Vasaras ritmi! Labākās frizūras festivāliem (un ne tikai)

Vasaras ritmi! Labākās frizūras festivāliem (un ne tikai)

Vasaras mūzikas festivāli ir dažādu stilu un krāsu sajaukums. Ideālajai frizūrai festivālam jābūt šķietami neuzmanīgai, papildinātai ar intensīvām krāsām un visai stilizācijai pieskaņotiem aksesuāriem. Atklājiet labākos matu sakārtojumus svētkiem!

Reiz viņiem bija iespēja klausīties labu mūziku. Mūsdienās tās pārvēršas par modes skatēm un vietu, kur tiek radītas jaunas grima un stila tendences. Iepazīstiet labākās frizūras mūzikas festivālos un esiet moderns šovasar!

Stila un krāsu festivāli

Viss, kas jums jādara, ir pārlūkot festivāla iedvesmu Instagram, lai redzētu, ka vasaras mūzikas pasākumi ir krāsu un stilu sajaukums. Māksla šeit savijas ar jaunākajām tendencēm un lietojamu modi. Svarīgs ir ne tikai apģērbs, bet arī grims, rotaslietas un, protams, festivālam piemērota frizūra, kas pilnībā atspoguļo tā atmosfēru. Festivāla dalībniekiem tā ir kā papildu rota, ķirsis katra festivāla stila virsotnē.

LABĀKĀS FRIZŪRAS FESTIVĀLIEM

Katra festivāla garu visvieglāk var atveidot ar pareizo stilu. Festivāla frizūras var būt krāsainas, enerģiskas, izspūrušas, nekārtīgas vai mazliet dīgļainas. Jūs varat viņiem piešķirt festivāla izskatu ar atbilstošām matu sprādzēm, krāsām un matu rotājumiem. Tie lieliski papildinās hipiju, boho vai roka stilu. Varat smelties iedvesmu no frizūrām no podiumiem vai sasniegt tendences pirms gadiem. Vienīgais ierobežojums ir jūsu iztēle.

Jūs nezināt, kādu frizūru dabūt mūzikas festivālā? Pievērsiet uzmanību ne tikai tipam, bet galvenokārt krāsām un aksesuāriem. Šajā gadījumā mazāk nenozīmē labāk.

Festivāla frizūra - galvenās tendences

PĪTES

Starp visām frizūrām festivālos vienmēr dominē visas bizes. Šīs frizūras popularitāti nosaka izpildes vieglums, iespaidīgais izskats un piedāvātās iespējas. Jūs varat sastapt visu veidu bizes, piemēram, zivju astes, modernas holandiešu vai franču bizes vai trīs šķipsnu bizes. Aušana var būt viena, simetriska no divām pusēm vai tikai frizūras papildinājums. Pīti var pīt no sprādziena vai tikai no vairākām matu daļām, lai frizūra izskatītos efektīvāk. Ir vērts atcerēties, ka festivāla izdevumā bize vislabāk tiek pasniegta nekārtīgā, neuzmanīgā versijā ar vaļīgām šķipsnām un ziediem vai rotājumiem, kas piestiprināti starp pavedieniem.

BUNS

Festivāla ideālajai frizūrai ir jābūt efektīvai, un tādi ir topknots. Vasaras mūzikas festivālam derēs brīvs, apjomīgs, ar sāniski novietotiem spārniem vai sprādzieniem. Labs topmezgla pamats ir viļņi, pateicoties kuriem tas izskatās vēl efektīvāk. Ja plānojam matus uz festivālu sasiet bulciņā, mums ir vairāki varianti - nekārtīga bulciņa uz galvas, dubultā bulciņa, franču bulciņa, samuraju bulciņa ar nevērīgām šķipsnām apakšā vai bulciņa pīta. ar bizi. Lai piešķirtu tai raksturu, varat tai piestiprināt ziedus, aptīt ar krāsainām siksniņām vai šalli un pat pārklāt ar mirdzošu miglu.

ZIRGASTAS

Var aizrauties arī ar zirgastēm! Lai gan standarta zirgaste var šķist pārāk garlaicīga festivāla frizūrai, kombinācijā ar franču bizi vai krāsainiem aksesuāriem būs satriecoši. Vienkārši izdarāmās zirgastes ir lieliska alternatīva izlaistiem matiem un matu sakārtojumiem – no vienas puses, mati tiek savākti un izvilkti no sejas, no otras puses, daļa šķipsnu brīvi krīt uz pleciem. Frizūras festivālam piedāvā plašas iespējas, pat ja izvēlamies parasto zirgaste. Mēs varam padarīt to stingru, nedaudz zemāku vai tuvu kakla mugurai. Tomēr atcerieties, ka tas vislabāk izskatās uz ļoti gariem matiem vai tad, ja valkājat pieaudzētus matus.

VIĻŅI

Brīvu matu cienītājus var vilināt smalkas lokas vai pludmales viļņi. Festivāla frizūrām jābūt apjoma pilnām, tāpēc mati pirms ieveidošanas jāpaceļ pie saknēm ar putām vai speciālu pūderi un jāizpūš ar lielu apaļu otu. Lai frizūrai piešķirtu vaļīgumu, varat izlaist pirkstus caur saknēm, iespiest nedaudz vieglas eļļas vai izsmidzināt to ar miglu. Galvenais ir nevis atstāt matus gludus, bet gan piešķirt tiem vēja izpūstu efektu. Festivāla viļņaini mati izskatās izcili paši par sevi, taču tie ir lieliski piemēroti arī turpmākai veidošanai. Smalkie viļņi ir labākais pamats svētku frizūrām.

Festivāla frizūra - krāsu palete

Matu krāsa ir ārkārtīgi svarīga frizūras izskatam. Festivāla frizūru gadījumā tas ir īpaši svarīgi, jo katra stilizācija vasaras ballītei brīvā dabā ir balstīta uz drosmīgu kombināciju un krāsu spēli. Varat brīvi kombinēt un krāsot visus matus, izveidot ombre efektu, varavīksni vai krāsot tikai atsevišķas šķipsnas, piemēram, lai variētu un uzlabotu bizes izskatu. Kāda matu krāsa festivālam piestāv visvairāk?

  • Pasteļtoņi (pārsvarā) rozā, zilā, violetā krāsā
  • Ļoti gaiši mati zilā, pelēkā vai baltā krāsā
  • Hologrāfiski vai varavīksnes toņi

Ja jūs nevēlaties katru dienu valkāt rozā matus, izmantojiet matu krītu vai matu krāsošanas aerosolu - efekti būs īslaicīgi.

Festivāla frizūras - aksesuāri

  • Matu vainagi - atbilstošākais papildinājums festivāla frizūrai ziedu bērniem līdzīgs. Hipiju stilus lieliski papildina dzīvo augu vainagi vai mākslīgās kompozīcijas. Pēdējie ir labāk piemēroti festivāliem to izturības dēļ. Vainags var būt ļoti iespaidīgs vai smalks, to var nēsāt uz galvas vai puķainas virves veidā, kas ar roku ieaustas matos. Tas piešķir vieglumu katram stilam.
  • Matu ziedi – arī atsevišķus ziedus var skaisti iemaisīt stilizācijā. Interesantu festivāla frizūru var papildus variēt, tikai piestiprinot puķīti, piemēram, aiz auss vai augšmezglā. Šāds papildinājums padarīs visu izskatu sievišķīgāku.
  • Galvas lentes – ja vainags mūsu matos nesaskanēs ar tērpu, tad galvas saite ir laba alternatīva. To var arī dekorēt ar ziediem, ar ziedu rakstiem un dabīgām krāsām. Bet tas var būt arī mežģīnes vai auklas, un tad labāk iederas boho stilā. Galvas saite lieliski papildina festivāla frizūru, taču tai ir jābūt izrotātai un lieliski jāatbilst mūsu frizūras stilam un tērpam.
  • Kakla lakati - daudzos gadījumos galvas saite un vainags nedod tādas iespējas kā kakla lakats. Akmens bandāna vai meitenīga zīda šalle ir labāk piemērota matiem. Varat tos izmantot, lai izveidotu pin-up girl stila joslu, sasietu ap stilīgu augšējo mezglu vai zirgaste vai pat pītu, lai piešķirtu matiem interesantāku izskatu.
  • Matu rotaslietas – tas ir papildinājums frizūrai ideālam festivāla izskatam, īpaši, ja plānojat veidot boho stilu. Skaistas ķēdes, kas brīvi krīt uz matiem, gredzeni, piespraudes vai matu slidas ar rotaslietu dekorācijām; tas viss būs piemērots mūzikas festivālam. Mati ir tik pateicīgs materiāls, ka tajos var likt visu. Rotaslietas var būt tikai papildinājums vai, piemēram, kalpot kā galvas saite.
  • Krāsainas siksnas — ikreiz, kad īsti nezināt, kā ieveidot matus festivālam vai jums nav laika laikietilpīgiem matu sakārtojumiem, siksnas var būt noderīgas. Vienkārši piestipriniet tos atsevišķām lentēm, un pat izlaisti mati iegūs jaunu izskatu. Brūnos toņos sevi pierādīs zemnieciskās stilizācijas, savukārt krāsainās lieliski papildinās hipiju frizūras. Varat tos uzskatīt par krāsainiem akcentiem vai ielīmēt savā frizūrā.
  • Matu tetovējumi – metāliskus tetovējumus var nēsāt ne tikai uz ķermeņa, bet arī uz matiem. Šis dekorācijas veids lieliski iekļaujas festivāla tendencēs. Turklāt tie piestāv gandrīz jebkuram stilam un izskatās pārsteidzoši efektīvi. Matu tetovējumam var būt ģeometriski, austrumu vai ziedu raksti zelta un sudraba toņos. Tas ir ideāls variants taisniem matiem vai gludām frizūrām. Diemžēl šāds tetovējums zaudē savu sākotnējo izskatu, valkājot viļņus.

Kādu kosmētiku izmantot festivāla izskatam?

Lai sagatavotu matus tam, kas tos sagaida festivālā, nepieciešama atbilstoša kosmētika. Produkti, kas pasargās no saules, vēja un putekļiem, ir obligāti. Noderēs arī teksturējoša kosmētika, kas piešķir apjomu un krāsu. Kādu matu kosmētiku vērts ņemt līdzi uz festivālu?

  • Matu eļļa – tas ir fundamentāls solis, ja vēlies, lai festivāla frizūra izskatītos labi un neatstātu sliktu iespaidu uz matu stāvokli. Lielākā daļa eļļu satur dabiskos UV filtrus, tāpēc tās aizsargā pret sauli. Tie palīdz arī veidot matus, uzlabojot vieglumu un elastību, kā arī uzsverot cirtas. Ir vērts sajaukt vieglu matu eļļu ar zaigojošām acu ēnām un nēsāt līdzi; ierīvē matos neļauj tiem izkrist un padara tos gaismu atstarojošus.
  • Termiskais ūdens – var izmantot kā miglu, lai nodrošinātu matu perfektu mitrināšanu un barošanu pat sarežģītos apstākļos. Vērtīgām sastāvdaļām bagātais termālais ūdens piešķirs matiem maigumu, gludumu un spīdumu.
  • Jūras sāls – palīdz panākt pludmales viļņu efektu uz matiem, kas ir viena no interesantākajām frizūrām festivālā. Smidzinātājus uz jūras sāls bāzes var apstrādāt kā miglu, kas jāizsmidzina uz matiem un jāiespiež šķipsnās. Efekts saglabāsies ilgāk uz plāniem matiem. Der atcerēties, ka (neskatoties uz vērtīgajām īpašībām) pārmērīgi lietots jūras sāls var kaitēt matiem, izžūt, radīt spurainību un palielināt matiņu blāvumu.
  • Matu krīts – matu krāsošana ar krītu ir ideāls patents mūzikas festivāliem. Tā sauktie krīta mati ir mati ar neparastām, ļoti drosmīgām krāsām, kas iegūti ar matu krāsas palīdzību. Tas ir ērti lietojams, nomazgājams pirmajā mazgāšanas reizē un ļauj nokrāsot visus matus, izvēlētās daļas vai tikai izgaismotājus jebkurā vēlamajā krāsā.
  • Krāsošanas aerosols – tāpat kā matu krīts, arī ir krāsojamie aerosoli, kurus var iegādāties lielākajā daļā aptieku. Mūzikas festivālu cienītājiem šis produkts patīk, jo tas īslaicīgi krāso matus, viegli klājas, nesāp un ir pazudis pēc vienas mazgāšanas reizes. Izsmidzināma matu krāsas ir pieejami daudzos toņos, blondīnēm un brunetēm.
  • Sausais šampūns – ir parocīgs un ļauj jums kontrolēt matus, kas vasarā mēdz ātrāk kļūt taukaini. Ja vēlaties ātri atsvaidzināt matus, izmantojiet sauso šampūnu, bet pārpalikumu apstrādājiet ar pirkstiem. Turklāt šī tehnika piešķirs festivāla frizūrai vēlamo apjomu.

VASARAS MŪZIKAS FESTIVĀLI

Kur izmantot ideju par frizūru festivālam?

Viens no populārākajiem ir Coachella Valley mūzikas un mākslas festivāls - ikgadējs mūzikas un mākslas festivāls, kas notiek Empire Polo Club Indio, Kalifornijā, kas atrodas Inland Empire's Coachella ielejā Kolorādo tuksnesī jau vairāk nekā 20 gadus! Šis ir lielākais šāda veida mūzikas festivāls Amerikas Savienotajās Valstīs. Nav brīnums, ka pasākumu apmeklēs daudz slavenību un emuāru autoru no visas pasaules. Coachella festivāls sniedz iespēju parādīt sevi un kļūt par jaunajiem tendenču noteicējiem.

Par laimi, ir daudz vairāk iespēju sevi parādīt. Mūzikas festivāli līdzīgā klimatā ir, piemēram, Lollapalooza Čikāgā, Bottlerock Napa Valley Kalifornijā, Hangout mūzikas festivāls Gulf Shore pludmalē Alabamā. Eiropieši var doties uz tuvākiem mūzikas festivāliem, piemēram, Bonnaroo Music & Arts festivālu Mančestrā, Primavera Sound Barselonā, Tomorrowland Beļģijā vai Open'er festivālu, Orange Warsaw festivālu vai OFF festivālu Polijā.

 

Pastāstiet mums savu viedokli par šo rakstu.


Komentāri: #0


Pievienot komentāru. Tas tiks publicēts, tiklīdz kā moderators to apstiprinās.
Keratīna matu maska
Rīcineļļa
Jojobas eļļa
Argāna eļļa
Retinola sejas serums
Privātuma politika

Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējos rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai būtiskās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat izmainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika