Labākie matu pagarinājumu veidi

Labākie matu pagarinājumu veidi

Garie mati vairs nav tikai sapnis. Tas ir mērķis, ko varat sasniegt ar mājas līdzekļiem vai matu salonu pagarinājumiem. Ir vairākas metodes, no kurām varat izvēlēties. Atrodiet sev piemērotāko.

Matu pieaudzēšana ir neinvazīva un nesāpīga. Procedūra ietver mākslīgo matu šķiedru pievienošanu dabiskajiem matiem. Tās mērķis ir palielināt matu garumu un apjomu, lai pagarinājumi saplūstu ar dabīgajiem matiem.

Kā izskatās matu pieaudzēšana?

Tas ir atkarīgs no izvēlētās matu pieaudzēšanas metodes. Procedūra soli pa solim var būt atšķirīga, bet efekts vienmēr ir vienāds - apjomīga un iespaidīga frizūra.

Kuru metodi izvēlēties? Daži no jums vēlas neinvazīvas procedūras. Citi izvēlas matu pieaudzēšanu, kas neradīs nekādus bojājumus. Nav vienas ideālas matu pieaudzēšanas metodes, jo mēs katrs vēlamies atšķirīgu efektu. Ja nezināt, kādu tehniku izvēlēties, konsultējieties ar savu frizieri - profesionāļa padoms noteikti atvieglos izvēli.

Interesants fakts: viena matu pieaudzēšanas šķipsna ir ne garāka par 24 collām.

Tomēr dabisko metožu piekritēji mudina izvēlēties alternatīvas, kurām nav nepieciešami mākslīgi mati. Ir dažādas matu augšanu stimulējošas metodes, kas ļauj iegūt garus apjomīgus matus, neapmeklējot frizētavu.

MATU PIEAUDZĒŠANAS METODES

Matu saloni piedāvā vairākus desmitus matu pieaudzēšanas metožu. Dažas no tām ir ļoti līdzīgas, tāpēc vienkāršības labad mēs pievērsīsimies populārākajām no tām.

1. Keratīna matu pieaudzēšana

Matu pagarināšana ar keratīna šķipsnām ir viena no populārākajām procedūrām. To dēvē arī par matu pagarināšanu ar karstumu. Šajā tehnikā mākslīgās šķipsnas tiek piestiprinātas ar keratīnu, kas, šķiet, ir lieliska iespēja. Galu galā keratīns ir dabiska matu sastāvdaļa. Šo metodi var veikt divos veidos:

  • ar speciālu karsējamu instrumentu aptuveni 170 grādu temperatūrā
  • ar keratīna līmēšanas pistoli 70 grādu temperatūrā

Cik ilgi keratīna matu pieaudzēšana ilgst? Šī risinājuma priekšrocība ir ilgmūžība (aptuveni 3-4 mēneši). Tomēr jums ir nepieciešams veikt pieaudzēšanu, jo keratīna pieaudzēšana notiek, kamēr jūsu dabīgie mati aug.

2. Hairtalk matu pieaudzēšana

Šī metode ir ātra un viegla, jo silikona lentes ir ļoti viegli uzklāt. Procedūra ietver mākslīgo matu joslu vienmērīgu piestiprināšanu pie atsevišķām dabīgo matu šķipsnām. Lentes ir tik tuvu ādai, ka tās ir gandrīz nenosakāmas un neredzamas. Hairtalk ir ieteicama smalkiem matiem, kuriem nepieciešams tūlītējs apjoma palielinājums - silikona lentes ir mazāk apgrūtinošas. Lentes tiek piestiprinātas katras matu daļas augšdaļā un apakšdaļā. Pagarinājumi kalpo no dažām nedēļām līdz pat 9 mēnešiem, taču reizi 8-12 nedēļās ir jāveic pieaudzēšana. Kopumā matu pieaudzēšana ir diezgan ērta, ja jums patīk valkāt sasietus matus, bet tas, protams, ir atkarīgs no jūsu vēlmēm.

3. Piešūti matu pagarinājumi

Hairtalk metodei ir variācija. Tā vietā, lai pagarinājumus piestiprinātu ar līmi, tos piešuj. Frizieris izveido ūdenskrituma pinumu (vaļīgi mati) un zem katra pinuma piešuj lentes. Nav karstuma vai līmes. Piešūtie matu pieaudzētāji nav ilgnoturīgi, un tas ir lielākais trūkums. Vēl sliktāk ir tas, ka mazgāšanas rutīnas ir sarežģītākas, jo nav viegli izskalot netīrumus un produktu nogulsnes, kas nosēžas starp pīnēm.

4. Japāņu pīnes matu pagarinājumi

Arī japāņu metodei izmanto pīnes. Matu apjoms tiek panākts, iepinot matu pieaudzējumus īstajos matos. Sintētiskie pavedieni tiek iepīti matos pie pašām saknēm un nostiprināti ar ļoti plānu, caurspīdīgu gumiju. Ļoti slikti, ka pīnēm jābūt cieši savilktām. Tāpēc japāņu matu pieaudzētājus nedrīkst lietot ilgāk par diviem mēnešiem, lai nesavājinātu matu sīpolus.

5. Ultraskaņas matu pieaudzēšana

Šī tehnika ir ieteicama tiem, kuri vēlas izvairīties no matu bojājumiem. Pagarinājumu piestiprināšanai izmanto auksto saplūšanu. Tā izmanto instrumentu, kas ģenerē atbilstošus viļņus un keratīna pinumus, savienojot īstos matus ar mākslīgajām šķipsnām. Ultraskaņas matu pieaudzēšanas efekts saglabājas līdz pat sešiem mēnešiem! Šie pagarinājumi ir tikko pamanāmi un ilgi noturīgi. Tā ir neviennozīmīga svētība - jūs ilgi baudīsiet tos, bet to noņemšana var beigties ar matu bojājumiem.

6. Lāzera matu pieaudzēšana

Pazīstams arī kā hairdreams vai infralight matu pieaudzēšana. Tā ir viena no ilgstošām un dārgām metodēm. Tā ir piemērota smalkiem matiem, jo mākslīgo matu piestiprināšana ar lāzeru ir vienāda ar nenosakāmu pieaudzēšanu, kas ir viegla un elastīga, ilgst 4-6 mēnešus. Lielākā priekšrocība - pagarinājumi ķemmēšanas, ieveidošanas un mazgāšanas rutīnas laikā uzvedas kā dabīgie mati, tāpēc tos ir grūti atšķirt. Diemžēl lāzera matu pieaudzēšanas cena ir patiešām augsta.

7. Matu pieaudzēšana caurulītē

Nedaudz populārāki par iešūtajiem matu pieaudzētājiem. Šajā gadījumā tiek izmantotas sīkas caurulītes, lai piestiprinātu nelielas mākslīgo matu kopiņas pie līdzīga izmēra dabiskajām šķipsnām. Ir divi varianti:

  • saraušanās caurulītes vai shrinkies matu pagarinājumi (ilgst aptuveni pusotru mēnesi)
  • vara caurulītes matu pieaudzēšanai (ilgst aptuveni trīs mēnešus)

8. Mikro riņķu matu pieaudzēšana

Mākslīgo šķipsnu piestiprināšanai ar mikrokrogu palīdzību nav nepieciešams karstums, tāpēc tas nerada matu bojājumus. Nelielas mākslīgo matu daļas tiek piestiprinātas ar maziem (alumīnija, vara vai bronzas) gredzeniem - to izmēram jāatbilst matu veidam un struktūrai. Ja pieaudzētāji ir pildīti ar silikonu, tie ir lielāki, bet labāk turas uz matiem un ir drošāki. Diemžēl tikai daži saloni piedāvā šo procedūru, jo tā prasa lielu friziera prasmi. Mikrošķiedru matu pieaudzētājus var nēsāt 3-4 mēnešus. Sākumā gredzeni var būt jūtami un neērti.

9. Viegli cilpu matu pieaudzēšana

Procedūra ir līdzīga mikrokrogu pieaudzēšanai, tomēr vieglās cilpas ir drošākas un higiēniskākas. Tās arī kalpo aptuveni 3-4 mēnešus. Vieglo cilpu metode prasa ļoti maz laika un pūļu.

10. Injekcijas matu pieaudzēšana

Inovatīva metode, kas visbiežāk tiek ieteikta kā līdzeklis pret plikpaurību un matu retināšanos. Tā ir neinvazīva un neķirurģiska procedūra, kas ietver matu ievietošanu uz ādu imitējoša pamata (piestiprināts pie galvas ādas ar īpašu līdzekli). Šīs metodes lielākais ieguvums ir dabīgs efekts - parasti tiek izmantoti dabīgi matu pieaudzējumi; pateicoties šādai pieaudzējumu fiksācijai, tie ir nenosakāmi un nerada problēmas, tos veidojot. Pamata lentes jāmaina tikai reizi gadā! Diemžēl cena ir augsta, un jūs nevarat izvēlēties šo metodi, ja cīnāties ar psoriāzi, blaugznām utt.

11. Tīkla matu pieaudzēšana

Tā ir nedaudz lētāka metode, taču joprojām maksā dārgi. Arī tajā izmanto dabīgas matu šķipsnas, kas atbilst konkrētā cilvēka matu krāsai, struktūrai un garumam. Pagarinājumus piestiprina pie tīkla, bet tīklu piestiprina pie dabiskajiem matiem ar klipšiem. Efekts ir dabisks; pagarinājumu nēsāšana ir ērta. Procedūra ir paredzēta baldāžiem un tiem, kuri vienkārši vēlas piešķirt frizūrai apjomu.

12. Piestiprināmi/atvienojami matu pieaudzētāji

Visbeidzot, vispopulārākais matu pieaudzēšana, ko izvēlas īpašiem gadījumiem, - clip on/off. Tas ir lētākais, bet vismazāk ērtais variants. Mākslīgās matu lentes tiek piestiprinātas dabīgajiem matiem ar klipšiem. To varat izdarīt paši; šādi pagarinājumi ir paredzēti vairākkārtējai lietošanai. Žēl, ka efekts nav ilgnoturīgs. Arī rezultāts nav dabisks. Lentes var būt pamanāmas (īpaši, ja matus sasienat), un pirms miega tās ir jānoņem. Tas ir vienas dienas risinājums.

Cik ilgi matu pieaudzēšana ilgst?

Pagarinājumu nēsāšanas laiks ir atkarīgs no izvēlētās metodes. Jūs varat izvēlēties vienreizējas lietošanas matu pieaudzēšanu vai nēsāt tos sešus mēnešus vai ilgāk.

Vai cilvēki var pateikt, ka jūs nēsājat matu pieaudzētājus?

Tas ir atkarīgs arī no metodes. Vislabāk pamanāmi ir piestiprināmie, piešujamie vai iešūtie matu pieaudzētāji, īpaši tad, ja tos sasienat. Injekcijas, lāzera, tīkla vai ultraskaņas pagarinājumi izskatās visdabiskāk. Jo augstāka cena, jo grūtāk atšķirt pieaudzētus un īstus matus.

Vai matu pieaudzēšana ir droša?

Tas ir ļoti bieži uzdots jautājums matu blogos. Mēs vienmēr vēlamies, lai tas būtu nesāpīgi un neinvazīvi. Un vairumā gadījumu tas tā arī ir. Tomēr neviens jums nepateiks, kā jūsu mati izskatīsies pēc dažiem mēnešiem, kad regulāri tiks veikta matu pieaudzēšana. Vai matu pieaudzēšana bojā dabiskos matus? Diemžēl patiesība ir skumja. Daudzos gadījumos matu pieaudzēšana vājina matus un paātrina matu izkrišanu. Lielākoties plānie mati, kas ir trausli, ienīst šādu apstrādi. Mākslīgās šķipsnas nozīmē papildu svaru dabiskajiem matiem un var vājināt matu sīpolus.

Cik maksā matu pieaudzēšana?

Tā ir ļoti populāra procedūra slavenību vidū. Tās cena nav zema. Protams, ne visi to var atļauties. Tomēr izmaksas atšķiras atkarībā no izvēlētās metodes. Turklāt dažādos salonos cenas ir atšķirīgas.

Matu pieaudzēšana salonā ir patiešām dārga. Jums vajadzētu padomāt par veidiem, kā matiem piešķirt apjomu un garumu mājas apstākļos. Jūs varat to izdarīt paši par zemāku cenu, jo naudu iztērēsiet tikai par nepieciešamo matu līdzekli.

MATU PAGARINĀŠANA MĀJAS APSTĀKĻOS

Dabiskie matu augšanas līdzekļi ir lieliska alternatīva dārgajiem matu pieaudzēšanas līdzekļiem. Ja ar šausmām raugāties uz matu pieaudzēšanas cenām, pievērsieties izmēģinātām un pārbaudītām matu eļļām. Ja izvēlēsieties pareizo eļļu atbilstoši savas frizūras vajadzībām, tā ne tikai padarīs matus skaistākus. Tā veicinās matu augšanu, kavēs plikpaurību un veicinās arī bērnu matu veidošanos.

Matu un galvas ādas apstrāde ar eļļām matu augšanai nav jaunums. Daudzas sievietes izmanto dabas dāvanas. No otras puses, paturiet prātā, ka dažas eļļas nav piemērotas matu augšanai. Jums ir nepieciešamas dabīgas eļļas (nevis ēteriskās eļļas), kuras var izmantot galvas ādas aplikācijai un kurām piemīt augšanu stimulējošs spēks, stiprinošas spuldzes.

Starp iecienītākajām ir rīcineļļa, dadžu eļļa un priežu eļļa.

Svarīga ir arī pareizas matu eļļas lietošanas metodes izvēle. Labākā matu augšanas tehnika mājas apstākļos ir svarīga ir arī pareizās matu eļļas lietošanas metodes izvēle. Labākais mājas matu augšanas paņēmiens ir uzklāt eļļu uz galvas ādas un dažas minūtes to masēt. Varat izmēģināt karstas eļļas matu procedūru, jo mitrums un karstums uzlabo barības vielu uzsūkšanos un pastiprina procedūras iedarbību.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika