Matu kopšanas cienītāji ir sajūsmā par to! Matu SPA mājas apstākļos ar eļļas procedūrām un paštaisītiem produktiem

Matu kopšanas cienītāji ir sajūsmā par to! Matu SPA mājas apstākļos ar eļļas procedūrām un paštaisītiem produktiem

Kāpēc matu kopšanas entuziasti tik ļoti ir iemīlējuši mājās veicamas matu procedūras? Tas saistīts ar šo procedūru zemajām izmaksām un lielisko efektivitāti. Visu terapiju matiem ir iespējams realizēt ērtā vietā - jūsu mājas privātumā. Ir iespējams justies brīvi, klausīties mūziku, lasīt.. turklāt visa matu kopšanas procedūra ir pielāgota tieši Jūsu matiem - tieši Jūs izvēlaties produktus un nodrošināt matiem tieši to, kas tiem nepieciešams. Skaistumkopšana mājās ir ērtāka nekā jebkur citur. Pateicoties intensīvai kopšanas procedūru secībai, jūsu matiem ir iespēja iegūt tūlītēju skaistuma stimulu.

Matu Spa, lēnie skaistuma rituāli, dabīgās matu procedūras, paštaisītu matu SPA - pastāv daudz nosaukumu, taču mērķis ir viens - maksimāla matu barošana un pamanāmi uzlabojumi kopējā matu izskatā un veselībā. Tā rezultātā mati izskatās kā pēc profesionālas salona terapijas. Taču atšķirība slēpjas brīvākā sajūtā, zemākās izmaksās un relaksācijā. Ir iespējams tam veltīt veselu dienu, piemēram, savēdina, tikai matu kopšanai: laiski, mazliet slinkojot, visu uzmanību pievērst matiem. Matu kopšanas entuziasti parasti apvieno matu procedūras ar citiem skaistumkopšanas rituāliem, piemēram, maskām un skrubjiem, dažādām manikīra procedūrām, kāju vannām u.tml. Kā ar matiem? Tie piedzīvo būtiskas pārvērtības vienas dienas laikā.

Viena diena matiem - kas ir nepieciešams veiksmīgām pārvērtībām?

  1. Brīva diena - kad netiek gaidīti viesi un nav plānu doties ārpus mājas, ir lēna, patīkama diena un jūs, to variet veltīt sev vai saviem mīļajiem (eļļas matu maska netraucēs baudīt labu filmu ģimenes lokā).
  2. Draugs - SPA procedūras ir iespējams baudīt kopā ar draugu - viss kas nepieciešams ir pāris idejas laika pavadīšanai: kopīgi baudīt mīļākos seriālus, ēst gatavošana, u. tml. Draugs noteikti šo dienu uzlabos un padarīs jautrāku. Turklāt ir jauki kopīgi izmēģināt dažādas procedūras un produktus. Tomēr, ja ir sajūta, ka nepieciešams laiks sev vienatnē - veltiet šo dienu tikai sev.
  3. Ērts apģērbs - pirms eļļas uzklāšanas uz matiem, izvēlēto produktu iemasēšanas šķipsnās un uz galvas ādas, un matu skalošanas - pārvelciet ērtu apģērbu; tādu, kuru nebūs žēl sabojāt vai sasmērēt ar eļļām.
  4. Piemēroti produkti - matu SPA diena var būtiski uzlabot matu veselību izmantojot dažādus produktus un vielas, kas pašlaik trūkst jūsu matiem. Pareizie produkti definē efektīvu, piemērotu matu kopšanu.
  5. Izplānota darbību secība - lai efektīvāk pielietotu visus produktus, tie jāpielieto pareizā secībā. Tas ir vienīgais veids, kā matu procedūras padarīt jēgpilnas un netraucētas. Jums būs iespēja atklāt labāko mājas matu terapiju soli pa solim.
  6. Sveces un ēteriskās eļļas - ja vēlaties pārvērst savu mājas SPA pieredzi par profesionālu rituālu - izmantojiet aroma terapijas spēju nomierināt cilvēka maņas un sniegt pilnīgu relaksāciju. Iededziet degli un izmantojiet savu iecienītāko aromātisko eļļu.

Matu spa diena, priekšrocības - kas tiek iegūts pateicoties mājas procedūrām?

  1. Visa ķermeņa relaksācija un atpūta - lai gan tiek atjaunoti mati - viss ķermenis atslābst. Tāpēc šādas SPA dienas var pielietot, kā lielisku atpūtu pēc nogurdinošas nedēļas strādājot. Šis ir lēnas dzīvošanas mākslas vistiešākā izpausmes forma.
  2. Lielas izmaiņas un labo pusi, kad runa ir par matu izskatu - izteikts spīdums, tekstūra, kuplums ir pamanāms pat ar neapbruņotu aci. "Tūlītēji skaisti mati " ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc veltītu matiem veselu dienu.
  3. Tīra galvas āda - kāpēc tam ir tik liela nozīme? Jūsu galvas āda ir tikpat svarīga matiem kā, piemēram, augsne augiem. Ja augsne ir piemēslota, tā kļūst neauglīga. Ja jums ir svarīga matu augšana - uzturiet savu galvas ādu tīru, veiciet masāžas, stimulējiet asinsriti un uzturiet veselīgu galvas ādas mitrumu.
  4. Stipras matu saknes - matu sakne ir kā matu rūpnīca. Matu matricā notiek šūnu dalīšanās; to kvalitāte ietekmē augošo matu augšanu, izskatu, veselību un “kvalitāti”. Vairāk spēka un barības vielu matos nozīmēs labāku matu izskatu. Barojot iekšējās struktūras, jūs iedarbināt matu augšanu, vienlaikus to paātrinot.
  5. Matu atjaunošana un rekonstrukcija  - citos vārdos, matu porainības uzlabošana, aizpildot spraugas uz mata virsmas un nostiprinot disulfīda saites iekšpusē. Pateicoties aktīvajām vielām, kuras spēj iekļauties mata struktūrā, jūsu mati kļūst kuplāki, iegūstot apjomu un mirdzumu. Būs viegli pamanīt atšķirību matu stāvoklī – to žāvēšana prasīs ilgāku laiku (plāni, dehidrēti mati izžūst uzreiz). Veselīgi mati saglabā vairāk barības vielu un bloķē ūdeni. 

SPA diena jūsu matiem. Kā sagatavot matu kopšanas līdzekli mājās?

Apskatiet mūsu detalizēto grafiku, kas mainīs jūsu matus vienas pēcpusdienas laikā, atgriežot tiem savu brīnišķīgo izskatu, kā arī kondicionēšanu, sākot no saknēm līdz galiņiem. Atklājiet 10 soļus, kas ved uz pilnīgu matu pārveidošanu!

1. Galvas ādas attīrīšana

Galvas ādas attīrīšana ir veiksmīgas matu kopšanas un nostiprināšanas pamatā. Joprojām nenovērtēts, bet pat trihologu ieteikts – galvas ādas pīlings ļauj atbrīvoties no visiem toksīniem, produktu uzkrāšanās, netīrumiem, sebuma pārpalikuma, atmirušajām ādas šūnām un pārsvarā lieliski sagatavo matus un galvas ādu aktīvo vielu saņemšanai. Atmirušo šūnu pārpalikums un produktu (īpaši veidošanas līdzekļu vai sauso šampūnu) uzkrāšanās pārklāj jūsu galvas ādu un matu saknes ar slāni, kas neļauj aktīvajām vielām iekļūt matu saknēs un galvas ādā.

Jūs varat iegādāties jau gatavu galvas ādas skrubi vai pagatavot to pats. Tomēr enzīmu saturošs skrubis sniedz vislielāko labumu - tas ir visprecīzākais un neprasa berzēšanu, kas padara ādu pie matu saknēm jūtīgāku - kas ir svarīgs faktoros plānu un trauslu matu veselībai.

Uzklājiet skrubi mitros matos un galvas ādā, kādu laiku iemasējiet to, vai - ja tas ir enzīmu skrubis - atstājiet to, ļaujot iedarboties, pēc produkta etiķetes norādīto laiku un izskalojiet ar remdenu ūdeni. Tagad, droši mazgājiet matus.

2. Attīrošie šampūni (pirmā matu mazgāšana)

Tas ne tikai nomazgā skrubja atlikumus, bet arī attīra jūsu galvas ādu un matus – šāda veida mazgāšanai ir liela nozīme: tas nedaudz paceļ matu kutikulas, lai uzlabotu uzsūkšanos un palīdzētu tiem saņemt barības vielas. Citiem vārdiem sakot, attīrošais šampūns uzlabo matu uzsūkšanas spēju, kas atvieglo aktīvo sastāvdaļu absorbēšanu.

3. Matu eļļas (procedūras)

Eļļas matu kopšanā un vecā ājurvēdas eļļošanas māksla veido pamatu lieliskai matu kopšanai. Kāpēc? Kā vienīgās vielas tās pilnībā sastāv no lieliskām sastāvdaļām un dažādos veidos kondicionē matus: tās ne tikai uzlabo stublāja ārējo un iekšējo daļu, bet arī stimulē sīpolu veidošanos un atjauno galvas ādas labu formu. Tā ir vissarežģītākā matu kopšana, ar kuru varat sevi palutināt.

Eļļas satur labas neaizvietojamās taukskābes, fitosterīnus, flavonoīdus, karotīnus, skvalānu un vitamīnu un mikroelementu komplektu, kas garantē perfektu matu kopšanu. Tie precīzi atbilst matu porainībai pēc matu tipa (un nepieciešamības).

Dienā, kas veltīta tikai matiem, veiciet pilnu karstās eļļas matu kopšanu: uzklājiet nedaudz siltu eļļu mitros matos un galvas ādā, maigi iemasējiet galvas ādu un pārklājiet matus ar siltu kompresi, lai pastiprinātu eļļas darbību.

VĒRTS ATCERĒTIES!

Matu eļļas apstrāde atrodas shēmas centrā; citas sekundārās ārstēšanas metodes ir saistītas ar taukaino rutīnu. Gan maska, gan galvas ādas kondicionieris, gan skrubis pastiprina eļļu efektivitāti, papildinot tās ar uzturvielām un liekot intensīvāk iedarboties eļļas aktīvajām vielām. Jo labāks ir eļļu maisījums, jo efektīvāka ir visa SPA diena jūsu matiem. Lai pasniegtu savu frizūru ar to, kas ir vislabākais, ķerieties pie vienas no trim Nanoil matu eļļām — tas ir līdzsvarotākais dabisko eļļu un stimulējošu sastāvdaļu (UV filtrs, keratīns, lanolīns, zīds, pantenols) maisījums. Viss, lai sniegtu matiem vērtīgākās vielas, kas nepieciešamas atjaunošanai un augšanai (ataugšanai).

4. BAROJOŠA-REGENERĒJOŠA MASKA EĻĻAS EMULSIFĒŠANAI

Bagātināts ar vitamīniem, olbaltumvielām, augu ekstraktiem (lai nodrošinātu papildu barības vielas un emulģētu eļļu). Nekas nenoņems eļļu tik viegli kā maska, kas uzklāta pēc eļļas apstrādes. Tas veic divas funkcijas:

  • pirmkārt – tas bez piepūles noņem taukaino eļļu no matiem, lai jūs būtu pārliecināts, ka taukainās daļiņas ir pazudušas un ka no tām nav ne miņas.
  • otrkārt – tā ir papildu barības vielu deva Jūsu matiem. Kuru matu masku izvēlēties? Vēlams tādu, kurā ir daudz mitrinātāju (alveja, hialuronskābe, urīnviela, sorbīts, fruktoze) un olbaltumvielas (piena, zīda, kviešu, auzu vai rīsu proteīni, kolagēns, elastīns, keratīns). Labi iedarbojas arī maskas, kas satur keratīnu un aminoskābes (cisteīnu, cistīnu, taurīnu, tirozīnu, arginīnu).

VĒRTS ATCERĒTIES!

Ja vēlaties, lai visas dienas matu SPA būtu jēga un sniegtu rezultātus, uzdrošinieties meklēt dažādību - vienu dienu izmantojiet proteīna masku (pastiprinātai atjaunošanai), citu reizi izmantojiet mitrinātājus (tie mitrina sausus matus).

5. BAROJOŠAIS ŠAMPŪNS (otrā matu mazgāšana)

Vēl viena matu mazgāšana, lai noņemtu eļļu un masku. Otrā mazgāšana ļauj izvairīties no matu noslogošanas, izmantojot barojošas maskas un kondicionierus. Šampūnam šoreiz jābūt citam - vitamīniem bagātam, mitrinošam, piesātinātam ar olbaltumvielām piem. auzas vai zīds, dabīgs, kas papildus rūpējas par jūsu galvas ādu un uztur hidrolipīdu līdzsvaru galvas ādā.

6. ETIĶA VAI AUGU MATU SKALOŠANAS LĪDZEKLIS

Skalošanas maisījums papildina SPA dienu jūsu matiem. Tas ir kā ķirsītis uz saldējuma – tas uzlabo spīdumu, piešķir gludumu, noblīvē matu kutikulas, saglabā līdzsvarotu galvas ādas pH, mīkstina šķipsnas un padara tos patīkamus pieskaroties, vienlaikus atpūtinot matus un novēršot statisku matu atdalīšanos.

Ābolu vai aveņu etiķis ir vispopulārākais pamats matu skalošanai. Varat iegādāties gatavu skalošanas līdzekli ar etiķi vai pagatavot to pats – pārbaudiet labākos mājas matu skalošanas līdzekļus un izmēģiniet tos.

7. GALVAS ĀDAS KONDICIONIERIS

Pēdējais (bet ne mazāk svarīgais) solis, lai uzturētu galvas ādu formā. Galvas ādas losjonam var būt dažādas funkcijas – izvēlieties pareizo, lai atbilstu jūsu matu un galvas ādas vajadzībām. Ja jūsu mati ir taukaini, ķerieties pie ārstniecības augu kondicioniera, kas normalizē tauku dziedzeru darbību. No otras puses, ja jums traucē nosvērti mati, kas nesatur apjomu, izvēlieties losjonu, kas piešķir apjomu un paceļ matu saknes. Ir arī galvas ādas kondicionētāji, kas mitrina, nomierina kairinājumu vai cīnās ar blaugznām. Viss ir atkarīgs no jūsu galvas ādas stāvokļa un jūsu matu vajadzībām.

Galvas ādas losjonu lieto tikai galvas ādai un matu saknēm, tāpēc tam jābūt maigam, dabiskam un nepārslogojošam. Jums tas nav jāizskalo. Galvas ādas masāža uzklāšanas laikā papildus stimulē matu saknes un galvas ādu.

8. IZSMIDZINĀMAIS KONDICIONIERIS, LINSĒKLU GELS VAI MATU HIDROSOLS

Ja jūsu mati ir bojāti vai atkarībā no gadalaika nepieciešama pastiprināta matu kopšanas rutīna (sals vai karstums) - izmantojiet vieglu izsmidzināmu kondicionieri, augu hidrosolu vai citu nemazgājamu līdzekli. Tas pasargās jūsu matus no nelabvēlīgiem ārējiem faktoriem.

Visi, matu kopšanas entuziasti, jūsmo par dažādiem smidzināmiem vai ziedu ūdeņiem, ko varat izsmidzināt mitros matos pirms žāvēšanas ar fēnu; tie var būt arī bagāti ar dabīgām eļļām, kas lieliski aizsargā matus no gaisā esošajiem toksīniem.

Linsēklu želeja ir plaši izmantots dabīgs kondicionieris. Tas darbojas kā brīnumaina procedūra, kas aizsargā, izlīdzina un mitrina matus. Linsēklām ir lielisks kondicionējošs efekts, tās lieliski kopj matu galiņus un darbojas kā lieliska matu apstrāde. Linu sēklu želejas ātrās pagatavošanas recepte ietver dažu linsēklu apliešanu ar remdenu ūdeni (tās ir jāaizklāj) un atliek nostāvēties uz nakti. Nākamajā dienā želeja ir gatava lietošanai (pēc sēklu notecināšanas).

9. SERUMS MATU GALIEM

Matu gali izžūst un tiek bojāti visātrāk no visām matu daļām. Lai pasargātu tos no šķelšanās, katru dienu uzklājiet aizsargsegumu vai dabīgu eļļu. Tādā veidā saknes saglabāsies veselīgas un elastīgas, un vairs nebūs novērojama čokurošanās, dehidrēšanās vai šķelšanās. Savā matu SPA dienā to noteikti vajadzētu izmantot. Ja nevēlaties izvēlēties matu produktus uz silikona bāzes un dodat priekšroku dabīgām sastāvdaļām – varat pārklāt matus ar papildu porciju linsēklu želejas, kas sajaukta ar izvēlēto eļļu.

VĒRTS ZINĀT!

Linsēklu želeja ne tikai aizsargā matu galus no bojājumiem, bet arī izlīdzina, mitrina un palielina spīdumu. Tas darbosies kā dabisks veidošanas pamats un spīdumu palielinošs kondicionieris. Lai izvairītos no matu noslogošanas, pievienojiet nedaudz ūdens – vairāk ūdens padara tos „līdzīgākus kondicionieriem” un mazāk līdzīgu serumam.

10. AIZSARDZĪBA PRET KARSTUMU

Matu SPA dienā jums vajadzētu koncentrēties uz matu labošanu, tāpēc labāk aizmirst par fēnu vai visa veida karstuma veidošanu.

Tomēr, ja jums patiešām ir nepieciešams iziet ārā un jums ir nepieciešama nevainojama frizūra, pirms žāvētāja pielietošanas, izmantojiet karstuma aizsardzības aerosolu. Ideāli, ja produkts satur dabīgas sastāvdaļas, kā arī ir spīdumu palielinošs efekts un maigi veido matus. Argana eļļa, kas sajaukta ar ūdeni, ir dabisks pret karstumu aizsargājošs aerosols – sajauc dažus pilienus argana eļļas ar izvēlētu augu uzlējumu, un izsmidzini matos pirms žāvēšanas ar fēnu.

Matu SPA diena – galvenie jautājumi

Viena diena tikai jūsu matiem – cik bieži šādi kopt matus?

Visas dienas matu terapijas sekas ir redzamas pēc katras pirmās procedūras. Tomēr nedēļas laikā uzturvielas tiek izskalotas, tāpēc noteikti vajadzētu regulāri palutināt matus ar SPA dienu mājās. Jūs iegūsit vislabākos rezultātus, ja vismaz reizi nedēļā piešķirsiet saviem matiem šādu uzturvērtību. Tādā veidā gan matu stumbrs, gan sīpoli tiek pastāvīgi nostiprināti un atmaksājas ar neticamu vitalitāti un krāšņu izskatu.

Matu SPA diena – cik ilgi ilgst skaistuma rituāls?

Ir grūti skaidri definēt skaistumkopšanai veltīto laiku. Šķiet, ka tas ir papildu bonuss - jūs esat tas, kurš izlemj, cik ilgi jūs varat un vēlaties paturēt eļļu savos matos. Tas varētu būt ātrs 30 minūšu stimuls vai vairāku stundu ilga procedūra. Daudzas sievietes sāk savu SPA dienu iepriekšējā vakarā, veicot galvas ādas pīlingu, mazgājot matus un veicot eļļas procedūru tieši pirms gulētiešanas. Pēc tam no rīta viņi veic citas darbības, piemēram, uzklāj matu masku, lieto skalošanas līdzekļus un galvas ādas kondicionierus. Tādā veidā eļļai ir laiks salabot matus miegā. Protams, 3 stundas ir minimums, ko vajadzētu veltīt visam matu SPA rituālam (atcerieties, jo vairāk laika veltīsiet saviem matiem, jo ​​labākus rezultātus iegūsit).

Matu SPA diena – kura no procedūrām ir vissvarīgākā?

Matu eļļas apstrāde noteikti ir prioritāte jūsu matu SPA laikā mājās. Visas pārējās procedūras ir paredzētas, lai pastiprinātu efektu un papildinātu sarežģīto, seno ājurvēdas matu rituālu. Tāpēc eļļu izvēlei ir tik liela nozīme – izvēlieties savai porainībai – matu stāvoklim atbilstošas ​​eļļas.

Viena diena taviem matiem – vai vari izlaist kādus posmus?

Nekas nenotiek, ja izlaižat vienu vai divus posmus, pabeidzot SPA dienu pēc otrās mazgāšanas. Sievietēm bieži patīk pēc kārtas lietot matu skalošanas līdzekļus un galvas ādas losjonus, vai arī vienkārši atteikties no tiem (piemēram, ja galvas āda nesagādā daudz nepatikšanas).

Tas viss. Pienācis laiks sagatavot SPA saviem matiem. Ļaujiet tiem piedzīvot pārvērtības un spīdumu, pārsteidzot citus ar vitalitāti.

 

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika