Matu tvaicēšana - barojoša un mitrinoša procedūra. Kā to darīt mājās?

Matu tvaicēšana - barojoša un mitrinoša procedūra. Kā to darīt mājās?

Ziemas vai saules bojātas, pārmērīgi apstrādātas matu šķipsnas - matiem nav viegla dzīve. Tie ilgojas pēc reģenerācijas un padziļinātas barošanas. To var nodrošināt matu tvaicēšana. Kā tas darbojas? Lasiet tālāk, lai uzzinātu matu tvaika procedūras priekšrocības.

Mati katru dienu zaudē mitrumu un stāvokli. Sķiedras ietekmē daudzi faktori, kas izjauc matu iekšējo struktūru. Augsta temperatūra pārmērīgi atver matu kutikulas. UV starojums iznīcina šūnas un paātrina novecošanās procesus, savukārt nepareiza matu kopšanas un veidošanas rutīna vājina matu sīpolus, izraisot, piemēram, matu izkrišanu.

Ar kondicionieri vai matu eļļu ne vienmēr pietiek, lai glābtu matu frizūru no negatīviem ārējiem faktoriem. Ir nepieciešamas intensīvas matu atjaunošanas procedūras, piemēram, profesionālas, piemēram, matu tvaicēšana.

MATU TVAICĒŠANA

Tā ir lieliska procedūra bojātiem matiem. Tas liek mums domāt par tradicionālo tvaika pirti, un tas ir pamatoti. Galu galā matu tvaika aparāts izmanto siltuma un mitruma priekšrocības. Šādu SPA jūs varat sevi palutināt mājās vai salonā - abām iespējām ir gan plusi, gan mīnusi.

  • Matu tvaicēšana salonā ir profesionāla procedūra: tajā izmanto īpašus produktus un matu tvaicētāju, kas izskatās kā milzīgs fēns; tā ir dārga.
  • Matu tvaicēšana mājās ir procedūra ikvienam: tā ir daudz lētāka, vieglāk veicama, tā pastiprina matu eļļas, maskas un kondicionierus, ko jūs lietojat ikdienā.

Daudzi cilvēki interesējas par matu tvaicēšanas priekšrocībām. Procedūra ir ļoti efektīva, ja to veic salonā. Tās mērķis ir mitrināt un barot, taču ir nepieciešams kas vairāk nekā tvaiks. Protams, tvaiks ir galvenais elements, bet ir nepieciešami papildu produkti, piemēram, matu ampulas vai eļļas. Bez tiem par matu barošanu un uzlabošanu nevarētu būt ne runas, savukārt matiem nebūtu atbilstošas termiskās aizsardzības.

Kādu efektu sniedz matu apstrāde ar tvaiku?

Pārsteidzošā efekta noslēpums ir atbilstoša temperatūra (zemāka nekā tvaika telpā). Galu galā pārāk augsta temperatūra izraisa matu bojājumus - ne velti tiek ieteikts samazināt matu iztaisnošanu. Tā vietā, lai bojātu, matu tvaicēšana palīdz, jo temperatūra procedūras laikā ir 40-60 grādi maksimāli. To rada ierīce, kurai nav tieša kontakta ar matiem, vai arī pārklājot matus ar dušas cepuri un siltu dvieli.

Temperatūrai ir liela nozīme. Tā atver matu zvīņas, tāpēc maskas, eļļas vai ampulu aktīvās vielas viegli iekļūst matu stumbrā.

Mitruma izmantošana ir vēl viena liela matu tvaicētāju priekšrocība. Tas ir ļoti svarīgi, jo mitrums veicina arī uzturvielu uzsūkšanos. Veicot matu tvaicēšanu mājas apstākļos, vienmēr uzklājiet produktus uz mitrām šķipsnām. No otras puses, frizieri izmanto (atkarībā no ierīces) tvaiku vai ultraskaņas miglu - otrs variants ir labāks, jo miglas molekulas ir mazākas un vieglākas, tādējādi tās viegli iekļūst dziļākajos matu slāņos.

Interesanta iespēja ir matu tvaicēšana ar ozonu. Šajā procedūrā papildus tiek izmantots ozona spēks, kas iznīcina baktērijas un vīrusus, palielina asins plūsmu galvas ādā un stimulē ātrāku matu augšanu. Kā šajā gadījumā darbojas matu tvaicēšana? Ozona molekulas iekļūst matu stumbrā, mitrinot, atjaunojot un kondicionējot matus un sīpolus. Nav brīnums, ka ozona matu tvaicēšana ir ieteicama procedūra pret matu izkrišanu.

Matu tvaicēšana - ieguvumi

Ir vērts atklāt matu tvaicēšanas procedūras iedarbību. Regulāri veikta procedūra (neatkarīgi no tā, vai tā tiek veikta mājās vai salonā):

  • nodrošina intensīvu matu atjaunošanu
  • nodrošina maksimālu mitruma līmeni
  • piešķir matiem spīdumu un maigumu
  • uzlabo matu un galvas ādas līdzekļu iedarbību
  • stiprina šķiedras, novērš matu retināšanos
  • kopj gan spuldzes, gan matus

Cik bieži jāveic matu tvaika procedūra?

Uz jautājumu, vai matu tvaicēšana darbojas, ir tikai viena atbilde. Tā darbojas ar nosacījumu, ka to veicat sistemātiski. Vienreizēja procedūra nekad nesniegs ievērojamus uzlabojumus. Matu tvaicēšana ir jāatkārto, piemēram, reizi nedēļā vienu mēnesi, pirms nākamās procedūras sērijas veicot divu mēnešu pārtraukumu.

Matu tvaicēšana mājās

Kā veikt matu tvaicēšanu mājās? Pretēji šķietamajam, tas ir vienkārši. Lielisks risinājums, ja jums nepatīk salonu cenas. Viss, kas jums nepieciešams, ir piemērots līdzeklis, dušas cepure, silts dvielis un (pēc izvēles) fēns.

Mēs varam izmantot jebkuru kondicionieri vai masku, ko lietojam ikdienā, bet matu tvaicēšana ar ampulām sniedz daudz labāku efektu. Šie mazie kosmētikas līdzekļi veido koncentrētu vērtīgu uzturvielu avotu. Nepietiekami novērtētās matu ampulas ir viegli lietojamas un sasniedz problēmas avotu - vājos matu sīpolus. Tomēr vislabākā izvēle ir dabīgās eļļas - nevienai nav tāda matu atjaunojoša spēka kā, piemēram, kokvilnas sēklu eļļai, argana eļļai, mandeļu eļļai vai profesionālai Nanoil matu masāžai, kas ir bagāta ar matu porainībai atbilstošām eļļām.

Eļļas ar polinepiesātinātajām taukskābēm dod daudz labākus rezultātus, ja mēs uzlabojam matu eļļas ārstēšanu ar mājas matu tvaicēšanu. Katrai sievietei vismaz vienu reizi vajadzētu izmēģināt šādu kombināciju, lai pārliecinātos par pārsteidzošajiem ieguvumiem.

Soli pa solim matu tvaicēšana mājas apstākļos

  1. Divreiz izmazgājiet matus ar maigu šampūnu. Precīzi izskalojiet matus.
  2. Ieberiet galvas ādā eļļu vai ampulu.
  3. Izklājiet līdzekli uz matu garuma.
  4. Ielieciet matus diezgan brīvā kupenā.
  5. Nostipriniet matus ar dušas cepuri un siltu dvieli.
  6. Kad dvielis kļūst vēsāks, sasildiet to ar fēnu.
  7. Pēc 20-30 minūtēm noņemiet cepurīti un dvieli.
  8. Nomazgājiet līdzekli un izskalojiet matus ar aukstu ūdeni, lai tie būtu gludi.

Līdzīgi izskatās arī procedūra ar matu tvaicētāju salonā. Gruntēšana ir tāda pati - pārliecinieties, ka galvas āda un mati ir tīri. Pēc tam frizieris uzklāj līdzekli - tā ir pirmā atšķirība, jo tas ir profesionāls vitamīnu koncentrāts, kas nodrošina barošanu un atjaunošanu. Nākamās divdesmit minūtes tiek pavadītas zem tvaika aparāta, kas rada pareizo temperatūru. Pēdējais posms ir atkal matu mazgāšana.

Pārbaudiet citus līdzekļus bojātiem matiem.

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Argāna eļļa
Jojobas eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika