nevienu nepārsteidz tās popularitāte. Tam vienkārši nav iespējams pretoties. Augsta ponija astīte piestāv ikvienai sievietei un visām sejas formām. Tā piestāv slavenībām, vakarkleitām, sporta apaviem, uniformai vai uzvalkam.

Poniju var pielāgot ikvienai situācijai vai notikumam. Pats labākais ir tas, ka šķietami paredzamā frizūra pārsteidz ar simtiem kombināciju. Piemēram, paņemiet vienu matu šķipsnu un aptiniet to ap poniju, lai tā darbotos kā gumija. Jūs varat sasiet matus tieši pie kakla vai ausu augstumā. Lai savaldītu lidojošus matus, izmēģiniet dažādas piespraudes un saspraudes. Gumijas vietā izmantojiet šalli, samta vai zīda lenti (vienkāršu vai svītrainu) - lokas formā vai brīvi krītošu uz pleciem kopā ar poniju. Daudz šarma piešķir arī puķe gumijā.

Sievietēm, kurām patīk izcelties citu vidū, laba izvēle ir slāņaina ponija astīte. Tā ir neparasta frizūra, kas prasa dažas minūtes. Daudzām sievietēm patīk nēsāt poniju astes vienā galvas pusē. Tas izskatās netipiski un mazliet dumpinieciski - arī šīs unikālās frizūras izveidošana aizņem brīdi.

5. Pīte - no pirmatnējā vikingu kuģa līdz pieņemšanas telpām

Pēc frizieru domām, pīnes pieder pie šarmantāko frizūru grupas. Pīte pati par sevi darbojas kā matu rotājums, ļaujot katru dienu izveidot atšķirīgu izskatu. Piemēram, varat pievienot dažādus aksesuārus.

Sievietes pina matus jau senos laikos. Pīnes valdīja Grieķijā un Romā. Ēģiptietēm patika pīt daudz plānas pīnes, kas nokrita uz pleciem. Tas bija ļoti ērti un praktiski, jo mati netraucēja strādāt un... cīnīties. Tāpēc tās tik ļoti patika bīstamajiem ziemeļu cīnītājiem - vikingiem. Sievietes sasniedza savu radošo virsotni, pinot copes ar lentēm, ziediem vai - dižciltīgo karalienes gadījumā - dārgakmeņiem. Interesants fakts: agrāk pīnes bija jaunavības simbols. Topošajai līgavai bija jāiziet cauri ceremonijai, kurā viņai bija jāatpina mati. Šādā veidā ģimene ļāva savai meitai apprecēties.

Līdzīgi kā klasiskais bobs, arī pīti mati ir kļuvuši par revolūcijas simbolu. Paskatieties uz Jūliju Timošenko un viņas slaveno copi. Zemnieku stila pīnes bija Oranžās revolūcijas raksturīga iezīme. Arī šajā gadījumā sievietes pierādīja, ka frizūra nav tikai izskats, bet gan sava veida ideoloģisks vēstījums par to, kas ir svarīgs.

Kas padara pīnes tik populāras?

Pītei ir dažādi nosaukumi. Pinot matus, vienīgā robeža ir jūsu iztēle. Tā daudz ko pasaka par cilvēku, kurš to valkā, parasti tā ir jaunības un nevainības simbols. Sievietēm patīk pīnes, jo tās glābj matus, piemēram, sliktā matu dienā. Tā ir līdzeklis, kas novērš mutuļojošas bizes, piešķirot jūsu tēlam šiku. Tās rotaļīgā versija jau kādu laiku ir aktuāla. Tagad aktuāla ir pūķa pīnīte, kas izskatās patiesi neparasta un neparasta. Viens no "Troņu spēles" varoņiem ir iedibinājis biezu un izdomas bagātu pīņu tendenci. Plēsējmeitene pārsteidz ar skaisti un neparasti sapītiem matiem, kas patiešām izskatās kā pūķa aste.

Pat ja jūsu mati ir īsi vai plecu garumā, varat izveidot pīnes - sāciet pīt pie saknēm un pakāpeniski pievienojiet arvien vairāk šķipsnu. Veidojiet vienu pīsi un galvas augšdaļā uztaisiet pīnīti. Ja vēlaties nekaunīgu izskatu, atlaidiet matus un izveidojiet vienu vai vairākas sīkas, brīvi krītošas pīnes. Varat pīt vienu pīsi virs pieres vai divas pīnes abās galvas pusēs.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika